2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Evt cnm ben yasayana kadar bulantiyi bu kadar olacagını tahmin etmemistim ama baya baya mahfediyo insanı Allah yardımcımız olsun 27 sinde kontrole gidicem bakalim ne yapıyomus bizim bebis :)

Ya ben gündüzleri yazamiyorum kafami kaldiramiyorum uykudan gecede uykum gelmiyor bu saattede kimse kalmiyor :)) gideyim sütümü iceyim yatayım barii

Tatlım benim de akıyordu ama benim doktorum normal içerde kalanlar yeterli olur demişti ki gerçekten de kanamayı kesmişti..

Evet canım, benim bebeğim büyük olduğu için doktorum direkt kürtaja dayanamazsın dedi. Gebelik haftam ilerde olduğundan önce ilaçla düşük, sonra kürtaj uygulandi. Senin ilk gebeliğin mı?

Hoşgeldin canım :) Hiç erken mi diye düşünme. Benim oğlum 9 yaşında. Keşke daha önce bir kardeş dogursaydim diyorum ama nasip böyleymiş. Bir kardeşin varlığı ayrı bir güzellik. Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.

Aaaa öyle mi bize hiçbir şey demedi hamile filan diye. Aynen benim de kefir maya var. Ben çok seviyorum eşim çok sevmiyor benim ama ben de yaptığım herşeye katıyorum yoğurt çorbasına cacigq poğaça ya öyle içmezsem böyle yediririm diyorum

Kızlar tahmini son adetini ze göre bebeğin büyüklüğü ile ultrason tarihiniz tutuyo mu benim tutmadı daha küçük çıktı ultrasonda ya böyle olan var mı aranızda

Kızlar tahmini son adetini ze göre bebeğin büyüklüğü ile ultrason tarihiniz tutuyo mu benim tutmadı daha küçük çıktı ultrasonda ya böyle olan var mı aranızda

Canim dah ultrasonda gormedik ama kan degerine gore doktor geriden geliyor kalp atisini duyunca kac haftalik oldugu netlesir dedi. Bebegin saglikli olsun gerisini takma gec dollenme olmustur

Herkese günaydın :) 5.30 da aç uyanıp bişeyler atıştırıp tekrar uyudum şimdi de mide bulantısı ile uyanıp bastırmak için tost yiyorum bu gidişle çok kilo alacağım ben galiba mide bastırmak için boyuna yiyorum yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…