- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #29.361
Karın Çatlakları için doktorum bugün babe çatlak kremini yazdı göğüsler için de kullanabilirsin çok iyi bir krem dedi. eşim eczaneden almaya gidince mustela vermiş eczacı eşim de bakmadan almış. Babe yada mustela kullanan var mı? Mustela da göğüs ucuna kullanılır mı ? Bir de bana biraz pahalı gezi geldi 120tl almış
Doğuma kadar iğne ve aspirine bizde devam benım korkum cok kanama olması umrım kötü bir süprizle karsılasmayızKontrolden geldik şimdi sezaryen olacak nasip olursa yanı 38. Haftayı görebilirsek 38+5 de alırım dedi kasım 24-28 gibi olacak kısmetse.... kaldı son 4 hafta.... progestan iğne kullanıyorduk artık bırakalım dedi ... adalet için mecbur kalırsan al dedi. 35. Haftadan sonra kullanılır mı diye sordum sürekli almayacağım için sorun olmazmış. Magnezyum va kan sulandırıcı iğne devam .. aspirin kullanmayacağız. Bir de tansiyon yüksek çıkıyor dil altı hap verdi. Progestan iğneyi bırakınca kasılmalar başlarsa diye korkuyorum... Allah'ım en azından 36.haftayı bitirmeyi nasip etsin.., bu aradaDoğum yapan anneler gözünüz aydın Allah hepinizin bebeğine sağlıklı sıhhatli ömür versin....
Valla ben istanbulda yaşıyorum tayinle geldik mecburi hiçbir akrabam yakınım yok neredeyse. Eğer hastaneye gelecek olanlar olsaydı belki düşünürdüm bunları yaptırmayı ama yalnız olucaz sadece anne babam gelebiliyor. Foto çekimi için istersen onu sonradan da yapabilirsin. Aynı paraya iyi bir fotoğrafçı tutarsın çok minnoş resimleri olur :)Kizlar ya ben dogum odası süslemek hiç düşünmüyorum. Cikolata yaptirdim bi de hediyelik. Ama bugün bakalım geldi. Ne.bileyim çiçekler vazolar özellikle bebek cibinlik Fiyonk vs. Bi yerle anlaşsam da yaptirsam mi diye düşünüyorum. Siz naptiniz kendiniz mi hazırladıniz.ya da yaptirmadiniz mi..gerek var mı yok mu..şimdiye kadar bebeğim sağlıklı olsun onemli degil diye düşündüm bilemedia. Bu arada fiyatlari da baya var 1000 ve üstü. .
Canım senle hemen hemen aynı tarihlerimiz benim eğer kendi gelmezse 6 kasım sezeryan günüm ama ben korkuyorum Doğum başlıcak diye kendi başlaması için bişiler yapmalımıyımSağol canım hepsini yapıyorum bakalım inşallah faydası olur da doguruveririz
Tamam canım öyle de deneyim bakalım. İnşallah biran önce kavuşursun bebeğine...Canim benim dedigim gibi yap gogsunu cektir dursun hemen cikarma yoksa eski haline donuyor baya dursun gosgunde bebisini emzirecegin zaman cikar diger gogsune tak. Ben sut sıkintisi yasamadim canim sadece ilk 2 gun kanli geldi sutum o da gogus ucum olmadigindan hastane tipi pompanin cekisi bana fazla geldi ama eve ciktiktan sonra evde hep sagdim ogluma goturdum.ilk 1 hafta bile gelmezse uzulmek yok demisti kizlar bana sende hic uzulme olacak insallah sadece buna odaklan.ve mama vermekten korkma alisir vs dinleme alismiyorlar. Benim oglum memeylr kavusunca hemen emdi unuttu biberonu. Insallahb ez vakitte cikarirlarda evimde rahatca emziririm
Ya evet söyleseler elimizde bu kremden yok diye memlekette eczacı bitmedi ya gider başka yerden alırız. Bir de nette mustela.nın ikili paketi 90-100 tl adam teklisini 120 TL vermiş. Eşim garibim de vermiş o parayıEllerinde olmayıp da bilgilendirme yapmadan muadil diye ilaç veren eczacılara gıcık oluyorumsöyle bari böyle böyle diye. Ben lansinoh kullanıyorum göğüs ucu için bi haftadır başladım kullanmaya gerginliği alıyor. Çatlak için de iki aydır biooil kullanıyorum hiç çatlağım olmadı
Yapmadı canım 10 gün sonraya randevu verdi o zaman bakarız çatıya dedi. Sana yaptı mı hicran hanım çatı muayenesini?
Canim cok sevindim bende 7 gibi yine gidecegim cok ayri bir duygu dimi kucagina almak emzirmek tam anne oldugumuzu hissettiren seylermis eve eli bos donunce hic bisi anlamamistim simdi sira bebislerimizi evimize goturmemizdeKızlar ben bugün bebeğimi emzirdim. Hastaneden aradılar saat 4te emzirmeye gelin diye. Çok farklı duyguymuş. 1 ay sonunda kucağıma aldım. Allah herkese nasip etsin inşallahçok duygusala bağladım çok şükür
Gerçekten mi. Sağ ol canım içimi rahatlattın. Aslında ben de bugün kendimi hazırlayarak gitmiştim ama 10 gün sonra bakalım dedi artık.
Nasıl çıktı peki normal doğuma uygun muymuş?
Bebek iri değil bu güzel dedi..3071 gr olmuş ..artık kilo alma dedi şuan için normal doğumu yapabilirsin dedi ama kilo alma artık dedi bebek iri olursa zor gibi..bide bolca yürü deri..bebeğin boynunda bir tane kordon varmışNasıl çıktı peki normal doğuma uygun muymuş?
Normal canım bu korkular sona geldik sayılır haliyle korku endişe olacak tabi. Benim de bebek 2780 gr çıktı bugün başı da haftasıyla uyumlu. şimdilik normal görünüyor dedi ama çatıya bakmamız lazım önce dedi. İnşallah kolay olur doğumumuz. Bana da günde 40-50 dk yürü dedi. Bebek gününde gelmezse en fazla 3 gün beklerim dedi yani inşallah 26 kasıma kadar gelir de sezaryen olmak zorunda kalmam.Bebek iri değil bu güzel dedi..3071 gr olmuş ..artık kilo alma dedi şuan için normal doğumu yapabilirsin dedi ama kilo alma artık dedi bebek iri olursa zor gibi..bide bolca yürü deri..bebeğin boynunda bir tane kordon varmışşimdilik engel değil ama normal Doğuma dedi ..öyle işte canm iyice heyecan sardı beni korkuyla karışık
İnsan ister istemez tecrübesizliğinin verdiği hislerle elinde olmadan korkuyor..inşallah dediğin gibi kolayca atlatırız..bu arada 37+6. Haftadayız biz ..ben senin haftandayken bizim bebiş te 2700 gr falandı..hamdolsun son virajlardayız ..bizim doğum da 11 kasım gibi görünüyor erken doğum olmazsaNormal canım bu korkular sona geldik sayılır haliyle korku endişe olacak tabi. Benim de bebek 2780 gr çıktı bugün başı da haftasıyla uyumlu. şimdilik normal görünüyor dedi ama çatıya bakmamız lazım önce dedi. İnşallah kolay olur doğumumuz. Bana da günde 40-50 dk yürü dedi. Bebek gününde gelmezse en fazla 3 gün beklerim dedi yani inşallah 26 kasıma kadar gelir de sezaryen olmak zorunda kalmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?