2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
39.hafta oldu bizde hala tık yok pazartesi görüş günümüz bakalım doktorumuz ne diyecek son günler gerçekten geçmiyormuş kızlar ya
Ben de senin gibiyim. Üstelik bebek midemin üstünde aşağıya bile inmemiş.Vakti değil daha var diyorum ama insan son günlere doğru sabırsızlanıyo

Bnde aynı durumdayım 39. Haftada 4100 gr dedi normal doğum şansımız azalıyor bnde normal doğum yapmak istiyorum

Ben de senin gibiyim. Üstelik bebek midemin üstünde aşağıya bile inmemiş.Vakti değil daha var diyorum ama insan son günlere doğru sabırsızlanıyo
benim tam tersi çok erkendem baş aşağı döndü benimki ve baya aşağıda hatta eşim dalga geçiyor karnın küçüldü doruk kayboldu diye gerçekten karnım küçüldü gibi iyice aşağıya indiği için ama 9gün kaldı ben full enerji deli gibi geziyorum oglanın benden ayrılası pek yok gibi:))

Bakalım günleriniz aynı hangimiz önce doğuracak. Ben sordum özellikle bana da başı aşağıda dedi. Ama ben hep midemde kaburgalarımda baskısını hissediyorum

Bakalım günleriniz aynı hangimiz önce doğuracak. Ben sordum özellikle bana da başı aşağıda dedi. Ama ben hep midemde kaburgalarımda baskısını hissediyorum
benim indi baya aşağıda kuzum midem rahatladı çok şükür mideme baskı yaparken her gece kustum ben ayy çok zordu valla bakalım önce hangimiz doguracaz senin kız mı erkek mi

39.hafta oldu bizde hala tık yok pazartesi görüş günümüz bakalım doktorumuz ne diyecek son günler gerçekten geçmiyormuş kızlar ya
Al bizdende o kadar gelmeye niyeti yok :)) hergun mesajlar alıyorum doğurmadin mı diye nasılsın diye mesaj atana bile dogurmadim daha diye cevap veriyorum direk. çünkü onu merak ediyorlar hayırla sağlıcakla gelsinler kuzular az daha sıkalim disimizi

Bnde aynı durumdayım 39. Haftada 4100 gr dedi normal doğum şansımız azalıyor bnde normal doğum yapmak istiyorum
Suni sanci ile gelebilir brlki bebek ama dogum kanalina girmis olmasi lazim. Bas aşağı olmasi bebegin indiğini göstermiyor malesef inmediyse doktor suni sancıyı düşünmemiş olabilir. Benimki 3 haftadir aşağıda ama nst de sancı cikmiyor. Yalancı sancı cok oluyor

Aynı durumdayız malesef. Dogurmadim demekten gına geldii

Maşallah sağlıklı bir şekilde buyutursun bebegini insallah. Benim kızin gelmeye niyeti yok darısı nazlı bebeklere :)

Maşallah sağlıklı bir şekilde buyutursun bebegini insallah. Benim kızin gelmeye niyeti yok darısı nazlı bebeklere :)

Uykusuz geceler gündüzler Allahım bebişlerimiz sağlıkla gelsede artık level atlayıp onları izlemekten emzirmekten uykusuz kalsak. Yoruldum vallahi, ne uzunmuş bu hamilelik yahu
Evet ya. Artık bitsin de bebişlerimuzle ilgilenelim. Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin

Epidural yaparim ama normal sancıya gore yine de zor olacak seni yoracak. 4 kiloyu gecerse normal dogum şansın kalmaz dedi doktor. Işte epidural i de belli bi açılma olunca yapıyorlarmış
Dün kontrolum vardı doktorum baya rahatlattı ayın 13 üne gün verdi suni sancı için durdukça kilo alıp zor bir doğum olmasından korktuğumu söyledim ultrason değerinden genelde az kiloda doğduklarını söyledi ki oğlum 500 gr daha az doğmuştu hem de ikinci doğum olması sebebiyle daha kolay geçeceğini söyledi inşallah söylediği gibi olur. Biz epuduralsiz doğum için konuştuk ama sancımın çok olması durumunda genede epidural istiycem.

Merhaba, benim de bebeğim iri, bugün 40.haftama girdim ve doktorum bir hafta olmadığı için başka doktora gittim. O salı günü suni sancı verelim dedi. Kararsız kaldım, size ne diyor doktor. 41. haftayı bekleyecek mi? Bugün gittiğim doktor; Sağlık Bakanlığı 4500 e kadar normal doğum yapılabilir diyor, bizde onu uyguluyoruz dedi. Devlet hastanesine gidiyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…