- 11 Kasım 2009
- 698
- 243
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #30.261
Geçmiş olsun bu arada canim sana da Allah şifa versin inşGünaydın kızlar.
Ben de öyleyim.grip burun tıkanıklığı bir de diş ağrısı eklendi başımı kaldıracak halim yok.esimi bekliyorum acile gitmeyi düşünüyorum.vucudum çok halsiz kaldı.burnum kanla karışık akıyor
Canım ben kendi irademle bıraktım i mum OMEGA 3 ilacını.son bir haftadır midem kaldırmaz oldu,mideme fena dokunmaya başladı bebek te büyüyünce,doktorum 36.haftadan sonra bırakabilirsin gibisinden söylemişti bir ara,tekrar sormadım o yüzden.ama demir hapini bırakmıyorum dogumdan sonra da devam edecenm.
.Kanla karışık burnunun akması normal mi canım tansiyonunu falan ölçüyo musun
Bende egilip kalkarken oluyor o bazen ama bebeğin suyu sanırım sıkısiyorSaol canim en azından demir hapı mi almaya devam edeyim o zaman. Valla ne oldu anlamadim karnımin her tarafından gurul gurul sesler geliyor su icmek bile istemiyorum
Çok geçmiş olsun o zaman canım alerji de kötü ya bende de var ilaç da kullanamıyoruz atlatsaydık hayırlısıyla hepsini.
Tansiyonla ilgili değil canım.alerjim de var,her grip olmamda alerjiyle birleşir,böyle olurum.bu defa hamilelikte dolayı da ağır geçiyor
Bana 36.haftada magnezyumu bırakırdı. Omega, kan ilacı ve d vitaminine devam ediyorumKızlar Günaydın. .bi sorum olacak Ben su an bir demir hapı bir de magvital alıyordum. Ama iki gündür mide bulantısı ishall olunca daha kötü olmasın diye magnezyumu almadım hatta Dun demir hapıni da almadim.sezeryana giren ya da haftaya girecek arkadaşlar doktorunuz ilaçlarla ilgili birsey söyledi mi son güne kadar kullanacak misiniz
Baby and me diye bir markanin fısfıslı leke çıkarıcısı var bebekler için. Sıkıp biraz bekletip veya biraz çitileyip makineye atıyorsun. Daha bebegimde kullanmak nasip olmadı ama yegenlerimde kullanirdik çıkarırdı. Bi dene istersen. Aspirin olmaz gibi sanki, benim dediğim bebeklere özel bir ürünKızlar bişey sorcam bebişin kıyafetindeki lekeleri neyle çıkarıyorsunuz ? Aspirin falan sıksam olur mu ki ?
Canim bende ilk dogumumu normal yaptim ama bana lavman yapildi. Hicbir sey anlamiyorsun bile kesinlikle kafani takma buna. Bi sogukluk hissediyorsun o kadar. Serin serin iyi bile geliyor desem yeridir:)) hic aci vs. Asla yok rahat ol yani.Kızlar bişey sorucam benim ilk doğum normaldı ama lavman yapılmadı geçen sordum hemşireye biz yapıyoruz dedi kötü bi uygulama mı ağrı acısından ziyade düşüncesi canımı sıkıyo çünkü
Sağol canım onu alayım ben o zamanBaby and me diye bir markanin fısfıslı leke çıkarıcısı var bebekler için. Sıkıp biraz bekletip veya biraz çitileyip makineye atıyorsun. Daha bebegimde kullanmak nasip olmadı ama yegenlerimde kullanirdik çıkarırdı. Bi dene istersen. Aspirin olmaz gibi sanki, benim dediğim bebeklere özel bir ürün
Benim iki doğum da sezeryandi ama lavman yapılmadi.bu hastane yapıyormuş sezeryandan önce.hemsireye sordum geçen nstde iken.kabul etmeyi düşünmüyorum çok ürkütücü geliyor.sonda taktirmak zaten çok zor geliyor bana.ameliyathanede taktirmayi düşündüm ama bu defa da onca kişinin içinde taktirmak hiç rahat olmaz sanırım.hayirlisiyla bir atlatsaydik doğum levelini deKızlar bişey sorucam benim ilk doğum normaldı ama lavman yapılmadı geçen sordum hemşireye biz yapıyoruz dedi kötü bi uygulama mı ağrı acısından ziyade düşüncesi canımı sıkıyo çünkü
