2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Aldım canım onla biraz tutuyo ama 10 dakka falan ya emiyo ya emmiyo pompa var canım evde ama elimle sağdığım kadar çok sağmıyo canımı acıttığımla kalıyorum yani
Anladim canim yine de pes etme gayret et ben emmiyo diye cok uzuluyorum ama umudum var hala

Canım ya sıcak su ile duş alıp göğüslerine sıcak suyu tutup banyodan sonra tekrar sağ ya da sıcak soğuk göğüs kompresleri var (ben aventinkini kullanmıştım) onlardan alıp sık sık sıcak kompres yapıp sağ. Sıcak; süt kanallarının açılmasını sağlarmış.

İnşallah olmaz öyle bişey canım korkma sende öyle yapayım suni alırsam bende

Canım seni dada fazla üzmek istemiyorum bebeginle ilgili soru sorup ama aklıma takıldı detaylı ultrasona girmişmiydin.

Bosalmasi gerektigi kadar bosalmistir canim illa yumusacik olacak diye bir sey yok sen 2 saatte bir sag olmadi rahatladiginda 3 saate cikarirsin ve ilik suyla dus al goguslerine uzun uzun su tut cok rahatlatiyor ve kolay sagiliyor

Aldım canım onla biraz tutuyo ama 10 dakka falan ya emiyo ya emmiyo pompa var canım evde ama elimle sağdığım kadar çok sağmıyo canımı acıttığımla kalıyorum yani
Canim ugras uyuyorsa uyandir emmiyorsa gazini cikar yine emzirmeyi dene 15 dkdan az emmesin bebegin ne kadar uzun sure emerse o kadar iyi sarilik olma ihtimali duser. Hangi marka sagim makinesini kullaniyorsun lansinohtan cok memnun kaldim.

Günler ilerledikçe heyecan artıyo bir o gün gelsin artık diyorum bi de diyorum ki böyle iyi ay sağlıkla doğsunlar inş en önemlisi
Âmin canım.az önce ben de aynı şeyi düşündüm.hem bir an önce o gün gelsin diyorum hem de böylesi en rahat günlerimiz diyorum.saglikla kucağımıza alırız inşallah.bu arada senin ilk bebeğin kaç haftalıkken doğmuştu? Komşu iki çocuğunu da 38+2 de doğurdu normal doğumla.

Bugün 36+0 bitti. Erken olduğunu biliyorum ama sürekli kendimde bi belirti arıyorum. Bebeğin hareketleri inanılmaz derecede aşağıda. Hiç bu kadar aşağıdan hissetmiyordum. Çatı kemiğim catlayacak gibi ağrıyor. Akinti, bel ağrısı, baskı hissi cok cok arttı. Doktorum da, bebek kanala yaklaşıyor dedi. Acaba ne kadar zamanimiz kaldı aynı bedende ❤

Ay herkes doğurdu emzirme muhabbetlerine geçti ne güzel : ) sanırım burdan etkilendim, dün gece rüyamda ben de doğurmuşum emziriyordum. Allah hayr etsin : )
Beni de dün rüyamda hastaneden arıyorlar gel doğuma alacaz seni diye.gidiyorum ama yanimda kimse yok,çantamı evde unutmuşum.ablami arıyorum fln hastane çantamı hazırla diye.o ruyaylaa uyandım Sabah erkenden hastane çantamı hazırladım bir hızla.

: ) bugün hazırladım ben de hastane çantamızı. çok şükür her şeyimiz hazır. sırada bebişi beklemek kaldı.

Senin sezaryen günün belli mi canım. Günlerimiz aynı ama sanırım sen benden önce doğuracaksın.

Amin canım ben de tam 38+3 teyken doğurdum doktor bu daha erken olabilir belki dedi ama pek sanmıyorum şuan 36+4 teyim 2hafta ya var ya yok kendimi öyle hazırlıyorum

Canım çok tecrübem yok ama okuduğum kadariyla böyle durumlarda göğüslerinin üst kısımlarına ılık kompres yaparsan süt kanalların rahatlayacaktir ve sonrasında sütünü sagarsan çözülecektir.

Ay bizimde son 15günümüz kaldı aynı bedende normal istediğim için gün belli değil tabi ama heyecan başladı bende inşallah güzel bir dogum olur
Doktorun Bilgi verdi mi canım Doğum şeklinle ilgili. Ben bu Çarşamba soracağım inşallah. Günlerimiz aynı bakalım ne zaman nasıl olacak

Doktorun Bilgi verdi mi canım Doğum şeklinle ilgili. Ben bu Çarşamba soracağım inşallah. Günlerimiz aynı bakalım ne zaman nasıl olacak
canım benim hamileliğim çok şükür kusma dışında çok rahat geçti 13kasıma kadar doğum bekliyoruz dedi şuan için normal dogum olacak herhangi bir sorun yokmuş henüz sancım falanda yok bekliyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…