2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kimlik sorusuna cevap veren arkadaşlar alintilayamadim teşekkürler cevaplariniz için..

bugün hamile olduğumu bile unuttum resmen oğluşum hasta (iki buçuk yaşında ) bize dua edermisiniz arkadaşlar çabucak iyileşsin çok moralim bozuk hastanede bir aşağı bir yukarı kosturduk üç defa buhar verildi igne oldu(önceden sadece ignenin çok faydasi olurdu bu sefer cok hastalanmis )benimde belime ağrılar girdi hastanede oğlum iyileşsinde öyle doğsun inşallah kardeşi hayırlısıyla. Yoksa aklım onda olacak hep çok zor geçecek benim için.Allah basta sağlık sıhhat versin hepimize evlatlarimizi bize bağışlasın inşallah

Ne guzel canim eşinde destek oluyor..gerisini boşver kulaklarını tika boş moralini

Hay ağzına sağlık! !!

Ayy allahım oglusunà şifa versin . Sen dé kendini çok yipratma. Benim de 1buçuk yaşında oglum var. O mutlu olsun sagliklı olsun olsun ki kardeşine adapte olabiliyor yoksa çok zor hersey . Allahm korusun

hadi gözün aydın canım :) İnşallah sağ Salim kavuşursun bebeğine...

Ayy allahım oglusunà şifa versin . Sen dé kendini çok yipratma. Benim de 1buçuk yaşında oglum var. O mutlu olsun sagliklı olsun olsun ki kardeşine adapte olabiliyor yoksa çok zor hersey . Allahm korusun
Sağol canım aynen öyle hep şikayetçi olurdum sürekli gelip kardeşimi sevcem der gece falan her uyandığında kardeşimi istiyorum diyip sarilirdi kuzum şimdi iyi olsun hiç kizmicam şikayetçi olmicam bu durumdan çok zor onu böyle hasta görmek sağlıktan önemli hicbisey yok gerçekten

Şu hiç çocuk doğurmamış gibi lohusa psikolojisinden anlamayanları ağzına terlikle vurasım geliyo bi rahat bırakın dimi ya sezeryan mı normal mi? sütün geldi mi? ay doymuyo bu çocuk!!! sallama dersin inadına alır sallar siz nasıl büyüdünüz ben kaç tane büyüttüm hiç bişey olmadı
Ama geçicek kızlar gerçekten sabır 40 gün geçip de bebekle birbirinize alışınca herkes evine gidip çekirdek ailenizle kalınca ne güzel bişeymiş aile olmak diyosunuz tabi ki zorluğu var ama herşeye değer

Canim cok sevindim bende 7 gibi yine gidecegim cok ayri bir duygu dimi kucagina almak emzirmek tam anne oldugumuzu hissettiren seylermis eve eli bos donunce hic bisi anlamamistim simdi sira bebislerimizi evimize goturmemizde
İnşallah o günlerde gelecek ben çok korktum tutmaya ama alışıcam umarım. Günde bir kere emziriliyor bizde ama bunada çok şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. O kapıda bekleyen tüm annelerin yüzünü güldürsün kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.

Herkese teşekkür ederim

. Canim seni o kadar iyi anlıyorum ki insan yaşadıkça anlıyor. Seneler süren tedavi sonrası Banim önceki gebeliğim erken Doğum oldu 5 gün sonrada kaybettik malesef yoğun bakımın kapısında beklemek geçmek bilmeyen zaman bebeğine dokunamamak. .. şimdi şükür tekrar hamileyim ama daha bebeğime bir çöp bile almadım. İçimden almak geçti ama işte sanki bir şey olacak korkusu yine yarım kalmak düşüncesi bende çok fazla. Onun için hiç bir hazırlık yapmıyorum. ha şu bir gerçek herkesin kaderi farklı. Bunları ben yaşadım diye başkaları da yaşayacak değil. Herkes hazırlık yapıyor ufak tefek bu illa bir şey olacağı anlamını taşımıyor. Benim önceki gebeliğimde de hiç bir hazırlığım yoktu daha yeni alışveriş yapacağım zamanlardı ama Allah ömür vermemiş. Yanı yaşananların alışverişle hazırlıkla bir ilgisi yok. Ama işte yaşanmışlıkların acısı bazı şeyleri bize tabu kılıyor.tek düşündüğünüz şey bebeğinizin sağlığı oluyor. .. Allah herkese bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin....Allah bu dünyada kimseyi evlat acısı ile sınamasın. Sana tavsiyem moralini yüksek tut bebiş seni hisseder. İnşallah sonrası güzel olacak buna inan.

Kızlar ya benim acayip su gibi sut beyaz akıntım var her seferinde suyumu geldi sanıyorum o derece dogum yapanlarda yada son zamanda sizde de oldu mu
Bende de bayadır vardı ama son zamanlarda baya arttı bildiğin süt renginde ve akışkan normaldir diye düşünüyorum tahlillerim hep temiz çıktı çünkü eğer bi iltihap falan olsaydıidrarda çıkardı

İyiyiz canım Allaha şükür :) Tontini bir kızım var :)
Oyy masallah size iyi olmanıza sevindim canim şükür :)) ultrason kilosu ile ayni mi çıktı benimde Cuma günü kilosu 3700gr çıktı doktor 4 kg olmadan doğumu başlatırız gibi konuştu da

Son düzenleme:
Oyy masallah size iyi olmanıza sevindim canim şükür :)) ultrason kilosu ile ayni mi çıktı benimde Cuma günü kilosu 3700gr çıktı doktor 4 kg olmadan doğumu başlatırız gibi konuştu da
3900 dü ultrasonda 3920 doğdu canım. Birebir uyumlu oldu. Ayağa kalkarken zorlanıyorum şuanda malum kesikten dolayı. Oda geçince inş sıkıntı kalmayacak.

Kızlar merhaba benim doğumunda hayırlısıyla pazartesi günü fakat ben dün geceden beri grip oldum o kadar moralin bozuk ki ne yapsam bilemiyorum okadar piskolojim bozuk ki dua edin ne olur 2 güne toparlarım inşallah.

Günaydın kızlar canım bende grip olmustum şöyle yaptım 1 tatlı kaşığı bala yarım çay kaşığı toz zencefil bi çay kaşığı toz çorekotu kattım gece yatarken yedim ve terledim iki günde atlattım üzülme bi dene bugün istersen bide benimde pazartesi doğum olacak

Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…