Valla oyle tirsiyorum ki bu sonda isinden ordu olsa taktiririm ameliyathanede:))Yeter ki o hissi yaşamayayim. İdrar yolu enfeksiyonum olmasaydi yine cok sıkıntı etmezdim ama bu canimin acisindan bir de o halde canli canli sondayi hic dusunemiyorum.Benim iki doğum da sezeryandi ama lavman yapılmadi.bu hastane yapıyormuş sezeryandan önce.hemsireye sordum geçen nstde iken.kabul etmeyi düşünmüyorum çok ürkütücü geliyor.sonda taktirmak zaten çok zor geliyor bana.ameliyathanede taktirmayi düşündüm ama bu defa da onca kişinin içinde taktirmak hiç rahat olmaz sanırım.hayirlisiyla bir atlatsaydik doğum levelini de
Doğumdan sonrada ilaçlara devam canımKızlar Günaydın. .bi sorum olacak Ben su an bir demir hapı bir de magvital alıyordum. Ama iki gündür mide bulantısı ishall olunca daha kötü olmasın diye magnezyumu almadım hatta Dun demir hapıni da almadim.sezeryana giren ya da haftaya girecek arkadaşlar doktorunuz ilaçlarla ilgili birsey söyledi mi son güne kadar kullanacak misiniz
Sağol canım biraz olsun rahatladım dediğim gibi ağrı acıdan ziyade yapılan işlem canımı sıkıyodu dediğin gibiyse çok kafaya takmayabilirim sondayı sordum normal doğumda yapmıyoruz sadece lavman yapılıyo dedi inş sesin de ağrısız sıkıntısız doğumun olur canımCanim bende ilk dogumumu normal yaptim ama bana lavman yapildi. Hicbir sey anlamiyorsun bile kesinlikle kafani takma buna. Bi sogukluk hissediyorsun o kadar. Serin serin iyi bile geliyor desem yeridir:)) hic aci vs. Asla yok rahat ol yani.
Bende sali gunu doguma girecegim sondadan tirsiyorum bir de idrar yolu enfeksiyonu geciriyorum bu halde anestezi almadan kesinlikle sonda takmalarini kabul etmeyecegim. Yok yere canimi acitmaya niyetim yok. Hatta pazartesi doktorumu arayıp bu ayrintiyi bile soyleyecegim. Kafam rahat olsun diye.
Aynen atlatalım artık sağ salim inş sonda da zordur tabi dediğim gibi sondayı ben sordum normal doğumda yapmıyolarmış o yüzden ben de lavmana takıldımBenim iki doğum da sezeryandi ama lavman yapılmadi.bu hastane yapıyormuş sezeryandan önce.hemsireye sordum geçen nstde iken.kabul etmeyi düşünmüyorum çok ürkütücü geliyor.sonda taktirmak zaten çok zor geliyor bana.ameliyathanede taktirmayi düşündüm ama bu defa da onca kişinin içinde taktirmak hiç rahat olmaz sanırım.hayirlisiyla bir atlatsaydik doğum levelini de
Bir zahmet başından doğru teşhis koysalarmış.En kısa sürede sağlığına kavuşacak umarım oğlunuz.Lütfen siz de kendinizi zor da olsa üzmeyin.Bu arada hastane ve doktor hatasını kabul etmiş az önce eşim haber verdi
Ben ilk dogumumda odada hemşire gelip takmıştı hiç acimamisti,çıkarılırken de.ama ikinci dogumumfa hemşire takamadi,uğraştı,ikinci denemesinde takabildi ama o yanma hissini anlatamam.doguma almalarına yarım saat vardı, eşimle haber gönderdim ya sondayi cikartsinlar ya beni hemen doğuma alsınlar diye,o derece ağrı ve yanma yapti bende daha doğum öncesi.sonrasinda çıkarılırken ağrı hissetmedim ama bir hafta boyunca her WC de yandı acıdı,wcye gitmek işkence gibiydi.sanirim hemşire takarken tahriş etti.Valla oyle tirsiyorum ki bu sonda isinden ordu olsa taktiririm ameliyathanede:))Yeter ki o hissi yaşamayayim. İdrar yolu enfeksiyonum olmasaydi yine cok sıkıntı etmezdim ama bu canimin acisindan bir de o halde canli canli sondayi hic dusunemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?