2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Oyy üzülme moral ini yüksek tut sen güçlü kocaman yürekli bi annesin. Kizinla oğlunla ilerde çok güzel günleriniz olacak . Tıp çok ilerde ve çok şükür sen maddi anlamda da güçlü birisin gereken neyse yapılır ve beben sağlığına kavusur. Hiç de konuşma problem ı vs. Olmaz inşallah. Sen biz dua edelim tosbik hemen kollarında olsun

Herkese günaydın bizim günümüzde geldi hayırlısıyla bugün saat 16.30 da. Evde herkes uyuyorken kalktım kahvaltımı yaptım, akşama kadar birşey yiyemeyeceğim.keşke sabah olsaydı kurtulsaydım biran önce.Grip olmuştum ama bugün biraz daha iyiyim allaha şükür.içim içime sığmıyor acayip bir heyecan korku sersem gibiyim.ben birde bişey sorcam anezteziye hala karar vermedim spinalmi olsam genel mi ? Çok korkarmıyım spinal olursam bişey hissedermiyim? Ben kızında genel olmuştum ama sonrasında 1 ay geçmeyen bir öksürük olmuştu uyanması bir tuhaf zaten ama spinalde de ameliyathane ortamı korkutuyor neyapsam bilemiyorum? Bugün doğum yapacak başka arkadaşlarda vardı dualarınızda olalım hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde atlatalım inşallah.

Kizlar bisey soracam dogumdan ne kadar sonra korse kullanilabilir doktoruna danisan varmi. Ben sezeryanla dogum yaptim kullanmk istiyrm
Canım ben doğumdan bir hafta sonra kontrole gittiğimde doktorum kendisi korse alıp takmam gerektiğini söyledi. Hemen aldım 5 gündür kullanıyorum çok memnunum

canım öncelikle hayırlı doğumlar. Ben spinal oldum inan ki korkulacak hiçbişey yok. Ki ben panik atak hastasıyım ona rağmen o kadar iyi geçti ki. Sadece o anın tadını çıkarmaya bak

Oncelikle hayirlisi olsun saglikla kucagina al bebisini. Sezeryani benim kadar istemeyen korkan ameliyat fobisi olan biri olarak diyebilirim ki spinal ol genele hic gerek yok hicbir sey hissetmiyorsun basinda durmadan muhabbet ediyorlar zaten bebisin cikmasi 5dk ama annenin isi biraz uzun suruyor icinin temizlenmesi dikis sonda takimi falan bunlari bil hazirlikli oldiye yaziyorum ve icinden cikarken o aglama sesini duy ilk senin yanina getirirlerken ki yuzunu gor kokusunu cek icine gercekten cok ayri bir duygu

Günaydın :)

Biz de 36+3 teyiz. Hala çalışıyorum, arkadaşlarım iş yerindeki insanlar "çalışırken doğuracaksın" bu gidişle diye dalga geçiyorlar Kasılmam sancılarım yok pek, kasık kemiklerim ağrıyor sabah kalktığımda, ama gün içinde hafiflemiş oluyor. Yine de benim içimde gününü beklemeden gelecekmiş gibi bir his var .

Dün çok çok az koyu kıvamlı akıntı geldi ve ilk kez beyaz değildi. Sarı-kahverengi bir renk. Nirodha ' nın daha önce tasvir ettiğine benziyordu. Kesinlikle kaşıntı vs yok. Çok çok çok azdı ve daha da gelmedi. Nişan denilen şey rahim ağzı genişledikçe parça parça gelebiliyormuş, böyle olduğunda diğer durumdaki gibi doğum bir iki gün içinde değil de bir-iki hafta içinde gerçekleşebiliyormuş. Acaba bende de böyle bir durum mu oldu?

Takipte olacağım, her ihtimale karşı çantamı her şeyimi hazırladım. Durabildiği kadar dursun istiyorum en azından 38+0 olsun isterim, ama hayırlısı en uygun zamanı ne zamansa o zaman sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah.

