- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #29.941
Benim randevum pazartesi günü canım. Ayağa kalktığımdaki doğuracakmışım gibi his epeydir var bende. Hele 20-30 dk yürüyeyim diyorum aşırı baskı oluyor daha fazla yürüyemiyorum. Benim bebeğim doğum pozisyonunu çok erken aldı sanırım ondan böyle. Ama yalancı sancılarım hala hiç yok ya da ben anlayamıyorum. Kasım sonuna kadar doğuramam gibi geliyor bana o kadar rahatım. Karnım da zaten hala küçük ve aşağıda yani bel ağrılarım olmasa hiç gebe gibi değilim hala iş arıyorum kendime evde daha ne yapabilirim diye sürekli bir meşguliyet arıyorum : )K karayipkorsani canım geldin mi doktordan? Bebiş nasılmış? T tulperde canım senin kontrolün ne zaman? Benimki yarın inş.bugun vajinamda hissediyorum bebeği tam olarak,ayaga kalktığımda zor yürüyorum nedense yataktan hıc kalkasim yok
İnşallah canım bekliyoruz iyi haberlerini. Doktoruna endişelerinden bahsedersin gelişimi de iyiyse belki dilediğin gibi olur erkene alır sezaryeni. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Hayırlı zamanda gelsin bebişler.Allah korumuş canım.ben de bebeğin baskılarını iki gündür baya aşağıda dikiş çizgisinde hissetmeye başladım yürürken zorlaniyorum.ister istemez endiseleniyorum bu durumda.
Bizimkinin kafası 2-3 hafta ilerde gidiyor bayadir.doktorum 38 in sonlarına doğru alırız dedi ne kadar dursa o kadar kâr bebek için dedi,gecede fln ani bir durum olur doktoru bulamam diye de stres yaptım iyice.yarin enine boyuna bi konusacam inş.diger oğlum 38+1 de doğmuş bugün baktım evraklarına da.ins.iyi haberlerle gelirim yarın
Çok geçmiş olsunBizim de bugün kontrolümüz vardı, dr bebek hic kilo almamış 2.610gr dedi, ac, fl değerleri de 3 hafta geriden geliyor, büyük bi hastaneye git, perinatoloji baksın dedi, hatta acilden direk giriş yap haftan ileri ne olur ne olmaz dedi...
ilk kızım da küçüktü 3 gun hastanede yattım, suni sancıyla doğurmuştum, bu da öyle olur yatmam gerekir, küçük kızımdan nasıl ayrı kalacağım, nasıl duracak diye canım sıkıldı, moralim sıfırlandı
sonra hastaneye gittik dayting yaptılar biliyorsunuzdur belki, ona gore bakınca herşeyi normal,hatta kilosuna 2.880 dedi dr rahatlatti bizi..
Zor bi gündü, bir anda psikolojim alt üst oldu
Allah korumuş canım.ben de bebeğin baskılarını iki gündür baya aşağıda dikiş çizgisinde hissetmeye başladım yürürken zorlaniyorum.ister istemez endiseleniyorum bu durumda.
Bizimkinin kafası 2-3 hafta ilerde gidiyor bayadir.doktorum 38 in sonlarına doğru alırız dedi ne kadar dursa o kadar kâr bebek için dedi,gecede fln ani bir durum olur doktoru bulamam diye de stres yaptım iyice.yarin enine boyuna bi konusacam inş.diger oğlum 38+1 de doğmuş bugün baktım evraklarına da.ins.iyi haberlerle gelirim yarın[/QUOTE
38+0 dan sonra bence gayet iyi tarihler git bakalım doktorun yarın ne diyecek inş güzel haberlerle gelirsin canım bekliyorum
Benim yalancı sancılarım baya arttı gün içersinde.uyuyunca dinlenince ayağımı yükseğe kaldırınca geçiyor.ama ayağa kalktigim an bebek düşecekmis gibi ağırlık hissediyorum.ilk hamileliğin verdiği enerji canım sendeki tadını cikart .2.ve 3.hamjlelikte hantallasiyor insan.her hamilelik bir öncekinden daha ağır ve zor geçiyor tecrübeyle sabitBenim randevum pazartesi günü canım. Ayağa kalktığımdaki doğuracakmışım gibi his epeydir var bende. Hele 20-30 dk yürüyeyim diyorum aşırı baskı oluyor daha fazla yürüyemiyorum. Benim bebeğim doğum pozisyonunu çok erken aldı sanırım ondan böyle. Ama yalancı sancılarım hala hiç yok ya da ben anlayamıyorum. Kasım sonuna kadar doğuramam gibi geliyor bana o kadar rahatım. Karnım da zaten hala küçük ve aşağıda yani bel ağrılarım olmasa hiç gebe gibi değilim hala iş arıyorum kendime evde daha ne yapabilirim diye sürekli bir meşguliyet arıyorum : )
Benim 35.haftada 2500du kilosu. 3 5 gün geride ama artık önemli değil diyor doktorum. Internetten bakınca da aşağı yukarı uyumlu kilosu haftasiyla. Neden korkutmuslar siziBizim de bugün kontrolümüz vardı, dr bebek hic kilo almamış 2.610gr dedi, ac, fl değerleri de 3 hafta geriden geliyor, büyük bi hastaneye git, perinatoloji baksın dedi, hatta acilden direk giriş yap haftan ileri ne olur ne olmaz dedi...
