- 23 Eylül 2010
- 739
- 916
- 43
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.421
Ya ben gündüzleri yazamiyorum kafami kaldiramiyorum uykudan gecede uykum gelmiyor bu saattede kimse kalmiyor :)) gideyim sütümü iceyim yatayım barii
Normal canimGöğüs agrisi normal mi arkadaşlar saat kac oldu hala uyuyamadım
canim ben daha 5 haftayim ama benimde canim hep tatli seyler cekiyor boyle giderse 30 kilo alicam kendimi durduramiyorum bi dee ye eksiyi cikar ayseyi ye tatliyi cikar atli yemisler :) kiz erkek farketmez yeter ki saglikli olsunlarKızlar benim cnm hep eksı seyler yemek istiyo sizde durum nasıl
Tatlım benim de akıyordu ama benim doktorum normal içerde kalanlar yeterli olur demişti ki gerçekten de kanamayı kesmişti..Kızlar progestan kullananlar vajinadan kullanınca saatler sonra bile beyaz beyaz akiyor my sizde de doktor akmasin ileriye it dedi ana çok zor içince de çok uyku ve baş dönmesi yapıyor bende o yüzden nası yapıyorsunuz siz
Evet canım, benim bebeğim büyük olduğu için doktorum direkt kürtaja dayanamazsın dedi. Gebelik haftam ilerde olduğundan önce ilaçla düşük, sonra kürtaj uygulandi. Senin ilk gebeliğin mı?Ben kızımın doğumunda bile sürekli iatifra ettim :)
Bugüb 6+4 canım
İlk bebeğimde kalp atışı olmadı o nedenle fazla evham yapıyorum
İlaçla düşğk artık yaptırılmıyor direkt küretaj yapıyor doktorlar senin haftan ilerde olduğu için mi böyle yaptılar acaba? Çok zor olmuş
Vajinal ultrasonu da ben istemedim haftaya tekrar bakalım diye tercih ettik ama bu 1 hafta geçmedi bir türlü inşaAllah dediğin gibi sıkıntı yoktur bebeğimde
Ben de 5+6 da gittim kese ve bebek göründü zar zor göründü ama kalp atışı için gittiğimde 6+6 olacak pazartesi
Aslında doktor kese için çağırdı da ben 5+6 olunca kalbi de görürüz diye düşündğm kızımda 6+1 ee gördük çünkü arada 2 gün var sadece 5+6 ile 6+1 haftalarının
Bugün de bitti sayılır pazartesi gelsin bakalım
Benim geldi ilk gebeliğimde öyle olmuş gen testi yaptırılıyor sonra gebelik boyunca iğne kullanıyorsun kızında kullandım şimdi de kullanıyorum çok zorlanıyorum iğnelerden
Ohoo belim kırılıyor sanki
Hoşgeldin canım :) Hiç erken mi diye düşünme. Benim oğlum 9 yaşında. Keşke daha önce bir kardeş dogursaydim diyorum ama nasip böyleymiş. Bir kardeşin varlığı ayrı bir güzellik. Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.Merhabalar bende kasım annesi olucam ikinci bebegim olucak kısmet olursa ilk çocuğum daha 1 bucuk yaşında süpriz bebek oldu bu bizim için ama mutluyuz şu anda hernekadar gecenin 4 unde abimizle ugrasmayi daha bitirememis olsakta..
Rabbim hepimize kolay bir hamilelik nasip etsin insallah
Aaaa öyle mi bize hiçbir şey demedi hamile filan diye. Aynen benim de kefir maya var. Ben çok seviyorum eşim çok sevmiyor benim ama ben de yaptığım herşeye katıyorum yoğurt çorbasına cacigq poğaça ya öyle içmezsem böyle yediririm diyorumhelal gıda olmasına dikkat ediyorum cnm ormalde hazır tüketmiyordum ama inekler hamile şuan süt az veriyor alamıyoruz ama doğursunlar diye dört gözle bekliyorum...yoğurdu bende kendim mayalıyorum kefir mayam da var ama onu pek içemiyorum
Olur canım günde 1 kaşe yoğurt yemeğe çalış şifa olsun kuzucugaEn azından yoğurt yesem olurmu kızlar süt içemiyorum yoğurdu da sade yiyemiyorum karnabahar la falan anca
Ama bibyerdede iyi olmuş ben 3 buçuk haftalıkken öğrendim şimdi yok kese yok kalp atışı bekle dur. Sağlıcakla büyüsün de civcivim bekleriz napalimevet canım şeker olunca herşeyi şekere bağlıyordum süpriz oldu bize beklentimiz yoktu
Kızlar tahmini son adetini ze göre bebeğin büyüklüğü ile ultrason tarihiniz tutuyo mu benim tutmadı daha küçük çıktı ultrasonda ya böyle olan var mı aranızda