• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ayy ne güzel keşke benim olsa :KK66: :KK66: ben de çok istiyorm dolaba bişiler atmak ve çantamı hazirlamak . Tek yaptığım netten pijama takımı vs. Siparişİ henüz totomu kaldirp is tutamadim. Tabi 1buçuk yaşında oglum sağolsun . :KK66:
Yapılır ya çok üzme kendini ben de tek başıma yapmadım zaten 4 elden birden yaptık çantamı bile daha yeni hazırladım işte senin de daha var önünde yavaş yavaş hazırlarsın :KK54:

Günaydın kızlar.bogaz ağrısı beni mahvediyor dünden beri

Çantamı hazıırladım kızlar bugün ufak tefek eksikler var onları da yarın halledip valizi kapatıcam ondan sonra heyecanlı bekleyiş başlasın :KK48:
Ayrıca bugün doğumdan sonra gelenlere ikram etmek için buzluğa börek ve kurabiye yapıp attım çok çalıştım bugün yani :rapci: bi de poğaça falan yapmak var aklımda ama bakalım yapabilecek miyim
Maasallah canım.kurabiyenim tarifini alabilirmiyim.:işsiz:

Günaydın kızlar hergun takip ediyorum ben 9 aydır afedersiniz kütüğün için her zaman yazamaiyorum çok yoruyo beni.bizde dün kontrole gittik 38 olduk bir hafta önce 2.600du bebisim bir haftada 3.000 kilo olmuş doktor bile inanamadı tekrar ölçtü haftanız biraz geriden geliyodu diğer gelişimimiz iyiydi şükür kilo farkınıza kapattık bir haftada 400gr normal mi acaba sandım falanda çıkmadı bebekte gayet yukarda hala gogsumun altında bakalim bizim kızın rahatı yerinde doktor 2 hafta beklerim 40da alırım dedi ayy çok uzun oldu kusura kalmayın bu arada bebislerimize sağlıklı ömürler annelerede onların kokularıyla dolu inler kizlar

Günaydın kızlar hergun takip ediyorum ben 9 aydır afedersiniz kütüğün için her zaman yazamaiyorum çok yoruyo beni.bizde dün kontrole gittik 38 olduk bir hafta önce 2.600du bebisim bir haftada 3.000 kilo olmuş doktor bile inanamadı tekrar ölçtü haftanız biraz geriden geliyodu diğer gelişimimiz iyiydi şükür kilo farkınıza kapattık bir haftada 400gr normal mi acaba sandım falanda çıkmadı bebekte gayet yukarda hala gogsumun altında bakalim bizim kızın rahatı yerinde doktor 2 hafta beklerim 40da alırım dedi ayy çok uzun oldu kusura kalmayın bu arada bebislerimize sağlıklı ömürler annelerede onların kokularıyla dolu inler kizlar
Benimde gecen hafta 3.100 gramdi bu hafta 3572 olmus daha 36+3 deyiz:)

Bizde 38 deyiz teyzeleri 3 200 olmusuz :anneadayı: 2 kere nts cekildim ilkinde hic bisey yoktu düz cizgiydi resmen ilkinden oncede biseyler yemistim doktor tekrar isteyince tekrardan yedim kantinde ne varsa tatdık oglumla:kk77: sonucdada sancim cikmis gibi baya yuksek cizgiler 80ni 100 yü gosteriyo bakalm doktoru bekliyoruz :KK69::KK69:

Günaydın kızlar.bogaz ağrısı beni mahvediyor dünden beri

Maasallah canım.kurabiyenim tarifini alabilirmiyim.:işsiz:
Tabiki vereyim canım nefisyemektariflerinden almıştım tarifi çok güZel oluyo ağızda dağılıyo :super:
  • 1 paket tereyağı veya margarin ( oda ısısında yumuşamış )
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı dövülmüş fındık
  • 1 çay kaşığı sirke
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • Aldığı kadar un
Üzeri için :

• 3 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 1 tatlı kaşığı tarçın
Piştikten sonra pudra şekeri ve tarçın karışımına buluyosun soğuduktan sonra kaldır yalnız socakken koyma pudra şekeri eriyebiliyo ama kıyır kıyır ağızda dağılıyo tavsiye ederim :21:

Tabiki vereyim canım nefisyemektariflerinden almıştım tarifi çok güZel oluyo ağızda dağılıyo :super:
  • 1 paket tereyağı veya margarin ( oda ısısında yumuşamış )
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı dövülmüş fındık
  • 1 çay kaşığı sirke
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • Aldığı kadar un
Üzeri için :

• 3 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 1 tatlı kaşığı tarçın
Piştikten sonra pudra şekeri ve tarçın karışımına buluyosun soğuduktan sonra kaldır yalnız socakken koyma pudra şekeri eriyebiliyo ama kıyır kıyır ağızda dağılıyo tavsiye ederim :21:
Çok teşekkürler canım,pişirmeden şekil verip mi bıraktın buzluga ?

Back