2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
missagor missagor bir garip oblomov bir garip oblomov peki kızlar akıntı olmaması normal mi? Benim pek yok gibi, gerçi vajinal ilaç kullaniyorum crinone diye ama bi tek onun kalıntıları geliyo, yoksa sizin anlattıklarınızla yakından uzaktan alakası yok..
Valla hamilelikte herşey normal canım. O yüzden kafana takma çeşit çeşit desen desen akıntı da var kupkuru olan da var :deli::anneadayı:

Merhaba bayanlar... Ben geçen hafta bebeğimin kalp atimini duymuştum ... Fakat bugün kontrole gittim ve bebeğimin kalbi atmiyordu... cuma günü kürtaj yapacak doktor ... Bebeğimi kaybettim ilk gebeliğimizin ve uzun bekleyişten sonra gelmişti ... Çok üzgün çok şaşkınım...
Çok ama çok üzüldüm 3 kez yaşadım bu dediğini. Ama şunu söyleyebilirim düşen bebek zaten sağlıklı değildir engelli annesi olmak melek annesi olmaktan çok daha zordur. Allah sabrini verir.Hayırlısı olsun.

KIZLAR ACİLLLL ACİLLLL ...kanda FOLİKASİT ÖLÇÜMÜ YAPTIRANLAR LÜTFEN DEĞERİNİZİ YAZABİLİRMİSİNİZ? ???
folikasit ölçümü yaptırdım bugün sonucumu az önce aldım. Çok yüksek çıktı ölücem kaygimdannn....:KK43:(Fazlasının otizm riskini 17 kat artirdigini okudum bir yazida:"((((lütfen yardım. ..

KIZLAR ACİLLLL ACİLLLL ...kanda FOLİKASİT ÖLÇÜMÜ YAPTIRANLAR LÜTFEN DEĞERİNİZİ YAZABİLİRMİSİNİZ? ???
folikasit ölçümü yaptırdım bugün sonucumu az önce aldım. Çok yüksek çıktı ölücem kaygimdannn....:KK43:(Fazlasının otizm riskini 17 kat artirdigini okudum bir yazida:"((((lütfen yardım. ..
Ben yatırmadım canım hatta ben henüz beta hariç hiçbi test yaptirmadim doktor istemedi.. Sen neden yaptırdın ki doktor mu istemişti?

Cnm sen mi yaptırdın testi doktor mu istedi

Benimde yapıldı canım ama sonuç elime geçmedi doktorum aradı bilgi verdi hemen evham yapma doktorunu arasana canım

Yaa kızlar bende de pek belirti yok ki 7. Haftam oluçak cuma günü sizde görünce kafaya takıyorum bende bide ben günlük ped kullanıyorum çünkü progestan çok akıyor o şekilde de gezemem çalıştığım icin de sık değiştirmem mumkun değil bana bi anlatın yaa

missagor missagor bir garip oblomov bir garip oblomov peki kızlar akıntı olmaması normal mi? Benim pek yok gibi, gerçi vajinal ilaç kullaniyorum crinone diye ama bi tek onun kalıntıları geliyo, yoksa sizin anlattıklarınızla yakından uzaktan alakası yok..

Canim ilac kullandigin icin akintini anlamiyor olabilirsin.gerci missagor yazmis herkesin hamileligi bir olmuyor baksana ben dun mide bulantisindan oluyorum dedim bugun yemekten catlicam bir gun bile ayni olmuyor

Dur sakin ol canim kac aydir kullaniyorsun ben temmuz agustos eylul kullandim sonra kimyasal olunca biraktim saldim cayira simdi hamileligi ogrenince tekrar basladim ilaca..bu arada ben folik asitin olculdugunu bile bilmiyordum. Ayrica yedigimiz yesil sebzelerde az miktarda folik asit var ilacta belli dozda kullaniliyor nasil fazlalik cikti ki

Hanimlar acilll
Aksam yemekte canim.cok istedigi icin yesil bakla ymegi yapmistm sonradan.bebege zararli oldugunu okudum bi sorun cikmaz degil mi:dua:

Hanimlar acilll
Aksam yemekte canim.cok istedigi icin yesil bakla ymegi yapmistm sonradan.bebege zararli oldugunu okudum bi sorun cikmaz degil mi:dua:

Ben geçen hafta iki gün kesintisiz bakla yedim gebeliğim maşallah güzel gidiyor, her okuduğuna da inanmamak lazım.
Çok abartılı ölçülerde yenmedği sürece hiç bir doğal gıda büyük zararlar veremez bence rahat olun.

Ben geçen hafta iki gün kesintisiz bakla yedim gebeliğim maşallah güzel gidiyor, her okuduğuna da inanmamak lazım.
Çok abartılı ölçülerde yenmedği sürece hiç bir doğal gıda büyük zararlar veremez bence rahat olun.
Bende yedim canim ya cok bilindik seyleri zaten doktorlar soyluyorlar bitki caylarini vs ama hicbir doktorun sakin bakla yeme dedigini duymadim. Ayrica googleye baktim simdi hicbir tibbi dayanagi olmadan sallamislarda sallamislar 7 yasindaki cocuklarda solunum durmasi yapiyorsa anne karnindaki bebege neler yapmaz demeye getirmisler offf cokta arastirmamak lazim her seyi. Seninde dedigin gibi abartilmadigi surece problem olacagini sanmiyotum hic bir seyin. Butun hamilelik boyinca paket paket sigara icenler geliyor boyle durumlarda aklima onlar ne rahat

Bende yedim canim ya cok bilindik seyleri zaten doktorlar soyluyorlar bitki caylarini vs ama hicbir doktorun sakin bakla yeme dedigini duymadim. Ayrica googleye baktim simdi hicbir tibbi dayanagi olmadan sallamislarda sallamislar 7 yasindaki cocuklarda solunum durmasi yapiyorsa anne karnindaki bebege neler yapmaz demeye getirmisler offf cokta arastirmamak lazim her seyi. Seninde dedigin gibi abartilmadigi surece problem olacagini sanmiyotum hic bir seyin. Butun hamilelik boyinca paket paket sigara icenler geliyor boyle durumlarda aklima onlar ne rahat

Ya işlenmiş gıda, bayatlamış yiyecekler, salam sosis, çiğ et mantıken evet zararlıdır.
Ama bakla gibi normalde yararşlı olan bir besin, doğal bir besin abattılmadığı sürece zarar vermez bence de.

Ewet soylediginizi dusununce mantikli geliyo bilgisizim.bu.konularda ewham yaptim.bir an

Allahım şükürler olsun..
Kalp atışlarını duyduk. Hem de iki tane :rolleyes:
İkizmiş:rolleyes:

Hayirli olsun canim ay benim bile icim kipir kipir oldu topigimizin ilk ikizleri:KK71:

canım içmemeye çalış çünkü kola faydalı bişey değil. bizim eve kola,fanta,gazoz vb hiç bir ürün girmez. o yüzden dışarda yemeğe çıktığımız zaman diğer çocuklar içse de kızım kesinlikle istemez.

canım icetea nin de koladan çok farkı yok ki
ooo senin canın baya zaralı şeyler istiyoır
eğer çok isterse bi kere kaçamak yap ama daha fazlası zararlı olur

mide bulantın mı başladı canım?

canım akıntı bu dönemde gayet normal.hormonlardan kaynaklı

aaaaa gözün aydın canım
ilk gebeliğin mi

Evet canim kizimda sifir bulantiyla atlatmistim 2 gundur kotuyum

X