• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Merak etme vanim yediklerin bebeğe yarıyordur bende şimdiye kadar toplam da 9kilo aldım o yüzden takılma kilo almadım diye. Önemli olan bebeğin kilosu o iyi olsun da yeter
Galiba kızıma yarıyor canım. Doktor gününde doğarsa 3,5 kg ın üzerinde olur demişti. 35. Haftada 2700 gramdı. Bu hafta tekrar gideceğiz bakalım , sizin de gününüz az kalmış galiba

Kızlar bişey sorcam benim kızım mama ile besleniyor kayinvalidem azıcık şu verelim diyo doktor kontrolü de salı günü sizce vermeli miyiz bi sıkıntı olur mu ?
Ben ilk kızımda 6 ay su vermedim, mama ve anne sütü ile beslendi (doktor verme demişti).

Kizlar bisey soracam dogumdan ne kadar sonra korse kullanilabilir doktoruna danisan varmi. Ben sezeryanla dogum yaptim kullanmk istiyrm
Bana ilk hafta kontrolünde doktorum korse alıp takabilirsin, eczanelerde sezaryen korsesi var özel onlardan almalısın dedi ama ilk doğum sonrasında da denemiştim (normal korse) dikiş yerlerim acıyıp şişmişti, şimdi hiç risk almak istemiyorum, biraz zaman geçsin mekik, egzersiz düşünüyorum.

Galiba kızıma yarıyor canım. Doktor gününde doğarsa 3,5 kg ın üzerinde olur demişti. 35. Haftada 2700 gramdı. Bu hafta tekrar gideceğiz bakalım , sizin de gününüz az kalmış galiba
Evet canim bende yarın tekrar gidecegim bu hafta içi bekliyoruz kızımı hayırlısıyla kendi kilona takılma canımı zaten son haftalar bebek haftada daha çok kilo alıyor

Canım üzülme ya. Ben çok üzüldüm. İnşallah beben sağlığına kavuşacak. Peki ne zaman à kadar ememez dedielr .yani bi opresyon falan geçirecek mi

Canım size pazartesi Bilgi vereceğiz dediler onun üzerine de bir şey demediler yani yarın öğreneceğiz ama sanırım ameliyat olacak.. konuşma problemi çekecek beslenme problemi çekecek :( ne deyim şimdiden düşünmek istemiyorum :(

Günaydın arkadaşlar, Cumhuriyet Bayram'ınız kutlu olsun En Büyük TÜRKİYE inşallah bugün hep güzel haberler alırız :dua: Doğurmayan az bir grup kaldık galiba ama sorayım yine sıcak basması yaşıyor musunuz? Ben bu mevsimde patik yelek gezerdim ama şu bir haftadır yanıyorum resmen kısa kolluyla geziyorum, her gece eşimle kavga halindeyim o battaniye örtüyor bn açıyorum :KK48: Normal mi bu durum yahu?
Ben de kısa kollu ile geziyorum hatta bazen çorap bile giymiyorum aynı durum bende de var.

Benim 35.haftada 3 kilo 100 gramdi doktor gununde dogarsa 3500 olur demisti sizinki.mi fazla soyledi benimki mi az acaba

Bende hep açılma su kadar diye konuşuluyor ya o yüzden merakımdan sordum hatta doktor bebek4 kg olmadan doğumu başlatmayı istiyordum dedi yârin da onu soracagim sancım YÖK nasıl başlayacak Doğum suni sancı mi diye aklıma takıldı. İnsallah seninde Doğumun rahat kolay geçer canim
Aynı sorular benim de kafamda canım duyduğum kadariyla suni sancidan korktum açıkçası ve evet bebek çok kilo alır durdukca ve doğum zor olur diye de korkuyorum o yüzden de sabirsizlaniyorum hayırlısıyla bi an once doğum başlasa kendiliğinden yaa

Pompa al canim mutlaka sakin geri cekilmesin yazik Allah rizkini vermis sukur ki bebeklerimizin.Acaba aventin gogus ucundan mi denesem diye dusunuyorum ben de belki biberon sanip emer
Aldım canım onla biraz tutuyo ama 10 dakka falan ya emiyo ya emmiyo pompa var canım evde ama elimle sağdığım kadar çok sağmıyo canımı acıttığımla kalıyorum yani :110:

Merhaba hanımlar bu aralar pek takip edemiyorum. Benim bir sorunum var. Doğum yapalı 5 gün oldu. İlk 3 gün süt gelmedi göğüs ucumda yoktu süt pompasıyla sağıyorum. Dün az bişey geldi bugün kalktım göğüslerim şişmiş taş gibi sertleşmiş elimi bile süremiyorum ağrıyor. Süt pompasıyla sağdım biraz daha fazla geldi bugün fakat bu kadar sertleşen bir göğüsten daha fazla süt gelmesi gerekmezmiydi. Acaba süt kanallarımı tıkalı yada tıkalı olsa hiç mi gelmez? Benim gibi olan varmı?

Aynı sorular benim de kafamda canım duyduğum kadariyla suni sancidan korktum açıkçası ve evet bebek çok kilo alır durdukca ve doğum zor olur diye de korkuyorum o yüzden de sabirsizlaniyorum hayırlısıyla bi an once doğum başlasa kendiliğinden yaa
Doktor 4 kg geçerse omuz çıkıkligi olur dedi normal Doğuma engel gibi konuştu bakalım yarın netleşecek insallah su an 3700gr bebis. Suni sancıdan korkma canim arkadasim suno sancı aldı suni sancı alırken yürü dedi yatma dedi

Günaydın arkadaşlar, Cumhuriyet Bayram'ınız kutlu olsun En Büyük TÜRKİYE inşallah bugün hep güzel haberler alırız :dua: Doğurmayan az bir grup kaldık galiba ama sorayım yine sıcak basması yaşıyor musunuz? Ben bu mevsimde patik yelek gezerdim ama şu bir haftadır yanıyorum resmen kısa kolluyla geziyorum, her gece eşimle kavga halindeyim o battaniye örtüyor bn açıyorum :KK48: Normal mi bu durum yahu?
Aynı durumdayım canım :) soğuk soğuk terliyorum sürekli ateş basıo beni de

Back