2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar gerçekten Türkiye de olduğumuz için şanslıyız. Demoralize etmek asla istemem ama benim görümcem 2015 senesinde ilk bebeğini doğurmak için amerikaya gitti 32. Haftasında. 26-28. Haftalarında herkes gibi oda şeker testini yaptırmış ve şekeri çıkmamıştı. Neyse gittiler her şey normal, 32. Haftada bir hormon yükselişi yaşıyormuş anneler o sırada da şekerin yoksa bile çıkabiliyormuş, nitekim görümceminde öyle olmuş ve şekeri çıkmış tabi ki haberleri yok. Ultrason yok tabi ki suyunun arttığı vs. Görmüyorlar. İri olduğunu ekstra anlamıyorlar. Maalesef sıvı fazlalığından bebek komaya girmiş anne karnında ve ölü doğum yapmak zorunda kalmış, normal şekilde hemde. Orda zaten başka şans çok imkansız durumlar dışında vermiyorlar.
Yani Türkiye de olsaydım anlaşılırdı ve bebeğim yaşardı diyor ama tabi ki Takdiri ilahi, önüne geçilemez. Allah evlatlarımızı korusun. Yurt dışında ki arkadaşlara naçizane tavsiyem kendilerini ve bebeklerinin hareketlerine çok dikkat etsinler

Merhaba kızlar doğum yapanlar rabbim sagsaglim.buyutmeyi nasip etsin gözleri aydın olsun...dogum.bekleyenler sagsaglim.kavussunlar yavrularına biz kavuştuk coknsukur 18gun.oldu çok şükür oğluma gobegimiz düştü haftasına uykusuz geceler ve ben ACD damla kullananlar varmı bugün sağlık ocağına gittim 15.gun başladım yavruma onvar diye devit vermediler

canım hangı sehır hangı hastane okurken benım sınırlerım bozuldu ya allah yardımcın olsun ınsallah en kısa zamanda duzelır bebegın dualarım senınle

PembeLokum canim Rabbim safi ismi hurmetine minigine sifa versin insallah. Hastane doktorlar gercekten onemliymis ben benim hastane ince eleyip sık dokuyor diye kiziyordum ama gercekten cok onemliymis yenidoganla ilgilenmek. Hatalarini kabul etmeleri cok iyi ama dedigin gibi donusu olmauan bir sorunda olabilirdi bence hata kabul etmekle kalmamalilar. Allahim insanlara merhamet versin insallah

Ay allahım nasıl vicdan sahibi insanlar var anlamıyorum kendilerinin baslarına gelse bu durum ortalıgı karıstırırlar eminim ama rabbim inşallah size mükafatını onlarada cezasını verir sen hiç ümidini yitirme canım cok gecmiş olsun rabbim beterinden korusun

Yavaş yavaş toparlancaksın canım. Bende ilk günler öyleydim şimdi 7 gün oldu iyiyim sende öyle olacaksın. Minnakı kokla benim yerimede , sarılık testini atlatacak inşallah hemen.
Bugün hastaneye gittik değerimiz yukselmks Eger yarın da yüksek olurda değer gözetim altına alınacak diye korkuyorum

canim bende yurt disinda yasiyorum ve bana seker testi bile yapmadilar sadece kandan bakiyorlar 35 haftada ultrasonda bebek bir bucuk hafta buyuk cikti simdide seker olabilirmi diye dusunuyolar kana gore yok dediler burda evet istedigin zaman ultrason yapmazlar simdi yine eskiye gore iyi.ben ilk cocugumu tum hamilelik boyunca 2 defa ultrasonla dunyaya getirdim dusun yani.canim benin 35 haftada suyum iyi demislerdi yukselme ihtimali falan olmaz herhalde dimi bebegin hareketleri cok iyi cok aktif masallah

Merhaba arkadaşlar birkaç gündür siteye giremedim. Doğum yapan arkadaşların gözü Aydın. Yavrusu hastanede olanlara rabbim şifa versin inşsllah. Bende rahatsızlandım üşütmüşüm sanırım terledim attım üzerimden çok şükür fakat birkaç gündür hiç iştahım yok midem hiçbirşey almıyor ve dolayısıyla çok halsizim hayalet gibi oldum. Bebeğimle bile ilgilenmekte zorlanıyorum. Kafam sarhoş gibi. Canım sıkılıyor bu duruma. Çokta duygusallaştım dokunsan ağlıyorum. Böyle olan varmı aranızda. Lohusalık sendromu mu yaşıyorum acaba...

Kızlar , 36+3 günlük hamileyim. Dün göğsüm çok sızladı ve birkaç damla süt geldi. Bugün de aynı şekilde sızlıyor. Aynı durumu yaşayan var mı , yoksa bu durum erken doğumun habercisi mi

Yanında yardımcın var mı canım, uykusuzluk sersemletir insanı. Biraz bebeği bırakıp uyumaya çalış, herşeye yetişme koşturma, olmayan kalsın. Bir daha gelmeyecek bu günler, yorma kendini, bebeğine konsantre ol.
Megada doğum yapmistin di mi? Miyomlarini aldılar mı? Doktorun kimdi, memnun kaldın mı? Benim de bebiş küçük, acaba megada mi yapsam diyorum doğumu. Bebek unitesi var ya orda

PembeLokum canim Rabbim en kisa zamanda sifasini versin. Haklisin neler yasayarak dünyaya getiriyoruz evlatlarimizi. Ben okurken canim yandi seni tahmin bile edemiyorum. Bol bol dua edecez yavrun icin. Insallah unutup gideceksiniz bu gunleri. Ama arkadaslarin dedigi gibi ihmali olanlara unutturmayin. Rabbim yardimciniz olsun.