ilk kızım da küçüktü 3 gun hastanede yattım, suni sancıyla doğurmuştum, bu da öyle olur yatmam gerekir, küçük kızımdan nasıl ayrı kalacağım, nasıl duracak diye canım sıkıldı, moralim sıfırlandı
sonra hastaneye gittik dayting yaptılar biliyorsunuzdur belki, ona gore bakınca herşeyi normal,hatta kilosuna 2.880 dedi dr rahatlatti bizi..
Zor bi gündü, bir anda psikolojim alt üst oldu
Benim de hep gerideydi fl ve ac. 2 hafta falan. Bir sürü doktora gittim, telaslandim. Bir sorun olmadığını, bebeği besleyen damarlarin ve plesentanin iyi göründüğünü, zayıf bir bebek olabileceğini söyledi. Eşim minyon bir insan zaten, ona çekti demek ki. Ben kilosunu düşünmüyorum bile artık.
Benim de hep gerideydi fl ve ac. 2 hafta falan. Bir sürü doktora gittim, telaslandim. Bir sorun olmadığını, bebeği besleyen damarlarin ve plesentanin iyi göründüğünü, zayıf bir bebek olabileceğini söyledi. Eşim minyon bir insan zaten, ona çekti demek ki. Ben kilosunu düşünmüyorum bile artık.
Durumu daha iyi cok şükür. 36 gundur kuvezde canim. Pazar haric hergun görebiliyoruz ama 1 kisi aliyorlar bizde esimle sirayla goruyoruz bir gun o bir ben . Hala emzirmeye baslamadik bineronla besleniyo. Sadece parmagimla dokunabiliyorum bunada hamdolsun.Ay yavrum çok erken doğmuş kıyamam annesi nasıl durumu peki? Ne zamandır küvözde? Sizin yopunbakımın şartları kuralları nasıl? Konya Medicana da sadece haftada iki gün ziyaret var oğlum ememediği için emme saatlerinde gitmek gibi bir durum yok benim için almıyorlar yani onun dışında biz süt stok yapmıyoruz zaten hastaneye çok yakın oteldeyiz ben sağdıkça götürüyor eşim
Ben ilk doğumumda zeytinyağı ile yapmıştım bunda Dr zeytinyağı ve az az çörekotu yağı ve tatlı badem yağını karıştırmamı söyledi çok işe yaradığını söylüyorKızlar bi arkadaşım vajinaya zeytinyağı sürmeye başla doğumun kolay olur vajinayı yumuşatıyor dedi nette de araştırdım eskiden ebeler evde doğumda hep zeytinyağı sürermiş bir bilgisi olan var mı bununla ilgili
Hic merak etme veriliyor 11 gunde 7 kilo verdim 60 kiloyum su anSimdi bi haber cıktı sosyak medya zayıflık baskısı diye kızlar aldığımız kiloları verebilecekmiyizz yaa şuan buna taktım
Kasımın ilk bebişi mi oldu şimdi : ) hayırlı olsun darısı başımıza inşallah.Kizlar ben dogum yaptim darisi sizin basiniza
Gözünüz aydın canım maşallahKizlar ben dogum yaptim darisi sizin basiniza
Hayırlı olsun canım. Nasılsınız peki. Normal mi sezeryan mi. Müsait olunca anlatabilir misinKizlar ben dogum yaptim darisi sizin basiniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?