2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Hayırli olsun cnm bebegin.
Hamileliginda Cigerleri icin igneye gerek duymadi mi dr un?
Endiselenme en kisa zamanda cikar insallah.

Günaydın canım bende sabah seni geçiriyodum aklımdan iki gündür birşey yazmıyor doğum mu yaptı diye.
Allah analı babalı büyütsün inşallah.
İnşallah en kısa sürede iyi haberleriyle beraber yanına gelir bebeğin.
Sanada geçmiş olsun.

Kızlar ya benim acayip su gibi sut beyaz akıntım var her seferinde suyumu geldi sanıyorum o derece dogum yapanlarda yada son zamanda sizde de oldu mu
Evet canım doğumdan 1 hafta kadar önce benden de gelmeye başlamıştı öyle beyaz akıntı ama bende mantar vardı fitil falaan kullanmıştım ondandır die düşündüm

Masallllaaaaahhhhcanım boyu kilosu gayet iyi. En azindan bizim haziran bebemize göre benimki 31 mayis ti da. neden acaba yogun bakımda ya üzülme . Haber ver ben de üzüldüm bak

Hamileyken hiç ciğer geliştirici iğne olmadım öyle bir konu geçmedi yani gece de kalacakmış oğlum küvözde hayırlısı
Sen nasılsın . Umarım 2. Daha ağrılı falan değildir . 39 da da.mı gene benzer sorun olurdu ki ya. Öf ben napcam. Ama burda 37 olanlar bile var kuvezsz

Kuzum hayırlı olsun öncelikle. Allah bir an önce kavuştursun inşallah, en zor şey. İnşallah sağlığına kavuşur minik kuzu

Sen nasılsın . Umarım 2. Daha ağrılı falan değildir . 39 da da.mı gene benzer sorun olurdu ki ya. Öf ben napcam. Ama burda 37 olanlar bile var kuvezsz
Kuvozun haftayla tam bir alakası yok. Bazı bebekler hem haftasini dolduruyor, hem kilosu iyi oluyor ama bazi sorunlardan dolayı kuvoze alınabiliyor. Bazı bebekler de biraz erken veya biraz zayıf dogabiliyor ama bir sorunu olmuyor

Günaydın herkese
İnş hiçbir sorun yoktur canım tedbir amaçlı almışlardır en kısa zamanda kavuşursun bebeğime neden aldıklarını söylemediler mi size

Canım senle hemen hemen aynı tarihlerimiz benim eğer kendi gelmezse 6 kasım sezeryan günüm ama ben korkuyorum Doğum başlıcak diye kendi başlaması için bişiler yapmalımıyım
Canım niye sezeryan günün belli senin ki bana hiç öyle bişey demedi dr bence yapmalisin yürüyüş yapamiyosan açma germe hareketleri yap ben dün yatmadan yaptım onun faydası mi bilmem gece sanciyla uyandim karnimda sonrasında geçti uzun sürmedi ama ilk defa bu kadar şiddetli ağrım oldu karnımin her tarafı agriyordu yani egzersiz yap sen de

Gecmis olsun canim. Tez zamanda toparlanir insallah oglun. Benim de su siralar en cok korktugum sey bu. Salgin var cok dikkat etmek lazim.

Hem hayirli olsun hem gecmis olsun canim. Hemen kotuyu dusunme bakalim insallah ciddi bir nedeni yoktur.

Kuvozun haftayla tam bir alakası yok. Bazı bebekler hem haftasini dolduruyor, hem kilosu iyi oluyor ama bazi sorunlardan dolayı kuvoze alınabiliyor. Bazı bebekler de biraz erken veya biraz zayıf dogabiliyor ama bir sorunu olmuyor
Dimi ya öyle olması lazım. İnsan hemen kendini suçluyor işte . Erken mi aldık .vş. die

Günaydın kızlar,doğum yapan annelerimiz gözünüz aydın,hasta bebeklere rabbim şifa verir inşallah kısa zamanda.

O akıntı bende de var,günlük iç çamaşırı değiştiriyorum.hatta sabah akşam değiştiriyorum.gecen gün tam nstdeyken geldi,eyvah dedim su olmasın bu.bir haftadır aynen bahsettiğiniz gibi.normaldir heralde doktora da sormadım,kaşıntı ve sut kesiği gibi değil diye.

Kızlar ya benim acayip su gibi sut beyaz akıntım var her seferinde suyumu geldi sanıyorum o derece dogum yapanlarda yada son zamanda sizde de oldu mu
Benim bu son ayım böyle. Doktoruma soracağım hep unutuyorum. Bi de normal akıntıdan daha yoğun birden geliyo. Herhalde normaldir

Canım geçmiş olsun. Bişeyi yoktur inşallah. Tez zamanda kavuşursun bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…