- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #30.341
Günaydın kızlar:)
eflatunseker
hadi hayırlı güzel haberlerle gel inşallah allah yardımcın olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun canım ne yaptın iyimisinKızlar yatışımız yapıldı henüz sancım yok dua edin bize olurmu
Sağlıkla hayirla gelsin minigin inşallah canımKızlar biraz önce nişanda geldi sanırım ben acile gidiyorum
Muhtemelen istiycem epidural. oğlum da hızlı ilerlemişti doğum inşallah sizinde öyle kolay bir doğum olur.Ayy hadi hayirlisi. Ama suni sanci zor diyorlar epidural alsan senin icin iyi olabilir. Ikinci dogumun olmadi avantaj tabi benimki daha ilk o yuzden de korkuyorum. Ilk dogumlar zor oluyor diye
Ben oğlumda güzel bi çiçek yaptırmıştım ama 5 gün kontrolüne giderken götürmüştüö muhtemelen şimdide o tarz birşey yaparım daha düşünmemiştim açıkçası doktorun hediyesini.İyi pazarlar canlar,
Bir annemiz daha bebegine kavusuyor demek. Masallah cok az kaldik surda. Bende ruyalarimda surekli sezaryen oluyorum neyse sunun surasinda en fazla iki aksam daha ruyama girer :)
Kizlar bu arada doktorunuza bir hediye yapiyor musunuz cikolata falan nasil bir sey fikrinizi almak istedim. Bugun o islerimi tamamlamam lazim. Ev alisverisi vs yarin son gunum insallah.
Tecrübeli değilim canım ama emme isteğini bastırmak için emzik mi versen arada acaba. Kendin rahatlarsın o emzik emerken de sağarsın düzene girer sanki. Tabii her bebek sevmiyor emzikKizlar oglum beni surekli emmek istiyor durmadan durmadan iligimi kuruttu artik sut uretiyor mu vucut bilmiyorum yemek yemege tuvalete gidecek zamanim olmuyor uyumuyorda huzursuzlugu yok ama surekli emmek istiyor. Tecrubeli olan anneler sizce normal mi bu durum? Doktor kontrolumuzde zayifladigini bunun nedenininde goguslerimi tam bosaltamamasi oldugunu soyledi normal 2 3 saatte bir emzir emzirdikten sonra sag sutunu birde onu ver dedi ama dun ne olduysa butun duzen alt ust oldu saat kavramimiz yok biraz durulunca sagmaya calisiyorum ve dogal olarak gram sut gelmiyor. Vucudum dinlenemiyor ki sut uretsin...
Son aya kadar kiloma dikkat ettim ama bu ay gözüm dönüyor yemek diyince. Ağzım hiç boş durmuyor. Geçen gece yarısı eşimi zorla lahmacun yiycem diye dışarı çıkardım yedim rahatladım geldimKızlar benim aşırı iştahım arttı 9. Ayda. Sürekli acıkıyorum ve yemek istiyorumsizde yaşadınız mı böyle bir şey?
çok üzülüyorum
Ben çikolata yaptırmayı düşünüyorum kontrole giderken götürürüm diyorumİyi pazarlar canlar,
Bir annemiz daha bebegine kavusuyor demek. Masallah cok az kaldik surda. Bende ruyalarimda surekli sezaryen oluyorum neyse sunun surasinda en fazla iki aksam daha ruyama girer :)
Kizlar bu arada doktorunuza bir hediye yapiyor musunuz cikolata falan nasil bir sey fikrinizi almak istedim. Bugun o islerimi tamamlamam lazim. Ev alisverisi vs yarin son gunum insallah.
Ben de aynen o durumdayım. 10 kiloyla bitireceğim sanırım diyordum 5 kilo aldım 2 haftadaBen de goril gibi hissediyorum kendimi, asla doymuyorum. 32.haftayi 8 kiloyla bitirmistim. Son 5 haftada 6 kilo aldım. Bütün dikkat ettiklerim boşa gitti. Şu an asla tutamıyorum kendimi
Zaten sona gelinmis yiyin gitsin valla. İnsan omrunde kac defa hamilelik geciriyorki. Bende gece kalkip bildigin ogun yemeği yer gibi yemek yiyorum. Son ayda istahim artti nedense.Ben de aynen o durumdayım. 10 kiloyla bitireceğim sanırım diyordum 5 kilo aldım 2 haftada![]()
Ben de bu hafta öyleyim canm kendime inanamıyorum gerçekten hele gece sık sık tuvalete kalkıyoruz ya Nasıl aç oluyorum bildiğin açlıktan ağrı çekiyorum son Bikaç gündür geceleri de dayanamayıp midemi bastıracak bir şeyler yiyorum yoksa uyuyamıyorumKızlar benim aşırı iştahım arttı 9. Ayda. Sürekli acıkıyorum ve yemek istiyorumsizde yaşadınız mı böyle bir şey?
çok üzülüyorum
Allah yardımcın olsun, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallahKızlar yatışımız yapıldı henüz sancım yok dua edin bize olurmu
Canım bende aynı durumdayım :) günde ancak 1 kere sütümü sağabiliyorum. Sütüm yetmediği için sürekli emmek istediğini düşünüyorum. Mama veriyorum arada... mama verince uyuyor bir güzel. Beni emdiği zaman 15-20 dk. Ancak uyuyor...Kizlar oglum beni surekli emmek istiyor durmadan durmadan iligimi kuruttu artik sut uretiyor mu vucut bilmiyorum yemek yemege tuvalete gidecek zamanim olmuyor uyumuyorda huzursuzlugu yok ama surekli emmek istiyor. Tecrubeli olan anneler sizce normal mi bu durum? Doktor kontrolumuzde zayifladigini bunun nedenininde goguslerimi tam bosaltamamasi oldugunu soyledi normal 2 3 saatte bir emzir emzirdikten sonra sag sutunu birde onu ver dedi ama dun ne olduysa butun duzen alt ust oldu saat kavramimiz yok biraz durulunca sagmaya calisiyorum ve dogal olarak gram sut gelmiyor. Vucudum dinlenemiyor ki sut uretsin...
Merakımdan soruyorum, sürekli emiyorsa neden sütünü sağma gereği duyuyorsun canım ?Canım bende aynı durumdayım :) günde ancak 1 kere sütümü sağabiliyorum. Sütüm yetmediği için sürekli emmek istediğini düşünüyorum. Mama veriyorum arada... mama verince uyuyor bir güzel. Beni emdiği zaman 15-20 dk. Ancak uyuyor...