• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benim bebiş dönmediği için hala başı yukarda. Elimle bile anlyabiliyorum dönmediğini çünkü patates varmış gibi kafası hep yukarda midemin oralarda elime geliyo :) bazen kaburgamın üstünde oluyo. Dışardan bile belli kafası sipsivri. Dokunduğunda hissedebiliyomusun kafasını?
Yok aslında poposunu ve ayaklarını göbek deliği civarımda hissediyorum hala. Sanırım büyüdüğü için yukarlarda daha çok baskı hissediyorum ama kafası mesaneye baskı yapardı sürekli idrara sıkışık hissederdim acaba kafası doğum kanalına girince mesanedeki baskı azalıyor mu ki.

Ayy canim kendimi hatirladim sende. Hic abartmıyorum 15 dakikada bir emmek istiyordu kizim. Yeni sut uretimine bile firsat vermiyordu. 1 ayin sonunda tam bir zombiye donusturmustu beni :)) emdikce cogaldi daha sonra. Biraz daha vakit gecsin duzene girecektir. Duzene girene kadar boyle cok sık emmek isteyebiliyor bebekler. Ben normal oldugunu dusunuyorum. Kim bilir belki de ayri oldugu zamanin acisini çıkartıyor gorursun sen gibilerinden :)
Dune kadar cok guzeldi hersey dun kirilma noktasi sanki doktordan ciktiktan sonra cocugun huyu degisti. 2 saatte bir emen cocuk canavara donustu bisi degil doktor 1 hafta icinde 200 300 gr almali dedi durum boyle olunca stres yaptim . gerci kakadini cisini yapiyor doyuyordur heralde ama ben zombi olmaya raziyim yeterki oglum kilo alsin. Bu durumun normal ve gecici oldugunu duymaya ihtiyacim vardi saol canim

Kizlar oglum beni surekli emmek istiyor durmadan durmadan iligimi kuruttu artik sut uretiyor mu vucut bilmiyorum yemek yemege tuvalete gidecek zamanim olmuyor uyumuyorda huzursuzlugu yok ama surekli emmek istiyor. Tecrubeli olan anneler sizce normal mi bu durum? Doktor kontrolumuzde zayifladigini bunun nedenininde goguslerimi tam bosaltamamasi oldugunu soyledi normal 2 3 saatte bir emzir emzirdikten sonra sag sutunu birde onu ver dedi ama dun ne olduysa butun duzen alt ust oldu saat kavramimiz yok biraz durulunca sagmaya calisiyorum ve dogal olarak gram sut gelmiyor. Vucudum dinlenemiyor ki sut uretsin...
Canım gayet normal.su anda bildiği tek şey emmek onu yapıyor bebek,bir süre sonra normale donersiniz.eger emme,göğsünü kavrama konusunda sıkıntı yoksa emzige başlayabilirsin.doydigundan emin olduktan sonra emziği ver ağzına.bir de her emzirmede hangi göğüsten birakmissa o göğüsten başla ver.onu biraz emince diğer göğsüne geçir.ayrica zayıflaması normal canım.dogumdan sonra doğum kilosunun altına düşüyor bebekler ki seninki kuvozde kaldı,o süreçte yeterince beslenemems olabilir.gunde 4-5 kez kaka yapıyorsa doyuyor besleniyor demektir.bir de emzirmeye başlayınca yanına su al,sen de su içmeye başla ki vücut süt üretmeye anında başlasın.

Yok aslında poposunu ve ayaklarını göbek deliği civarımda hissediyorum hala. Sanırım büyüdüğü için yukarlarda daha çok baskı hissediyorum ama kafası mesaneye baskı yapardı sürekli idrara sıkışık hissederdim acaba kafası doğum kanalına girince mesanedeki baskı azalıyor mu ki.
Canım benim bebiş te doğum kanalına inmiş söylemiştim.ilk indiği günler yani ilk iki gün mesanede aşırı baskı hissediyordum.surekli WC ye gidiyordum.sanirim oraya iyice yerleşti bebekler.2 gündür geceleri bile 2-3 defa kalkar oldum.ki önceden 4-5 defa idrara kalkiyordum.simdi biraz ayakta kalınca arabayla bi yerlere gidince idrara sıkışık olma durumum oluyor.mide yanması durumu da bence bebeğin ayağını uzatmasiyla ilgili.bazen hissediyorum ayağını uzatıyor ksburgama doğru,o zamanlar midem yanıyor.

