2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ayy hadi hayirlisi. Ama suni sanci zor diyorlar epidural alsan senin icin iyi olabilir. Ikinci dogumun olmadi avantaj tabi benimki daha ilk o yuzden de korkuyorum. Ilk dogumlar zor oluyor diye
Muhtemelen istiycem epidural. oğlum da hızlı ilerlemişti doğum inşallah sizinde öyle kolay bir doğum olur.

İyi pazarlar canlar,
Bir annemiz daha bebegine kavusuyor demek. Masallah cok az kaldik surda. Bende ruyalarimda surekli sezaryen oluyorum neyse sunun surasinda en fazla iki aksam daha ruyama girer :)
Kizlar bu arada doktorunuza bir hediye yapiyor musunuz cikolata falan nasil bir sey fikrinizi almak istedim. Bugun o islerimi tamamlamam lazim. Ev alisverisi vs yarin son gunum insallah.

Ben oğlumda güzel bi çiçek yaptırmıştım ama 5 gün kontrolüne giderken götürmüştüö muhtemelen şimdide o tarz birşey yaparım daha düşünmemiştim açıkçası doktorun hediyesini.

Tecrübeli değilim canım ama emme isteğini bastırmak için emzik mi versen arada acaba. Kendin rahatlarsın o emzik emerken de sağarsın düzene girer sanki. Tabii her bebek sevmiyor emzik

Kızlar benim aşırı iştahım arttı 9. Ayda. Sürekli acıkıyorum ve yemek istiyorum sizde yaşadınız mı böyle bir şey? çok üzülüyorum
Son aya kadar kiloma dikkat ettim ama bu ay gözüm dönüyor yemek diyince. Ağzım hiç boş durmuyor. Geçen gece yarısı eşimi zorla lahmacun yiycem diye dışarı çıkardım yedim rahatladım geldim tabii bunlar bana kilo olarak geri dönüyor

Ben çikolata yaptırmayı düşünüyorum kontrole giderken götürürüm diyorum

Ben de aynen o durumdayım. 10 kiloyla bitireceğim sanırım diyordum 5 kilo aldım 2 haftada
Zaten sona gelinmis yiyin gitsin valla. İnsan omrunde kac defa hamilelik geciriyorki. Bende gece kalkip bildigin ogun yemeği yer gibi yemek yiyorum. Son ayda istahim artti nedense.

Kızlar benim aşırı iştahım arttı 9. Ayda. Sürekli acıkıyorum ve yemek istiyorum sizde yaşadınız mı böyle bir şey? çok üzülüyorum
Ben de bu hafta öyleyim canm kendime inanamıyorum gerçekten hele gece sık sık tuvalete kalkıyoruz ya Nasıl aç oluyorum bildiğin açlıktan ağrı çekiyorum son Bikaç gündür geceleri de dayanamayıp midemi bastıracak bir şeyler yiyorum yoksa uyuyamıyorum

Canım bende aynı durumdayım :) günde ancak 1 kere sütümü sağabiliyorum. Sütüm yetmediği için sürekli emmek istediğini düşünüyorum. Mama veriyorum arada... mama verince uyuyor bir güzel. Beni emdiği zaman 15-20 dk. Ancak uyuyor...

Selamun aleykum kızlar. Benim 2-3 gundur kahvrengi ve ya arada sarı jelimsi akntım oluyor. Hatta ilk gun yogun katı ve bir avuc icini dolduracak kadrdi. Kusura bakmayn boyle anlatyrm ama daha iyi anlamanz icin.. nişan geldi dedim ilk herhalde . Cunku cok farklydi. Netten bakıncada garantiledim. Ama hala devam etmesi tuhaf degil mi ? Agrım szım yok. Kafam karstı

Merakımdan soruyorum, sürekli emiyorsa neden sütünü sağma gereği duyuyorsun canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…