2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Hepinize merhabaa:)
Perşembe gece 12 gibi nişan belirtisiyle gittik hastaneye ağrım sancım yoktu hiç, nöbetci doktor baktı ve 3 cm acıklık oldugunu söyledi, yatışımı yaptılar , yatış yapıldıktan kısa bi süre sonra sancılar başladı , önce gülerek karşılıyodum sonra dayanamamaya başladım inceden:) sevdklerim yanımdaydı her sancı geldiğinde belime masaj yaptılar , duşa soktular beni, doktor kontrol etti ve acılmanın 5 cm oldugunu söyledi gece saat 4 gibiydi, doktor rahat doğurursun sen dedi ama ben epidural istedim anestezi doktoru geldi yaptı hemen bi doz, inanılmaz rahatladım yaklaşık 3 bucuk saat mükemmel gecti diyebilirim, saat oldu 7 bucuk ben başladım yine hissetmeye sancıları bu sefer şiddeti ve süresi inanılmaz ağrılıydı tahmin edersiniz ki:) anestezi doktorunu cagırttırdım hemşireleri falan ki ek doz yapılsın etkisi gecti diye , tam doktorların hemşirelerin değişim saatiymiş malesef gelmek bilemediler , dayanamayacak duruma geldim artık ama gıkım cıkmadı cıglık vs yok hiç yani, en son yapın şu ek dozu diye bağırdıgımı hatırlıyorum bu konuda cok kızgınım gercekten en şiddetli sancıları cektim cünkü böyle olacaksa onanestezinin ne anlamı kaldı yani..
Sonra kontrol edelim dedi doktor geldi baktı ki tam acıklık dedi bişeyle suyumu patlattı ve odana git idrarını yap dedi, ondan sonrasını zar zor hatırlıyorum cok hızlı gecti:)) odaya gittim idrar yaptım ve uzandım zar zor ,hala anesteziciyi bekliyorum ilaç getirip enjekte edecekler alt tarafı, sonra dayanamadım bağırdım geliyo bebek ıkınma hissi geldi diye ebe koştu baktı ki bebek gercekten geliyo , apar topar çatala aldılar beni, o son aşamada bile sesim cıkmadı diyebilirim, çatala cıktım ondan sonra yapıldı epidural ek dozum . Ikın diyo doktor ıkınıyorum vs vs , beceremedim ıkınmayı bi ıkınsan cıkcak dedi ama dedim hiç kabız olmadım yapamıyorum birini cagırdılar karnıma baskı uyguladı, ıkındım bende son gücümle öyle geldi, dışarda bekleyen yakınlarım cıkardıgım ses karşısında şok olmuşlar cok değişik bi cıglık atmışım başıma bişi gelmiş sanmışlar ama hatırlamıyorum hiç:)) velhasılkelam bebek geldi saat 8.20 gibi,dikişlerim atıldı sonra ve yeni hayatımıza başladık, oturmak kalkmak sıkıntı şuan dikişlerden ama kısa sürede bunu da atlatıcam inşallah:) Allah bir avazda kurtarsın demelerinin sebebini daha iyi anlıyorum ve normal doğum yapacak arkadaşlarıma Allah bir avazda kurtarsın diyorum:) Şimdi birbirimize alışmaya çalışıyoruz

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün bebişini Darısı bize olsun inşallah..
Medipol megada mı doğum yaptın peki? Odaya eşin girdi mi sancı çekerken eşleri almıyorlar diye duydum da
Tekrardan hayırlı olsun

Evet mega,Doğumhane diye ayrı bi yer var sancılarını cektiğin odalar orda 1 kişiyi alıyoruz içeri diyolar ama ben 2 kişi soktum:)erkekler direk yasak, doğum için farklı bi oda var, acıklık kontrolleri falan orada yapılıyo,doğumu yaptıgım sırada kimseyi alamadım nevrim dönmüştü :)) eş falan zaten almıyolarda kimseyi de almıyolar sanırım çatalın oldugu yere yani doğum anında..

Canim gözün aydın olsun ALLAH analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı sıhhatli darısı benim gibi bekleyenlerin başına inşallah

Anladım canım çokk teşekkür ederim cevabın için :)

Doğum yapalı 15 gün oldu normal doğum yaptım bu güne ladar bi sıkıntım yoktu ama bu gün belim çok çok şiddetli ağrıyor yerimde duramıyorum norml doğum yapan arkadaşlar sizlerde de böyle bi ağrı oldumu eşim kemikler yerini buluyordur dio ama bilemiyorum belimin sol tarafı ağrıyo epiduralsiz normal doğumdu başına gelen ve bi çözüm bulan yardım etsin noolur

Canım gözünaydın. Güle güle büyüt bebeğini sağlıkla inşallah....

Kızlar benim birkaç gündür mesanedeki baslı ve sık idrara çıkma azaldı. Tam tersi midemde ve kaburgalarımda baskı arttı. şimdiye kadar hiç olmadığı kadar çok mide yanması yaşıyorum. Bebeğim baş yukarı mı döndü acaba bu saatten sonra : ( ya da bebek doğum kanalına girince de mesanedeki baskı azalır mı?

Hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah :)

Kizlar yaa bu haftada duocid anriviyotik verdi doktor idrar tahlilinde bakteri cikti monural sase de fayda etmemis diye gerek var miydi diye tereddutteyim. Ne dersiniz

Gayet iyi geçmiş canım doğumun tabiki zorlukları olucak doğum sonuçta Hayırlı olsun Allah hepinize sağlık sıhhat huzur dolu ömür nasip etsin inş

Kizlar oglum beni surekli emmek istiyor durmadan durmadan iligimi kuruttu artik sut uretiyor mu vucut bilmiyorum yemek yemege tuvalete gidecek zamanim olmuyor uyumuyorda huzursuzlugu yok ama surekli emmek istiyor. Tecrubeli olan anneler sizce normal mi bu durum? Doktor kontrolumuzde zayifladigini bunun nedenininde goguslerimi tam bosaltamamasi oldugunu soyledi normal 2 3 saatte bir emzir emzirdikten sonra sag sutunu birde onu ver dedi ama dun ne olduysa butun duzen alt ust oldu saat kavramimiz yok biraz durulunca sagmaya calisiyorum ve dogal olarak gram sut gelmiyor. Vucudum dinlenemiyor ki sut uretsin...

Benim bebiş dönmediği için hala başı yukarda. Elimle bile anlyabiliyorum dönmediğini çünkü patates varmış gibi kafası hep yukarda midemin oralarda elime geliyo :) bazen kaburgamın üstünde oluyo. Dışardan bile belli kafası sipsivri. Dokunduğunda hissedebiliyomusun kafasını?

Ayy canim kendimi hatirladim sende. Hic abartmıyorum 15 dakikada bir emmek istiyordu kizim. Yeni sut uretimine bile firsat vermiyordu. 1 ayin sonunda tam bir zombiye donusturmustu beni :)) emdikce cogaldi daha sonra. Biraz daha vakit gecsin duzene girecektir. Duzene girene kadar boyle cok sık emmek isteyebiliyor bebekler. Ben normal oldugunu dusunuyorum. Kim bilir belki de ayri oldugu zamanin acisini çıkartıyor gorursun sen gibilerinden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…