- 26 Aralık 2016
- 1.278
- 2.628
- 133
- 34
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #29.921
Anladım canım.her ay normaldi bu hafta düştü birden. Npalm hayırlısı olsun hakkımızda. Doğuma da az kalınca doktor risk alamam diyoPlt trombosit yani kanın pihtilasmasini sağlayan şey. Rakam düşük olunca, kanamayı durduramama riski var. Bende hamilelikten önce vardı bir dönem. Önemli birşey. Dahiliyeden ziyade hematolojiye gitmeni tavsiye ederim, onların uzmanlık alanı. Bazı durumlarda normal doğum riskli olabiliyor,
Tamam canım. Yarın gidecem doktora. Seninki kaçlarda.Benim de sınırın altında canm kanım Maaşallah çok ama plt yi toparlayamadım düzgün ben 6. Aydan beri dahiliyeye gidiyorum b12 im de çok iyi değil vitamin verdi o yükselince plt de bir miktar yükseldi, Dr sana da farklı bir şey önerirse benimle de paylaş
Canim benim lutfen cok üzme kendiniAzkullanilmiskaynanamvar naber nasıl gidiyor? Benim oğlum doğduğundan beri yoğunbakımda biliyor musun
Canim benim lutfen cok üzme kendiniAzkullanilmiskaynanamvar naber nasıl gidiyor? Benim oğlum doğduğundan beri yoğunbakımda biliyor musun
hay Allah canm ya odem oyle mi olyms benmkde mi oyle dcm ama benm pek odemim yokben son 2 ay yaşadım cnm ödem çok oluşmuş karnımda bu yüzden klp atışını alamıyoruz dedi nst çekilirken de sancıya bakıldı hep kalp atışı yok gibi çıkıyodu
Canim benim lutfen cok üzme kendiniseni cok iyi anliyorum duygularini hislerini biliyorum ama elimizden duadan ve Allaha siginmaktan baska bisey gelmiyor . Benim oglumda hala yogunbakimda. Yavrularimiz icin iyi olmamiz gerekiyo. InsAllah en kisa zamanda oglun iyi olur ve kucağına kavusur Rabbim bizimde evlatlarimizin da yar ve yardimcimiz olsun bizim yavrularimiza ve bütün kuvezdeki bebeklere Rabbim sifa versin. InsAllah sag selamet kavusalim yavrularimiza
Yani sadece doktorun 37hftalık gebedir çalışamaz diye rapor verecek.Bu kadarı yeterli aslındakızlar biz dün 37+0 olduk hala işte çalışıyodum çalışamaz raporunu söyledim üniversiteye gidiyoruz kontrole 3 hoca imzası gerekiyormuş dün de bugün de hazır edemediker evrağımızı siz nasıl aldınız işyerine de mahcup oluyorum vermedikçe napmalıyım
Benimki 130-140 lara çıktı çok düşük değil toparladık biraz şu an ama tahlil yaptırdığımız yere göre de referans değerleri değişiyor ya bir de benim yaptırdığım yere göre sınırın altındayımTamam canım. Yarın gidecem doktora. Seninki kaçlarda.
Canım normali 150-500zaten. Benim de 130larda 240larda duruyordu. Bu hafta birden 83e düşmüş. Doğum da çok yakın gözüküyor. Bakalım yarın dahiliye ne diyecekBenimki 130-140 lara çıktı çok düşük değil toparladık biraz şu an ama tahlil yaptırdığımız yere göre de referans değerleri değişiyor ya bir de benim yaptırdığım yere göre sınırın altındayım
Evet canim 31 haftada dogdu oglum. Hala kuvezde iylesiyo cok şükür Rabbime binlerce hamdolsun ki evlat sahibi oldum bugünleri gordukya insAllah yavrularimizi alip evimize getiricez.Allah yardımcımız olsun canım erken mi doğdu oğlun? Ben 38 haftalıkken Doğum yaptım ama oğlumun ciğerinde su vardı ve yumuşak damağı oluşmamış
Maasalalh prensese.gecen hafta kaç kiloydu hatırlıyormusun? Beni de kafa büyüklüğü önde gitmesi endiselendiriyor.gecen hafta 2850 idi.ama kafası 37+5 ti.utkumuz şimdi eve gelebildim canım doktor randevum iyi geçti nst de sıkıntı yok şükür yalnız bebiş 3500 olmuş doktorum biraz ondan çekiniyo doğuma kadar 4 ü geçer mi acaba diye Doğuma daha var dedi hemen gelcek gibi durmuyo dedi bence en fazla 10 gün var içime öyle doğuyo yada boyunu söylemedi ben de sormayı unuttum artık ne çıkarsa haftaya çarşamba bidaha görüşelim dedi bi hafta daha doğurmucam ben galiba
Evet canim 31 haftada dogdu oglum. Hala kuvezde iylesiyo cok şükür Rabbime binlerce hamdolsun ki evlat sahibi oldum bugünleri gordukya insAllah yavrularimizi alip evimize getiricez.
