- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.941
Canım o hesaplamayı yapsana sende bakalım sende ne olacak hamile kaldığın yaş +hamile kaldığın ay = sonuçtan 9 çıkartAyy ağzın bal yesin şekerim
Tekse erkek çiftse kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım o hesaplamayı yapsana sende bakalım sende ne olacak hamile kaldığın yaş +hamile kaldığın ay = sonuçtan 9 çıkartAyy ağzın bal yesin şekerim
Benim var canim akintim. Camasirim islaniyor. Hatta bugun yanimda yedek gotursem de okulda degistirsem mi diye dusundum.aşk olsun kızlar ya akıntılarınızı sordum ama kimse bişi yazmadı bir benim mi akıntım var
Ayy hadi hayilisiii....Topigin ilk ikizi. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim..Allahım şükürler olsun..
Kalp atışlarını duyduk. Hem de iki tane
İkizmiş
inşallah canım hamileliğimden beri bende çok rüya görüyorum hatta baya konuşuyormuşum eşim söylüyor bende hatırlamıyorum çoğunu belli olduğunda rüyam çıkarsa bu yazımı tekrar paylaşacağımrüyan hayra çıksın inşallah bende görüyorum bir şeyler ama hiç hatırlamıyorum
bende düşünüyorum iç çamaşırı ama 2-3 tane getirmem gerekecek 12 saat boyunca hiç durmuyor ki akıntımbakalım günlük ped kullanabilir miyim onu soracağım tabi sürekli değiştirmek kaydıylaBenim var canim akintim. Camasirim islaniyor. Hatta bugun yanimda yedek gotursem de okulda degistirsem mi diye dusundum.
tüp bebekmiydi canım ailedemi vardı yoksa merak ettim:)
Ay hiç sorma canım. Çamaşır yumuşatıcısı, deodorantım ve yıkanmış bulaşık makinesi kokusu baş düşmanım oldu. Eskiden sırf kokusu için kullandığım ürünleri şu an kullanamıyorum.kızlarr bana acayip deterjan kokusu geliyor kıyafetlerimden beyaz sabun kokusu sizdede varmı böyle bişey
Teşekkür ederim canım hepimizinkini inşallah :)bulantının geçmesine çok sevindim canım
allah tamamına erdirsin canım
bence gayet güzel canım
hoş geldin canım
Hamilelikte normalmiş sivilcelenme. Benim de çenemde çıktı. Bir ay oldu geçmedi halaKızlaaaarrr, yaa sizde de sivilcelenme oldu mu? Benim özellikle yüzümde ve boynumda bi sürü sivilce var, hatta ensemde saç dibimde bile çıktı.. Moralim çok bozuk yaa aynaya bakasım yok..
İlk haftalarda benim çok ağrım oluyordu. Adet olucam sanıyordum hep. 6. Haftayla baya azaldı ama benim hala oluyor ara ara. Kanama olmadığı sürece normal deniyor.Çok fazla adet sancısı gibi sancım var. Sanki kasıklarımı oyuyorlar kaşıkla ama kanama leke yok. Ara ara şiddetleniyor adetin ilk günü gibi bugün 4+6oldum. Normalmi sizce
Teşekkür ederim canım :) Allah hepimize nasip etsin inşallahAyy hadi hayilisiii....Topigin ilk ikizi. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim..
kızlar az önce bankadan dönerken yolda ayağım burkuldu düşcem diye çok korktum Allahtan düzledim kendimi yere kapaklanacaktım yoksa
geçmiş olsun cnm
Okuyorum arada canımBu arada Azkullanilmiskaynanamvar nerelerdesin, görmedim sanki seni bikac gündür..
Maşallah canım gözün aydın darısı bizeKizlaarr biz geldik bebiş gayet iyiymiş karnimdan baktı bu sefer kalp atışını dinletti ama vajinal usg de daha belli oluyor kalp atışı dedi gerçektende öyleydi az da olsa duydum yine şükürler olsun :) progestana devam yine gününe uymadi USG de bu sefer 6+5 günlük olmuş minnak :) ve bir daha ki kontrolü söylemedi doktor ne zaman gitsem acaba.. en iyisi bi sıkıntı çıkmazsa inşallah bı ay sonra falan gideyim zaten uzak biraz zor oluyor
Kaç yaşında canım kızınOkuyorum arada canım
Kızımı memeden kesmeye çalışıyorum geceleri 20 kez kalkıyor sabahları zombi gibi uyanıyorum, hiç bir şeye halim kalmıyor zaten düşüp yatayım modundayımşu 3 ayı atlatsak hormonlar da yatışacak birazçok şükür bugünümüze.
Tekrar hastaneye gitmek zorunda kalmadın inşallah
Gözünüz aydın. Genelde riskli gebelik değilse 3 haftada 1 doktorlar çağırıyor. 11-13. Hafta arası ikili test var, o dönemi unutmayın ona denk getirin isterseniz.Kizlaarr biz geldik bebiş gayet iyiymiş karnimdan baktı bu sefer kalp atışını dinletti ama vajinal usg de daha belli oluyor kalp atışı dedi gerçektende öyleydi az da olsa duydum yine şükürler olsun :) progestana devam yine gününe uymadi USG de bu sefer 6+5 günlük olmuş minnak :) ve bir daha ki kontrolü söylemedi doktor ne zaman gitsem acaba.. en iyisi bi sıkıntı çıkmazsa inşallah bı ay sonra falan gideyim zaten uzak biraz zor oluyor
16 aylık bir delüKaç yaşında canım kızın
Çok tatlısın ya16 aylık bir delü
aminnnnn canım insallahMaşallah canım gözün aydın darısı bize
Bende cuma günü gitcem inşallah güzel haberler alırım bende
Ayy ben hap olarak kullandığım halimi dusunemiyorumm bugün doktora söyledim o da alttan kullanmana rağmen mı dedi aynen öyle valla dedim ben bı ümit birakabilirsin demesini beklerken devam dedi neyse bebişim iyi olsun ben katlanirim baş dönmelerine sersemlesmelere :)Kızıma hamileyken 3 ay progestanı hap olarak kullandım Allahımm o nasıl bir ilaçtır çok fena kafa yapıyor
aynen valla canim bende öyle düşünüyorum hesaplayayim ne zamana geliyorsa o zaman gideyim en iyisi :)Gözünüz aydın. Genelde riskli gebelik değilse 3 haftada 1 doktorlar çağırıyor. 11-13. Hafta arası ikili test var, o dönemi unutmayın ona denk getirin isterseniz.
Canım yaşımı yıl olarak mi alcam yoksa doldurduğum yaş mı, çünkü doğum günüm 31 ekimCanım o hesaplamayı yapsana sende bakalım sende ne olacak hamile kaldığın yaş +hamile kaldığın ay = sonuçtan 9 çıkart
Tekse erkek çiftse kız