- 25 Şubat 2017
- 812
- 582
- 53
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #30.201
Ben de ayni durumdayim haftaya 4000 kiloya yaklasacak haftaya da gelmezse suni sancı. Doktor bile kendi sancina göre zit olur deyince iyice gozum korktu. Aslında o sancıyı cekmek de sorun degil de kızım gelmezse ve sezeryan e donmek zorunda kslirsak diye korkuyorumgunaydin kizlar dogum yapan arkadaslar Allah saglicakla buyutmeyi nasip etsin. acikcasi bende korkuyorum suni sancidan 41 haftaya kadar dogmazssa suni sanci verecekler bende cok zor oldugunu duydum insallah kendiliginden gelir bebisler ve son 2 gundur kasilmalarim cogaldi kasilma oldugu zaman belim coj agriyor neyseki az kaldi sag salim alalimda bebegimizi gerisi onemli degil
Yalancı sancidir canim karnin sertlesiyor ve agri oluyor. Bende cok oluyor ama nst de sancı çıkmıyor. Onlar yalanci gelip gidiyor çünkü.Canım bu kasılma nası oluyor ki benim de 2 gündür belim agriyor dün nst temiz çıktı drum ptsi muayeneye gel bakalım dedi
Canim bebeginin kilosu kac ? Benimki 38.5 de 3500 kusurdu. Nst de sancı cikmadi. 4 kiloyu gecerse normal dogum şansın kalmaz haftaya da sancin olmazsa suni sanci ile dogumu baslatalim dedi doktor. Kilosu ve sağlığı iyiyse 41 i bekleyebilir doktorun. Bi sıkıntı yoksa bekle benceKızlar bugün 38+6yiz dün nst temiz çıktı ama hiç agrimayan belim agrimaya başladı dr um ptsi muayeneye çağırdı 39+3 olcaz ptsi sancı falan yine çıkmazsa bile suni sanciyla doğuma alır mı acaba dr um ya sizce
Masallah sag salim gelir umarım. Büyümüş 3 kiloyu gecmis dogsa da bise olmaz allahin izniyle. Bizim gibi doguramayanlar da var. ):@karayipkorsani @tulperde doktordan çıktım kizlar eve geldim.bebek doğum kanalına yerleşmiş.rahim ağzı baya kısalmış 2.1 cm olmuş,rahim de incelmeye başlamış her an doğum olabilir dedi.nstde sancı çıksaydı bugün bile alırdım dedi ama nst iyi çıkmış dedi,kalp atışlarını dinledi normal dedi.bebjs te 3150 Gr olmuş maasalalh gelişimi suyu iyi,durabildigj kadar dursun dedi.haftaya persembe tekrar gel ,ama o vakte kadar suyun gelir kanaman sancin olursa hemen gel dedi.wc dışında ayağa kalkmamaya çalış dedi en azından 38 i görelim inşallah dedi.cati kemiğinde ağrı,bacaklarında ağrı normal dedi.
