- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #30.041
Kızlar üşütmüşüm galiba. Sabahtan beri istifar ediyorum. Bebeğime bi zararı olmaz değil mi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim karnin coj fena sertlesiyor tas gibi oluyor sanki ve benim ayni anda belimede agri giriyor dun 3,4 defa olduCanım bu kasılma nası oluyor ki benim de 2 gündür belim agriyor dün nst temiz çıktı drum ptsi muayeneye gel bakalım dedi
Bana da öyle geliyor hayırlısı bakalım.eşim de benim 11 Kasım'da okullar arası maçım var beklesin 13 üne diyor :) dedim oldu söyleriz bekler seni babasıHadi hayırlısı bakalım canım ama sanki bana 13 kasımı beklemicekmiş gibi geliyo 9 u 10u gibi olabilirçok heyecanlı sağ salim kurtulalım inş
Istifra etmekle bebeğe birsey olsaydı, kesin benimkine olurdu. Hala dolu dolu çıkarıyorum malesefKızlar üşütmüşüm galiba. Sabahtan beri istifar ediyorum. Bebeğime bi zararı olmaz değil mi![]()
Ben de öyleyim midemde su bile kalmadı hala dönüyor ne fena bir şeymiş bu böyleIstifra etmekle bebeğe birsey olsaydı, kesin benimkine olurdu. Hala dolu dolu çıkarıyorum malesef![]()
Kızlar bizde gün aldık, plasentam biraz aşağıda olduğu için riske atmak istemedim ve sezeryan istedim. 7 kasım akşama doğru 4 gibi olacak ben de 38+5 oluyorum. Korku ve heyecan iç içe. Hayırlı güzel bir şekilde olsun inş.
Arkadaşlar bende bugün saat 14:15de kızımı kucağıma aldım. Allah herkesin yardımcısı olsun. Kızımda bende iyiyiz şükürler olsun.. spinal sezeryan olacak arkadaşlar korkmayın rahat geçiyor operasyon
Sabah oldu bende yatarken sanki hiç su falan yok sadece bebek semsert givi hissettim karnıma dokundugumda sonra bebek hafif kipirdamaya başlayınca gevşedi karnım sanırım kasılmaydi bucanim karnin coj fena sertlesiyor tas gibi oluyor sanki ve benim ayni anda belimede agri giriyor dun 3,4 defa oldu
Geçmiş olsun canm bu hamilelik bütün dengelerimizi bozdu cidden hakkımızda hayırlısı inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırızkkk91 canım bugün dahiliyeci hormon vitamin testi yaptı.3 tüp kan verdim. B12 ile Demir iyi çıkınca hamilelikten kaynaklanan bi düşüş dedi. Bi de değer 50nin altında olursa risk olur dedi. Hayırlısıyla şu doğumu bi atlatsaydık
Geçmiş olsun canm bu hamilelik bütün dengelerimizi bozdu cidden hakkımızda hayırlısı inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırızkkk91 canım bugün dahiliyeci hormon vitamin testi yaptı.3 tüp kan verdim. B12 ile Demir iyi çıkınca hamilelikten kaynaklanan bi düşüş dedi. Bi de değer 50nin altında olursa risk olur dedi. Hayırlısıyla şu doğumu bi atlatsaydık
Aynısı oluyor bendeKızlar sizde de bebek hareket ettikce vajinada igne batmasi gibi bir his ve asagi dogru baski oluyor mu.38+4 teyim.
Keske igne gibi olsa bıçak saplanir gibi altima saplaniyor resmen. Cok can yakici bir sey. Ayy hamileligin basindan beri yasanilan sıkıntıları dusunursek az buz seyler degil. Gunahlarimiza kefaret olsun insallah.Kızlar sizde de bebek hareket ettikce vajinada igne batmasi gibi bir his ve asagi dogru baski oluyor mu.38+4 teyim.