Kızlar bu grip hepimizin baş belası belli ki ben de grip oldum doğumhane kaynaklı sanırım benim ki çok üşüdüm çünkü oğluma maskesiz yaklaşamıyorum
Doğum yapacak olanlar dikkat edin benim gibi bebeğinize yaklaşamazsınız yoksa

Allah sabir versin gorumcenize nerden bilsin basina boyle uzucu bisey gelicegini sana yerden goge kadar katiliyorum burda hersey cok ilginc bende amerikadayim bu arada burda mezureyle gobek olcup haftanla uyumlumusun diye anliyorlar nerdeee ultrason nerde o bizim deneyimli doktorlarimiz mesela ben 15 haftada alerjik bi durum yasadim kasintim vardi butun vucudumda doktor kontrolumde sordum bilmiyolar ne olabilicegini dedim test yapin ilac verin bu kasinti bitsin yok yapamayiz oyle test kafamiza gore dediler bende tanidigimiz cildiye prof whatsapptan resim gonderdim sagolsun doktor fotodan anlayip ilac tavsiye etti oyle iyilestim gecen hemoroidle mahvoldum 1 hafta hayatimda ilk defa bugun kontrolum vardi bikac soru sordum nette ne yaziosa ayni cevaplari duydum gercekten inanilir gibi degil simdi kendimde dahil bazi arkadaslarin moralini bozmak istemiyorum kotu hikayemle ama ben ilk bebegimi 6.5 aylikken burda doktor ihmali yuzunden kaybettim!!! gercekten turkiyenin saglik konusunda kiymetini bilin cevrenizde dogum icin amerikayi dusunenler varsa nolurr lutfen uyarin gelmesinler artik cok az gunlerimiz kaldi bizde arkadaslarimiz gibi sagsalim kucagimiza alalim bebeklerimizi Allahtan tek istedigim bu hepimiz icin

Sen zaten medipolde yapmayacakmıydın doğumunu canım? Ben de allah nasip ederse koşuyolu medipolde yapmak istiyorum. Allah göstermesin ihtiyaç durumunda megaya sevkediyorlarmış zaten. Oğlumda yoğun bakımı var diye koşuyolu medipolde yapmıştım doğumumu, erken doğum görünüyordu oğlumda ki 36+6da yatışım yapılmıştı. Acil durumda megaya sevkederiz denmişti bize. Anneyi de sevkediyorlardı diye hatırlıyorum. Sor istersen gene de bi. Ben doğum için giderken ilk etapta evime yakın olmasına bakıyorum hastanenin ama kendi bünyelerinde ihtiyaç durumunda hasta sevki olması da önemliydi.

Annem çalıştığı için 1 hafta kalabildi ancak. Görümcem geliyor 1 gün arayla yemek yapmaya şuan yalnızım yani. Ev işiyle falan uğraşmıyorum zaten. Bebeğimle ilgilenmeye bile Halim yok. Çok uykusuz kalmıyorum bebeğim uyudukça bende yatıp dinleniyorum. Ben megada doğum yapmadım canım fakat tanıdığım 2 kişi orada doğum yaptı memnun kaldılar. Miyomlarım alınmadı riskli olduğu için fakat çok miyom varmış doktor 40 gün sonra ameliyatla alalım diyor. Bakalım daha karar vermedim. Seninde doğumun yaklaşmıştır sanırım. Rabbim kolay doğum nasip etsin. Sağlıkla alırsın evladını kucağına inşallah

Çok üzgünüm umarım hersey gönlünce olur. Yavrun sağlığına kavusur .

Ben sefaköy medipole gidiyorum, evime en yakın o. O yüzden başladım, doktorumdan da çok memnunum. Olası bir yoğun bakım ihtimalinde bebeği kuvoz ambulansla megaya gonderiyoruz, siz megada da olsaniz, baska yerde de olsaniz, vakti gelince taburcu edilirsiniz, bebeginizle kalma gibi bir imkan yok dedi doktorum. Ben sadece megaya gonderilirken vakit kaybi olur mu diye düşünüyorum. Direk megada doğum yapsam, orda erken müdahale olur mu? Mega da çok uzak sayılmaz evime

Bana doktor suni sancı derse epidural istiycem kendi sancım olursa gerek yok ama suni sancıya gerçekten zor diyorlar bilmiyorum tabi yaşamadan bilinmez.
Epidural yaparim ama normal sancıya gore yine de zor olacak seni yoracak. 4 kiloyu gecerse normal dogum şansın kalmaz dedi doktor. Işte epidural i de belli bi açılma olunca yapıyorlarmış

Hayirli sabahlar canim. Ben ilk kizimi sunni sanciyla dogurmustum oyle dendigi gibi degil korkma, dogumum gayet guzel gecmisti.bence hic dusunup de simdiden kendini strese sokma.
Suan sunni sanci vererek baslatalim deseler yok demem
Sagol canım ya içimi rahatlattin Insallah ben de sorun yaşamam. Allah sag salim bebegini kucağına almayı nasip etsin tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…