Biliyorum canim dua ediyorum insAllah yavrun kisa zamanda iylesir Allahin izniyke ameliyati guzel gecer. Ameliyattan sonra oglun emicektir insAllah
Birden düşmesi de ilginç canm doğum da yakın ben de cuma tekrar tahlil yaptıracağım bakalım kaç çıkacak inşallah bi terslik olmaz değerlerini toparlarsın sendeCanım normali 150-500zaten. Benim de 130larda 240larda duruyordu. Bu hafta birden 83e düşmüş. Doğum da çok yakın gözüküyor. Bakalım yarın dahiliye ne diyecek
Allah şifa versin canım dualarımdasın, okuyorum her gün , genelde ikisini aynı anda emziriyorum ve hep emziriyorum o yüzden yazamıyorum ama takip edip dua ediyorum. İnşallah küçük bir operasyonla hallolacak ve sağlıcakla evinize gideceksiniz.Azkullanilmiskaynanamvar naber nasıl gidiyor? Benim oğlum doğduğundan beri yoğunbakımda biliyor musun
Canım boşyere endişelenme bebeğimin kafa ölçüsüyle alakası Yok yaşadığım durumun rahmim incelmiş eski dikiş yerinden %1 her Doğumda bu risk varmış bugün sağlık ocağına gittim ebeyle görüştüm yaşadığım durumun Doğumda yaşanacak en kötü durum olduğunu ucuz atlatmışsınız dedi böyle söyleyince korktum psikolojimi çok etkiledi ilk başta anlamadım ama biraz anlayınca ölümle bu kadar burun buruna gelmiş olduğumu farkettimMaasalalh prensese.gecen hafta kaç kiloydu hatırlıyormusun? Beni de kafa büyüklüğü önde gitmesi endiselendiriyor.gecen hafta 2850 idi.ama kafası 37+5 ti.YaKaMoZz-z un bebeği gibi dikiş yerini geçer diye korkuyorum doktor haftaya cuma ya da sonraki pazartesi dedi ama pazartesiye kalirmiyim bilmiyorum.yarin kontrolum var bakalım hayirlisi
Geçen perşembe gitmiştim canım 3350 falandı 150 gram almış bizim kafa çapında çok bi ilerilik yok normalde bugün 36+6 yım kafa çapı 37+2 çıktı asıl karın çapı ilerde o 39+0 çıkmış 2 hafta ileri yani kilo var benim kızımda bildiğin sürekli de şeker ölçümü yaptırdım şükür bişey çıkmadıMaasalalh prensese.gecen hafta kaç kiloydu hatırlıyormusun? Beni de kafa büyüklüğü önde gitmesi endiselendiriyor.gecen hafta 2850 idi.ama kafası 37+5 ti.YaKaMoZz-z un bebeği gibi dikiş yerini geçer diye korkuyorum doktor haftaya cuma ya da sonraki pazartesi dedi ama pazartesiye kalirmiyim bilmiyorum.yarin kontrolum var bakalım hayirlisi
Allah korumuş canım.ben de bebeğin baskılarını iki gündür baya aşağıda dikiş çizgisinde hissetmeye başladım yürürken zorlaniyorum.ister istemez endiseleniyorum bu durumda.Canım boşyere endişelenme bebeğimin kafa ölçüsüyle alakası Yok yaşadığım durumun rahmim incelmiş eski dikiş yerinden %1 her Doğumda bu risk varmış bugün sağlık ocağına gittim ebeyle görüştüm yaşadığım durumun Doğumda yaşanacak en kötü durum olduğunu ucuz atlatmışsınız dedi böyle söyleyince korktum psikolojimi çok etkiledi ilk başta anlamadım ama biraz anlayınca ölümle bu kadar burun buruna gelmiş olduğumu farkettim
Hep oğlumu düşündüm kardeşi ve ben sağ çıkamasaydık
Bizimkinin kafası 2-3 hafta ilerde gidiyor bayadir.doktorum 38 in sonlarına doğru alırız dedi ne kadar dursa o kadar kâr bebek için dedi,gecede fln ani bir durum olur doktoru bulamam diye de stres yaptım iyice.yarin enine boyuna bi konusacam inş.diger oğlum 38+1 de doğmuş bugün baktım evraklarına da.ins.iyi haberlerle gelirim yarınGeçen perşembe gitmiştim canım 3350 falandı 150 gram almış bizim kafa çapında çok bi ilerilik yok normalde bugün 36+6 yım kafa çapı 37+2 çıktı asıl karın çapı ilerde o 39+0 çıkmış 2 hafta ileri yani kilo var benim kızımda bildiğin sürekli de şeker ölçümü yaptırdım şükür bişey çıkmadı
Sen de öyle şeyler düşünme yarın bi git bakalım doktorun ne dicek belki okadar beklemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?