Spinal olma avantajınız varsa kacırmayın ben iğne kullandıgım için sadece genel anestezi olacagım ama sizin gibi olmayı cok isterdim o ana şahit olacaksınız ne guzel

Zor olmuyormu ya calısmak ben kalkıp otururken zorlanıyorum maşallah diyelimde ne zamn izne ayrılmayı planlıyorsunuz

Canım ben doğumdan bir hafta sonra kontrole gittiğimde doktorum kendisi korse alıp takmam gerektiğini söyledi. Hemen aldım 5 gündür kullanıyorum çok memnunum

Doğum sezaryen mi normal mi oldu acaba ben de hemen korse kullanmak istiyorum ama doğum nasıl olacak belli değil

En son kontrolum 36+2deydi ve ben 36+5te dogum yaptim banada isyerinde doguracaksin diyorlardi bebisimin 37. Haftayi beklemeyecegi aklima dahi gelmiyordu. Yani bu isler kismet en hayirlisini dile. Calisan kadinlar olarak bizler malesef 37. Haftamizi beklemek zorundayiz bebisimizle biraz daha fazla vakit gecirebilmek icin bu nedenle sakin ol belirtileri iyi gozlemle ben nisan olayini yasamadim direk suyum gelmeye basladi herkeste garkli farkli oluyormus bu isler.cantani hazirlamakta iyi yapmissin onlar gelmek istedigi zaman geliyorlar

Gunydn herkese. Birsey soracagm benim ilk basta son adetime gore dogumuma 10 kasim diyodu doktorum snradan bebegimin 1 hafta geriden geldigi icin dogumu 17 kasima aldi. Ama en son devlet hastanesine doktora gittigimde. Doktor kafasini 35 bacaklarini 38 karnini 36 haftalik ölctü hepsi ayri ayri bas asagi dondügü icin dogru olmayabilir dedi ölçümler. Hangisine gore bekleyecegm şaşirdm. Gün sayamiyorm yavruma

Kesinlokle spinal ol bebegin cikis anini gor spinal.olanlar cok memnun genel.olirsan ne zaman uyanicagin belli degil ve kucagina bi bebek vermisler givi olcak.maalsef

Bence s
bence son adete gore olur ama diger bebeklere gore kucuk olur.40 haftayi gecmesi tehlikeli cunki benimkide 2 hafta ondd gidiyor kilosu herseyi ama doktor sat a gore dedi

Günaydın herkese bir şey sorucam size ben en son doktora gittiğimde doğumdan konuştuğumuzda epidural istiyorum dedim tabiki dedi yalnız hastaneye gittiğinizde belli bir tahliller yapıyolar onların da çıkması 1-1,5 saat sürüyo o zaman da açılmanız 6-7 cm olduysa gerek bile kalmıyo dedi tahlilleri isterseniz önden yaptıralım elimizde bulunsun hastaneye gösteririz direk epidurali takarlar dedi sizde doktorunuz ya da hastaneniz böyle bir uygulama yapmış mıydı yarına randevu aldım artık tahlilleri yaptırayım da elimde bulunsun o zaman epidural olmadan normal doğum beni fena korkutur çünkü

Ben doktoruma o kadaaaaar çok ayrıntı soruyorum ki, üzülüyorum bazen acaba sıkılıyor mu diye. Sağolsun hepsine detaylıca cevap veriyor. Planlı bir anestezi istiyorsan, anestezi doktoru bazı tahliller istiyormuş, önceden yapılıyormus. Açılma 4 cm olmadan epidural yapmıyoruz, doğumu durdurabiliyor dedi. 7 cmden sonra da yapmıyoruz, spinal dış bölgeye yapılıyor o da baş ağrısına sebep oluyor ama hiç bas ağrısı yaşamayan hastalar da var dedi. Normal doğumda epidurali çok önerdiğini, hastayı rahatlattigini, boşuna acı çekmeye gerek olmadığını söyledi
Keske dediginiz gibi tahlil sonucu çıkana kadar 1 saatte 6 7 cm olsa ilk dogum biraz uzun sürüyor dedi doktorum. Anestezide açlık tokluk durumu da önemli. 4 5 saat aç olmadan da yapmıyorlar diye biliyorum

Benim ikinci doğumum olcak canım ilki de epidural normaldi hastaneye gittiğimde hiç bir tahlil falan yapmadan epidurali yapmışlardı açıklığa baktılar tabi ama tahlil olmadım o yüzden şaşırdım doktor da ikinci doğum olduğundan her şey hızlı ilerleyebilir dedi böyle bir açıklama yaptı o yüzden bi sorayım dedim inş dediği gibi hızlı ilerler yarın gidicem yaptırıcam o yüzden tahlillleri orda sancıyla stresle bi de tahlil sonu bekleyemicem valla çok sağol açıklama yaptığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…