2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Ellerinde olmayıp da bilgilendirme yapmadan muadil diye ilaç veren eczacılara gıcık oluyorum söyle bari böyle böyle diye. Ben lansinoh kullanıyorum göğüs ucu için bi haftadır başladım kullanmaya gerginliği alıyor. Çatlak için de iki aydır biooil kullanıyorum hiç çatlağım olmadı

Doğuma kadar iğne ve aspirine bizde devam benım korkum cok kanama olması umrım kötü bir süprizle karsılasmayız

Valla ben istanbulda yaşıyorum tayinle geldik mecburi hiçbir akrabam yakınım yok neredeyse. Eğer hastaneye gelecek olanlar olsaydı belki düşünürdüm bunları yaptırmayı ama yalnız olucaz sadece anne babam gelebiliyor. Foto çekimi için istersen onu sonradan da yapabilirsin. Aynı paraya iyi bir fotoğrafçı tutarsın çok minnoş resimleri olur :)

Tamam canım öyle de deneyim bakalım. İnşallah biran önce kavuşursun bebeğine...

Ya evet söyleseler elimizde bu kremden yok diye memlekette eczacı bitmedi ya gider başka yerden alırız. Bir de nette mustela.nın ikili paketi 90-100 tl adam teklisini 120 TL vermiş. Eşim garibim de vermiş o parayı

Hastane suslemesi konuşulmuş. Benim hiç niyetim yoktu, dışarıdan gaza getirdiler. Kendime fransız kupurlu pike koydum valize. Suslu pijama, çiçekli taç vs. Bebeğime de pusete tül etek diktim. Bi de payet masa örtüsü aldım ama goturmeyecegim. Lohusa kadının başında yemek çok gereksiz bence. Suslu bardaklarda şerbet ve çikolata yeterli. Eşimin de benim de yegenlerimi var, onlara süslü şekerler hazirlatacagim. Kapı süsü, isimlik vs derken 2 valiz oldu hastane çantası.
Nişan düğün gibi hastane odasi susleyenler de var aslında. 5 katlı yaş pasta falan

Canim cok sevindim bende 7 gibi yine gidecegim cok ayri bir duygu dimi kucagina almak emzirmek tam anne oldugumuzu hissettiren seylermis eve eli bos donunce hic bisi anlamamistim simdi sira bebislerimizi evimize goturmemizde

Ben hastane odasi suslemek hic istemedim ama disardan baya heveslendirmislerdi beni kaldi ki aniden suyum gelince hepsi evde kaldi kardesim gelip almayi teklif etti ben istemedim iyiki istememisim odaya bile gelemeyen bebegim icin hazirlik yapacaklardi ben ameliyattayken birde onlari gorup sinir krizine girerdim heralde. Saglikli olsunlar kucaginiza alip evinize donunde cok gereksiz ayrintiymis oda susu fotograf cekimi falan insan basina gelince anliyor malesef...

Nasıl çıktı peki normal doğuma uygun muymuş?
Bebek iri değil bu güzel dedi..3071 gr olmuş ..artık kilo alma dedi şuan için normal doğumu yapabilirsin dedi ama kilo alma artık dedi bebek iri olursa zor gibi..bide bolca yürü deri..bebeğin boynunda bir tane kordon varmış şimdilik engel değil ama normal Doğuma dedi ..öyle işte canm iyice heyecan sardı beni korkuyla karışık

Normal canım bu korkular sona geldik sayılır haliyle korku endişe olacak tabi. Benim de bebek 2780 gr çıktı bugün başı da haftasıyla uyumlu. şimdilik normal görünüyor dedi ama çatıya bakmamız lazım önce dedi. İnşallah kolay olur doğumumuz. Bana da günde 40-50 dk yürü dedi. Bebek gününde gelmezse en fazla 3 gün beklerim dedi yani inşallah 26 kasıma kadar gelir de sezaryen olmak zorunda kalmam.

Ben lokum ve kolonya götüreceğim hastaneye sadece. Bi de lohusa şerbeti ve pet bardak götürürüm onun dışında süsleme yapmayacağım. Ama fotoğraf çekimine önem veriyorum. Özel fotoğrafçı tutmasak da kendimiz çekelim istiyorum bebeğimin ilk günleriyle hatıra kalması açısından.

İnsan ister istemez tecrübesizliğinin verdiği hislerle elinde olmadan korkuyor..inşallah dediğin gibi kolayca atlatırız..bu arada 37+6. Haftadayız biz ..ben senin haftandayken bizim bebiş te 2700 gr falandı..hamdolsun son virajlardayız ..bizim doğum da 11 kasım gibi görünüyor erken doğum olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…