Doğum yapalı 15 gün oldu normal doğum yaptım bu güne ladar bi sıkıntım yoktu ama bu gün belim çok çok şiddetli ağrıyor yerimde duramıyorum norml doğum yapan arkadaşlar sizlerde de böyle bi ağrı oldumu eşim kemikler yerini buluyordur dio ama bilemiyorum belimin sol tarafı ağrıyo epiduralsiz normal doğumdu başına gelen ve bi çözüm bulan yardım etsin noolur
Canım benim ilki normaldi, sıkıntı yaşamadım çok şükür, sadece dikişler iyileşene kadar biraz dikkatli oturup kalkmıştım

ya kizlar cok gariptir benm bebgm de hep basasgiyfdi erken dogm riskm vardi ilaclri fln artk birktk fakat eskiden dk basi tuvalete giderdm agrm cok olurdu vs simdi hic biri yok bebegm nereye gtti acaba basi yukari dondu desem yukardada yok benm gbi olan var mi son haftalarda agirlasmasi grekirken hafifleyen..

Doğum yapalı 15 gün oldu normal doğum yaptım bu güne ladar bi sıkıntım yoktu ama bu gün belim çok çok şiddetli ağrıyor yerimde duramıyorum norml doğum yapan arkadaşlar sizlerde de böyle bi ağrı oldumu eşim kemikler yerini buluyordur dio ama bilemiyorum belimin sol tarafı ağrıyo epiduralsiz normal doğumdu başına gelen ve bi çözüm bulan yardım etsin noolur
Canım inşallah yoktur ama dpgum sonrası böbreklerde enfeksiyon olabiliyor bir yakınım da doğumdan snra bel ağrısı sikaytiyle gitti sonradan öğrendik böbrek enfeksiyonuymus baktır gittiğinde bobreklerine bi

Canım inşallah yoktur ama dpgum sonrası böbreklerde enfeksiyon olabiliyor bir yakınım da doğumdan snra bel ağrısı sikaytiyle gitti sonradan öğrendik böbrek enfeksiyonuymus baktır gittiğinde bobreklerine bi

Dune kadar cok guzeldi hersey dun kirilma noktasi sanki doktordan ciktiktan sonra cocugun huyu degisti. 2 saatte bir emen cocuk canavara donustu bisi degil doktor 1 hafta icinde 200 300 gr almali dedi durum boyle olunca stres yaptim . gerci kakadini cisini yapiyor doyuyordur heralde ama ben zombi olmaya raziyim yeterki oglum kilo alsin. Bu durumun normal ve gecici oldugunu duymaya ihtiyacim vardi saol canim

Bizim hala öyle. Üstelik çılgınca emiyor sonra bir de üstüne kusuyor, bütün süt boşa gidiyor :) o sebeple beslenmeme aşırı dikkat ediyorum, 15 dakika bile olsa uyumaya çalışıyorum. Hiç bir yemeği geçiştirmiyorum hamileliğimden bile daha dikkat ediyorum.

İlk böyle olduğunda eyvah dedim süt yetmeyecek, iki memeyi de komple boşaltmıştı. Sonra üstüne emziren anne çayı içtim 2 bardak, 2 saat uyudum. Kalktığımda memeler taş gibi olmuştu, inanamadım. O günden sonra da daha çok süt üretmeye başladılar. Ha bi de yanımda emzirirken mutlaka su oluyor, acayip su içiyorum özellikle emzirme esnasında.

Benimde son zamanlarda çok midem yanıyordu. Doğum posisyonundaydı alttan çok baskı hissediyordum bazen yürüyemiyordum bile. Sizde nasıl yürümekte zorluk cekiyormusunuz? Yada çok baskı alttan hissediyormusunuz?

Benimde yalancı sancılar başladı iki gündür :) her girdiğinde çok heyecanlanıyorum düzenli mi olcak diye bekliyorum ama bizimki memnun yerinden.. 9 ay çok çabuk geçti de şu birkaç güncuk hic geçmiyor gibi..

Kızlar benim aşırı iştahım arttı 9. Ayda. Sürekli acıkıyorum ve yemek istiyorum :KK43: sizde yaşadınız mı böyle bir şey? :KK43: çok üzülüyorum
Ben de goril gibi hissediyorum kendimi, asla doymuyorum. 32.haftayi 8 kiloyla bitirmistim. Son 5 haftada 6 kilo aldım. Bütün dikkat ettiklerim boşa gitti. Şu an asla tutamıyorum kendimi

Ben de goril gibi hissediyorum kendimi, asla doymuyorum. 32.haftayi 8 kiloyla bitirmistim. Son 5 haftada 6 kilo aldım. Bütün dikkat ettiklerim boşa gitti. Şu an asla tutamıyorum kendimi

Kuzum ne olucak bu halimiz? Doğurana kadar iyice şişicez heralde. Her gün bugün çok dikkat edicem yemicem diyorum bi gözüm dönüyor aman Allahım

kızlar bu suyun gelmesi nasıl bişi oluyor az önce afedersiniz altıma kaçırmış gibi bi su geldi sonra wcye gittim ordada istem dışı az biraz su geldi şuan durdu yok bişi ogluşumda hareket ediyo hatta ama su gelmesi böyle mi oluyor ilk hamilelik olunca sormak istedim

Back