2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım suyum bir anda gelmişti hissetmemiştim altıma yaptım sandım. Sonra wc gittim normal tuvaletimi uzunca hissederek yapınca su olduğunu anladım.

Canım suyum bir anda gelmişti hissetmemiştim altıma yaptım sandım. Sonra wc gittim normal tuvaletimi uzunca hissederek yapınca su olduğunu anladım.
Az önce yine altıma kaçırır gibi geldi bi anda su ama sancı falan yok şuan sanırım daha beklemeliyim su mu değil mi diye ay panik yaptım şimdi ya off

kuzum rengi falan berrak öyle sümüksü bişi yok ama ara ara geliyo yattım yine bakalım tekrarlarsa artık hastaneye gidicem allahtan oglum hareket halinde sürekli yoksa panik yapıcam iyice
Ara ara hala geliyorsa sudur bence. Bebiş geliyor mu yoksa ❤ bi ara istersen hastaneyi, gelip gelmemeni veya hangi durumda gelmen gerektiğini söylerler. Bi ılık duşa gir istersen, evde biraz yürü

Geçen hafta çarşamba 3 kilo demisti canım muayenede bana da bekler gibi geliyor çarşamba yine muayene var bakalım o zamana kadar doğsa ya bende bekleme taraftarıyım zor da olsa beklemek
Bekle o zaman tabi benimkine ayni gun 3568 gram dedi tam olarak. Ben 3500 saniyordum dun ultrason kagidina bakinca gördüm. Kilo problemi olmasa beklemek en iyisi benim icin de

Ayy hadi hayirlisi. Ama suni sanci zor diyorlar epidural alsan senin icin iyi olabilir. Ikinci dogumun olmadi avantaj tabi benimki daha ilk o yuzden de korkuyorum. Ilk dogumlar zor oluyor diye

Bence riske atma derim. Iri bebekte omuz takılması olabilir kansldan cikamaz vs. Suni sanci zor ama onlarin sağlığı icin deger. Benim bebeğim de iri haftaya da cok kilo alirsa suni sanci ile dogum yapacagim. 4 kiloyu bulmasın dedi doktor. Ozele gidiyorum ve iyi bir doktor. Bence doktorunu dinle

kuzum rengi falan berrak öyle sümüksü bişi yok ama ara ara geliyo yattım yine bakalım tekrarlarsa artık hastaneye gidicem allahtan oglum hareket halinde sürekli yoksa panik yapıcam iyice

Canım muhakkak takip et suyunsa evet hemen tabi ki doğmuyor ama hastaneye gidiyor olmanda gerekli bebeğin takibi için. Eğer devam ederse ve şüphe edersen bence hemen bir acile git tatlım. Zamanı geldi çünkü artık doğumun

Masallah ya darısı bize insallah. Epudurali gec yapmalari kotu olmus ama ikiniz da sagliklisiniz. Allah anali babalı büyütmeyi nasip etsin.

Bizim de sali ayni gun dogum yapacagiz ve tipki senin gibi o sondayi dusunuyorum. Anestezinin etkisi devam ediyorsa agri hissetmiyor mussun. Ve enfeksiyon sorunu bende de var malesef. Bakalim yasayip gorecez. Hakkimizda hayirlisi olsun.

Miadiniz doluyor artik gelsin o zilli bir an once:)))

Hadi hayırlısı canım. Normal sezeryan fark etmez sağlıkla gelsin. 3 günde iyi uyu bence. Sonra ayakta uyuyorsun :))

Amin canim oyle tabi saglicakla gelsinlerde. Yok ben aliskinim uykusuzluga o cok gozumu korkutmuyor acikcasi. Huzursuzluk ve emme sıkıntısı yasamayalim yeter bana :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…