Bende yapayalnizim kardesim var ama o da hasta o hapsurdukca ciglik atasim geliyor sinirim tepeme cikiyor esim desen ayri bir alem babalik izni kullanmadi neymis hastane vs isleri oldu mu izin almaya yuzu olsunmus. Kv misafir gibi gelip gidiyor. Anladim ki annelerin hasta olma duygusal olma yorgun olma luksleri yokmus lohusa bile olamadim. Benimde beynim uyuyor bugun doktor kontrolumuz vardi dediklerini unutmayayim diye 3 sefer tekrarladim hep. Bebislerimiz icin her seye deger. Sende guclu durmaya calis canimMerhaba arkadaşlar birkaç gündür siteye giremedim. Doğum yapan arkadaşların gözü Aydın. Yavrusu hastanede olanlara rabbim şifa versin inşsllah. Bende rahatsızlandım üşütmüşüm sanırım terledim attım üzerimden çok şükür fakat birkaç gündür hiç iştahım yok midem hiçbirşey almıyor ve dolayısıyla çok halsizim hayalet gibi oldum. Bebeğimle bile ilgilenmekte zorlanıyorum. Kafam sarhoş gibi. Canım sıkılıyor
Ben de ayni durumdayim. 38.5 de 3500 u gecmisti doktor haftaya da gelmezse suni sanci ile dogumu baslatalim bebek dogum kanalinda 4 kg u bulursa normal dogum şansın azalır bebek riske girer dedi. Bebek dogum kanalindaysa suni sanci verebilir belki. Su an kac kgKızlar bnmde bebek çok kilolu olduğu için doktor sezaryen doğum yaparız dedi ama bn normal doğum yapmak istiyorum 39. Haftanın içindeyim sancım yok
Ay masallah darisi bize InsallahKızlar hiç belirti yokken nişan su karışımı bişi geldi acile geldik 3cm acılma var, yatış verildi şimdi , lagman yapıldı sancılar 5 dk da 1 geliyo suan, bekliyoruz:)
Ozelse cumartesi de calisiyorlar oglene kadar sabah erkenden git derimkizlar bu saatte asilama formunda kimse yok burda bi kac kisi gorunce acil bi sorum var luften kizlar....
doktor beni yarin kan testi icin cagiriyoe saniyorsum telimde notlarima bi baktim yanlis hatirliyomusum megerse 4 unde cagiriyomus peki
cumartesiye denk geliyo....
peki cumartei dedi de acaba dalginligina mi geldi yoksa acik oluyo mu kadin dogum kizlar.........
lutfen acil yazin
Canım 9 yasinda bir kız kardesim var 2400 bile değildi doğduğunda. Solunum sıkıntı cekti ilk doğduğunda o kadar o da onemli bir sey degildi. Sağlıklı ise hic sorun etme cok cabuk buyuyorlar.Yoruldum artık ya37.haftadayim 2400 kilosu 8 gün önceki kontrolden daha zayıf. Doktor herşeyi iyi diyor, demek ki ufak tefek bi bebek olacak. Çok olumlu bir doktorum var, hep özenli ve guzel kelimeler seçiyor sağolsun. Ama ben yoruldum gerçekten. Takmiyorum desem de, insan ister istemez düşünüyor
Daha once de bende oldu bi anlami yok bence. Bak hala dogumu bekliyorum sanci bile cikmadi nst deKızlar , 36+3 günlük hamileyim. Dün göğsüm çok sızladı ve birkaç damla süt geldi. Bugün de aynı şekilde sızlıyor. Aynı durumu yaşayan var mı , yoksa bu durum erken doğumun habercisi mi
Oğlumun bu hale gelmesindeki ihmaller zincirini aklım almıyor, böyle delirecekmiş gibi hissediyorum
Yarık damak olduğu için hiç emzirmemem gerekiyormuş, ciğerleri iltihaplanmış, mesele Doğumda ciğerinde su kalması değilmiş, mesele emzirme nedeniyle ciğerlerin iltihaplanması, soluk borusu ve yemek borusunun tıkanmasıymış
Hamileyken 3 farklı doktora gittim birisi de mi görmez yarık damak olduğunu
Doğumdan hemen sonra çocuk doktoru muayene ediyor o da mı görmez damağını
Biz bir şey var bu çocukta diye ısrar edince 3 saat yoğunbakımda gözetim altına aldılar bir şey yok deyip bize geri verdiler o 3 saatte de mi kimse görmez mi oğlumun damağını?
Ne acılar çekerek 9 ay karnımda taşıdığım, ne acılar çekerek dünyaya getirdiğim evladım 1 haftadır yoğunbakımda ve tek başına nefes alamıyor, iyileşemiyor
Oğlumu bir şeyi yok diye bana verdikleri günün sabahı nefesi kesildi öylece tamamen yatışı yapıldı peki ya gece kesilseydi nefesi? Ben görmeseydim? Sabah uyandığımda oğlumu ölü mü bulacaktım?
Düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum
Yazık çok yazık ..
canim bende yurt disinda yasiyorum ve bana seker testi bile yapmadilar sadece kandan bakiyorlar 35 haftada ultrasonda bebek bir bucuk hafta buyuk cikti simdide seker olabilirmi diye dusunuyolar kana gore yok dediler burda evet istedigin zaman ultrason yapmazlar simdi yine eskiye gore iyi.ben ilk cocugumu tum hamilelik boyunca 2 defa ultrasonla dunyaya getirdim dusun yani.canim benin 35 haftada suyum iyi demislerdi yukselme ihtimali falan olmaz herhalde dimi bebegin hareketleri cok iyi cok aktif masallah
canim bende yurt disinda yasiyorum ve bana seker testi bile yapmadilar sadece kandan bakiyorlar 35 haftada ultrasonda bebek bir bucuk hafta buyuk cikti simdide seker olabilirmi diye dusunuyolar kana gore yok dediler burda evet istedigin zaman ultrason yapmazlar simdi yine eskiye gore iyi.ben ilk cocugumu tum hamilelik boyunca 2 defa ultrasonla dunyaya getirdim dusun yani.canim benin 35 haftada suyum iyi demislerdi yukselme ihtimali falan olmaz herhalde dimi bebegin hareketleri cok iyi cok aktif masallah
Geçen hafta çarşamba 3 kilo demisti canım muayenede bana da bekler gibi geliyor çarşamba yine muayene var bakalım o zamana kadar doğsa ya bende bekleme taraftarıyım zor da olsa beklemekCanim bebeginin kilosu kac ? Benimki 38.5 de 3500 kusurdu. Nst de sancı cikmadi. 4 kiloyu gecerse normal dogum şansın kalmaz haftaya da sancin olmazsa suni sanci ile dogumu baslatalim dedi doktor. Kilosu ve sağlığı iyiyse 41 i bekleyebilir doktorun. Bi sıkıntı yoksa bekle bence
Allah sabir versin gorumcenize nerden bilsin basina boyle uzucu bisey gelicegini sana yerden goge kadar katiliyorum burda hersey cok ilginc bende amerikadayim bu arada burda mezureyle gobek olcup haftanla uyumlumusun diye anliyorlar nerdeee ultrason nerde o bizim deneyimli doktorlarimiz mesela ben 15 haftada alerjik bi durum yasadim kasintim vardi butun vucudumda doktor kontrolumde sordum bilmiyolar ne olabilicegini dedim test yapin ilac verin bu kasinti bitsin yok yapamayiz oyle test kafamiza gore dediler bende tanidigimiz cildiye prof whatsapptan resim gonderdim sagolsun doktor fotodan anlayip ilac tavsiye etti oyle iyilestim gecen hemoroidle mahvoldum 1 hafta hayatimda ilk defa bugun kontrolum vardi bikac soru sordum nette ne yaziosa ayni cevaplari duydum gercekten inanilir gibi degil simdi kendimde dahil bazi arkadaslarin moralini bozmak istemiyorum kotu hikayemle ama ben ilk bebegimi 6.5 aylikken burda doktor ihmali yuzunden kaybettim!!! gercekten turkiyenin saglik konusunda kiymetini bilin cevrenizde dogum icin amerikayi dusunenler varsa nolurr lutfen uyarin gelmesinler artik cok az gunlerimiz kaldi bizde arkadaslarimiz gibi sagsalim kucagimiza alalim bebeklerimizi Allahtan tek istedigim bu hepimiz icin
Zor ya beklemek gercekten. Kilosu iyi maşallah. Benimki tosuncuk oldu. Kilo problemi olmasa ben de bekleme taraftarıyım. Basi dogum kanalindaysa gelir ins kendi sancinla normal dogum yaparsinGeçen hafta çarşamba 3 kilo demisti canım muayenede bana da bekler gibi geliyor çarşamba yine muayene var bakalım o zamana kadar doğsa ya bende bekleme taraftarıyım zor da olsa beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?