2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Anladım canım.her ay normaldi bu hafta düştü birden. Npalm hayırlısı olsun hakkımızda. Doğuma da az kalınca doktor risk alamam diyo

Tamam canım. Yarın gidecem doktora. Seninki kaçlarda.

Azkullanilmiskaynanamvar naber nasıl gidiyor? Benim oğlum doğduğundan beri yoğunbakımda biliyor musun
Canim benim lutfen cok üzme kendini seni cok iyi anliyorum duygularini hislerini biliyorum ama elimizden duadan ve Allaha siginmaktan baska bisey gelmiyor . Benim oglumda hala yogunbakimda. Yavrularimiz icin iyi olmamiz gerekiyo. InsAllah en kisa zamanda oglun iyi olur ve kucağına kavusur Rabbim bizimde evlatlarimizin da yar ve yardimcimiz olsun bizim yavrularimiza ve bütün kuvezdeki bebeklere Rabbim sifa versin. InsAllah sag selamet kavusalim yavrularimiza

Azkullanilmiskaynanamvar naber nasıl gidiyor? Benim oğlum doğduğundan beri yoğunbakımda biliyor musun
Canim benim lutfen cok üzme kendini seni cok iyi anliyorum duygularini hislerini biliyorum ama elimizden duadan ve Allaha siginmaktan baska bisey gelmiyor . Benim oglumda hala yogunbakimda. Yavrularimiz icin iyi olmamiz gerekiyo. InsAllah en kisa zamanda oglun iyi olur ve kucağına kavusur Rabbim bizimde evlatlarimizin da yar ve yardimcimiz olsun bizim yavrularimiza ve bütün kuvezdeki bebeklere Rabbim sifa versin. InsAllah sag selamet kavusalim yavrularimiza

utkumuz şimdi eve gelebildim canım doktor randevum iyi geçti nst de sıkıntı yok şükür yalnız bebiş 3500 olmuş doktorum biraz ondan çekiniyo doğuma kadar 4 ü geçer mi acaba diye Doğuma daha var dedi hemen gelcek gibi durmuyo dedi bence en fazla 10 gün var içime öyle doğuyo yada boyunu söylemedi ben de sormayı unuttum artık ne çıkarsa haftaya çarşamba bidaha görüşelim dedi bi hafta daha doğurmucam ben galiba

Allah yardımcımız olsun canım erken mi doğdu oğlun? Ben 38 haftalıkken Doğum yaptım ama oğlumun ciğerinde su vardı ve yumuşak damağı oluşmamış

Yani sadece doktorun 37hftalık gebedir çalışamaz diye rapor verecek.Bu kadarı yeterli aslında

Canım normali 150-500zaten. Benim de 130larda 240larda duruyordu. Bu hafta birden 83e düşmüş. Doğum da çok yakın gözüküyor. Bakalım yarın dahiliye ne diyecek

Allah yardımcımız olsun canım erken mi doğdu oğlun? Ben 38 haftalıkken Doğum yaptım ama oğlumun ciğerinde su vardı ve yumuşak damağı oluşmamış
Evet canim 31 haftada dogdu oglum. Hala kuvezde iylesiyo cok şükür Rabbime binlerce hamdolsun ki evlat sahibi oldum bugünleri gordukya insAllah yavrularimizi alip evimize getiricez.
Biliyorum canim dua ediyorum insAllah yavrun kisa zamanda iylesir Allahin izniyke ameliyati guzel gecer. Ameliyattan sonra oglun emicektir insAllah

Kizlar nasipse bende yarin dogum yapicam minik kizima kavusacagim sancim acilmam falan yok ama suyumuz azalmis riske atmayalim dedi dr. Epidural sezaryenle gelecek insallah ilk dogumum olacak insan ister istemez heyecanlaniyo saskina donuyo hepinizden dua istiyorum rabbim.hepimize sagsalim nasip etsin yavrularimizi hepsine sifalar versin

