2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kanala girdiğini siz hissettiniz mi bi değişiklik oldu mu karnınızda? Kanala girince yüzü ultrasonda gözükmüyor değil mi
Bana sormamışsın ama ben de cevaplayım cnm yüzü gözükmüyor kanala girince ve ölçümleride tam yapamıyomuş baş ölçümü hissetmeye gelince fiziksel olarak bişey hissetmedim ama görüntü olarak çok büyük fark vardı normalde göğsümün altındaydı şişlik bi sabah uyandım pıbik bölgemde yukarı tamamen boşalmış

Canm cift taraflı genişleme var. Biri 14 mm biri 13 mm. Senin ne kadr
Benim bebegimin de sol tarafta. 23. Haftada ayrıntılı ultrasonda belli oldu. 32 ye kadar herhangi bir büyüme olmadı. Ancak 35 de 10 mm olmuştu. Sonra 7.5 oldu cumartesi kontrolde de 9mm dedi. Kesinlikle doğum sonrası ultrasonla bakılsın dedi.

Kızlar benim de bu akşam ağrılarım başladı sanki. Kasıklarımda regli ağrısı gibi ağrım var. Bakalım yalancı sancı mı yoksa artacak mı
Ayyy hadi hayırlısı canım şiddeti artar ve düzenli hale gelirse büyük ihtimalle doğum ağrılarıdır Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş canım

Ooh maşallah doğan bir sürü bebişimiz var. Bir çoğunun da sezeryan günü belli olmuş. Benim 26 kasım-2 aralık arası. Ama çok uzak sanki. Hem bir an önce kucağıma alıp koklamak istiyorum, hem de içimden hiç çıkmasın hep benimle kalsın istiyorum ❤

Ben çok araştırdım kafaya taktim. Doğumdan sonra geçme ihtimali de oluyormus. İnşallah geçer. Sizin doktor birsey dedi mi bu konu hakkında?
Nette arastrdysan dikkatini cekmistir zaten. Tek tarafli olmasındansa cift tarafli olmasi biraz daha tehlikeli. Ozellikle 14 mmden sonrasi. Doktorum sezeryan yapalım tereddutdeysen riske atmayalm diosan dedi. Ama yok normal diosan bekleyelim haftada bir kontrole gel dedi. Bana bıraktı yani. Bende karar veremedim bir turlu. Eger oglum gununu beklerse 12 gun var nerdeyse. Ve gittikce genisleme artti hamileligimde. Ya artmaya devam ederse diye korkuyrm

vorones size ole dediler sandim cnm.
40 günde mi iyilestiniz baya uzun surmus yaaa
Evet canim. Yuruyemiyordum flan. Hele ilk haftalar bildigin yatalak hasta gibi sağına soluma dönemiyordum. Bakalim
Bunda ne olacak. Tek umudum. Daha tecrübeli ve oğlum için ayağa kalkmaliyim motivasyonu ile çabuk toparlanmak. Insallah sağlıklà Alalim yavruları kucağımıza

Seninle Günlerimiz aynı. Benim normalde 12 kasim da 40 hafta oluyor. Ben cuma gününü seçtim 38+6 da sezeryan olmus olacağım. Bazen acaba biraz daha beklese miydim diyorum. Ben de korkuyorum. Bol bol dua ediyorum ınsallah dogduktan sonra bebeklerimız de hiç bi sıkıntı kalmaz bobrekleri normale döner. Eğer boyu kilosu gelişimi iyiyse sende riske atma bence.

Ben ozaman hastanemde epidural olmadığı için yani epiduralli normal doğum olmadığı için sezeryan istemistim. Psikolojim bozulmustu. Vajinadan kocaman kafa çıkacağı fikri falan urpertiyor du beni. Hele o ara bu diriliş ertuğrul da karısı bagira bagira doğum falan yapmışti izlemistim etkilenmistim. Bagirarak değil de gülerk aldim kuzumü kucağıma. Hiç sanci nedir bilmem. Açıklık muayenesi de olmadim. Saati belliydi. .. bunlar çok cazip geliordu. Ama SONRà büyük pismanlik yaşamıştım. Şimdi nasıl dersen sanirim gene aynı psikolojiye büründüm. Kabızlık ta bile ikinimak zorken yapamam ben deyip cikiom işin içinden. Normal ı merak ediodum aslında keşke hiç kafamı karıştırmadan en dogalini bekleseydim diom ama olmuo olmadı yani

Benim doktorum sordu normal mi istiyorsun sezeryan mi diye. Bende sezeryan dedim. Gün verdi. Normal olsa daha iyi olurdu belki ama cesaret edemedim.

İstege göre sezeryan olunca devlet bi kısmını karsılıyor mu tamamını siz mi ödüyosunuz? Benim doktorum zorunlu sezeryan oldugu için radyolojiye yönlendirdi. Bebek ters geliş zorunlu sezeryan raporu almam lazımmıs devletin ödeyecegi kısmı karsılaması için

Cok sükür gelisimi güzel. Bana hep erken dogm dediler simdide gelmek bilmiyor oglusum :) keske sancilarmz baslasada hic gerek kalmadn sezeryana icimizde korku olmadan alsak bebisleri kucagmza :)

Canim onu bilmiyorum. Ben özele gidiyorum. Orda normal de sezeryan da 1500.

Devlet karsiliyomu bi kismini zorunlu sezeryanda bilmiyorm ama bana ozelde normalde sezeryan dogumda 500 tl ama hersey normal giderken sen ben yapamam dersen yani keyfi sezeryan olursaniz 1200 demislerdi.

Cok sükür gelisimi güzel. Bana hep erken dogm dediler simdide gelmek bilmiyor oglusum :) keske sancilarmz baslasada hic gerek kalmadn sezeryana icimizde korku olmadan alsak bebisleri kucagmza :)
Benim de serviks boyum kisaydi erken doğum olur diye korkuyorduk ınsallah cuma ya kadar suyum falan gelirde bebeğim gelmeye hazır diye rahatlıkla sezeryan olurum. Şimdi ister istemez korkuyorum.

Benim de serviks boyum kisaydi erken doğum olur diye korkuyorduk ınsallah cuma ya kadar suyum falan gelirde bebeğim gelmeye hazır diye rahatlıkla sezeryan olurum. Şimdi ister istemez korkuyorum.
Insallah. Sanada yer ayiracam dualarımda .Rabbim evlatlarımızı korusun sag salim alalım kucagımza ve saglıklı bir şekilde büyütelim inşallah hiçbir sorun olmadan

Canim onu bilmiyorum. Ben özele gidiyorum. Orda normal de sezeryan da 1500.

Devlet karsiliyomu bi kismini zorunlu sezeryanda bilmiyorm ama bana ozelde normalde sezeryan dogumda 500 tl ama hersey normal giderken sen ben yapamam dersen yani keyfi sezeryan olursaniz 1200 demislerdi.

Özele gidiyorum bende 1.750 tl demişlerdi sezeryan için. Geçen hafta doktorum işk gebelikte keyfi sezeryanı sgk karsıladıgı kısmı karsılamıyo dedi. Yani o 1.750 sgk lı fiyatı ve keyfi olmadıgı için benek makat geliştir diye bi rapor almam gerekiyomus. Perşembe gidip radyoloji bölümünden ultrasona girip raporu alıcam. İnş beniş dönerde normal olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…