Maasalalh prensese.gecen hafta kaç kiloydu hatırlıyormusun? Beni de kafa büyüklüğü önde gitmesi endiselendiriyor.gecen hafta 2850 idi.ama kafası 37+5 ti. YaKaMoZz-z un bebeği gibi dikiş yerini geçer diye korkuyorum doktor haftaya cuma ya da sonraki pazartesi dedi ama pazartesiye kalirmiyim bilmiyorum.yarin kontrolum var bakalım hayirlisi

Ay yavrum çok erken doğmuş kıyamam annesi nasıl durumu peki? Ne zamandır küvözde? Sizin yopunbakımın şartları kuralları nasıl? Konya Medicana da sadece haftada iki gün ziyaret var oğlum ememediği için emme saatlerinde gitmek gibi bir durum yok benim için almıyorlar yani onun dışında biz süt stok yapmıyoruz zaten hastaneye çok yakın oteldeyiz ben sağdıkça götürüyor eşim

Canım normali 150-500zaten. Benim de 130larda 240larda duruyordu. Bu hafta birden 83e düşmüş. Doğum da çok yakın gözüküyor. Bakalım yarın dahiliye ne diyecek
Birden düşmesi de ilginç canm doğum da yakın ben de cuma tekrar tahlil yaptıracağım bakalım kaç çıkacak inşallah bi terslik olmaz değerlerini toparlarsın sende

Allah şifa versin canım dualarımdasın, okuyorum her gün , genelde ikisini aynı anda emziriyorum ve hep emziriyorum o yüzden yazamıyorum ama takip edip dua ediyorum. İnşallah küçük bir operasyonla hallolacak ve sağlıcakla evinize gideceksiniz.

Biz iki haftayı devirdik çok şükür bugünümüze, zorluklar , kıskançlıklar ve yorgunluklar oluyor tabii ama tahmin ettiğimiz şeylerdi, zamanla onlar da geçer inşallah.

Senin bebeğine ve şifa bekleyen tüm bebeklere dua ediyorum, güzel haberlerle gelin ve evinize gidin inşallah. Bebeğini kucağına alan arkadaşları da okudum okuyorum , allah analı babalı büyütsün, doğumu bekleyen arkadaşlar da bir avazda doğurup bebeklerine zamanında kavuşsunlar sağlıkla inşallah.

Canım boşyere endişelenme bebeğimin kafa ölçüsüyle alakası Yok yaşadığım durumun rahmim incelmiş eski dikiş yerinden %1 her Doğumda bu risk varmış bugün sağlık ocağına gittim ebeyle görüştüm yaşadığım durumun Doğumda yaşanacak en kötü durum olduğunu ucuz atlatmışsınız dedi böyle söyleyince korktum psikolojimi çok etkiledi ilk başta anlamadım ama biraz anlayınca ölümle bu kadar burun buruna gelmiş olduğumu farkettim
Hep oğlumu düşündüm kardeşi ve ben sağ çıkamasaydık

Geçen perşembe gitmiştim canım 3350 falandı 150 gram almış bizim kafa çapında çok bi ilerilik yok normalde bugün 36+6 yım kafa çapı 37+2 çıktı asıl karın çapı ilerde o 39+0 çıkmış 2 hafta ileri yani kilo var benim kızımda bildiğin sürekli de şeker ölçümü yaptırdım şükür bişey çıkmadı
Sen de öyle şeyler düşünme yarın bi git bakalım doktorun ne dicek belki okadar beklemez

Allah korumuş canım.ben de bebeğin baskılarını iki gündür baya aşağıda dikiş çizgisinde hissetmeye başladım yürürken zorlaniyorum.ister istemez endiseleniyorum bu durumda.

Bizimkinin kafası 2-3 hafta ilerde gidiyor bayadir.doktorum 38 in sonlarına doğru alırız dedi ne kadar dursa o kadar kâr bebek için dedi,gecede fln ani bir durum olur doktoru bulamam diye de stres yaptım iyice.yarin enine boyuna bi konusacam inş.diger oğlum 38+1 de doğmuş bugün baktım evraklarına da.ins.iyi haberlerle gelirim yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…