- 28 Mayıs 2016
- 1.178
- 1.150
- 39
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.381
Canım o hamilelik öncesi yapılan bir testHanımlar bu pıhtılaşma sorunu nedeni ile düşük yapabilme ihtimali var ya. Başınıza geldimi Allah korusun. Onunla alakalı test ne zmn yapılıyor
Haftalarimiz ve bebegimizi gordugumuz tarihler ayni. Kese ve kalp atisi icin de ayni.Ben de tekrar onumuzdeki cuma gidicem. 6+5 olucak. Saglikla alalim kucagimiza insallah.bende karından ultrasonla 4+2 de keseyi görmüştüm 5+6 da kalp atışını dinletti ama vajinal ultrason yoluyla dinletti tabi karından için erken sanırım dediğin gibi canim
Tamam tatlım çok sağolYok canim normalmis arkadaşım 4.ayında halen oluyomus ağrılar hemde baya şiddetli korkma sen
Bende de var arkadaşım, belim yanlarım ozellikle de kasiklarım ağrıyo.. Soylenene göre normalmiş canim.. Hatta bugün ayıptır söylemesi tam bacak birleşme noktasına sanki sürekli parmak basiliyo gibi hissediyorum..Arkadaşlar beli ağıran varmı normalde bel sorunum yok hamilelik le başladı ağrı belimin sağı daha çok ağrıyor acaba böbrek ağrısımı belmi tam cözemedim tek tarafı daha yoğun olunca sizde varmı tek benmiyim
Benim kasıklarım değil sadece bel inşaAllah normal dir burda kimse yazmayınca bel ağrısı sadece benim belim ağrıyor sandımBende de var arkadaşım, belim yanlarım ozellikle de kasiklarım ağrıyo.. Soylenene göre normalmiş canim.. Hatta bugün ayıptır söylemesi tam bacak birleşme noktasına sanki sürekli parmak basiliyo gibi hissediyorum..
banada doktor ayaktan duş al dedi sabah alamadım belki ondandır ne bilim paranoyakoldum iyice hep adet olacakmışım gibi geliyor
canım ben 6 ay aralıksız çıkardığımı biliyorum su içsem çıkarırdım bunda hiç yok acıktığım zaman veya aşırı yersem bulantı yapıyor normal yani telaş etme bende bugün 5+2 günlük oldu sen ne kadarlıksın
Canım 5_6 erken çok erken kalp atışını görmek için bende aynı zaman da gittim görmedim sadece kese gördüm sen niye öyle düşündünki 8 haftaya kdr yolu var her hamilelik farklı benim kaybettiğim hamile liğimle bu bile çok farklı onda daha çok midem bulanıyor du bunda daha az ve etrafımda da çok duydum birinde devamlı kusan sonrakinde kusmayan
Evet çok üzücüydüHastanede yanimdakiler doğum yapıp kucaklarinda bebekleriyle evlerine dönerken doktorlar benim ölü bebeğimi ilaçla vücudumdan atmaya çalışıyorlardı. İlaçla düşük yaptırdılar kalan parçaları da kürtajla aldılar. Diyorum ya rabbim kimseye yasatmasin. Çok şükür ki 9 yaşında bir evladım var, bu kez ona bir kardeş verebilirim umarım
Karından yapılan ultrasonda kalp atışı en erken 7. hafta gibi gorunebiliyor. Kalp atışını görebilmeniz o için henüz erken. Vajinal ultrasonda belki gorebilirdiniz. Ben bi sıkıntı olduğunu dusunmuyorum.
Çooook canım çevremde hemen hemen herkes öyle ikinci hamileliği hiçbirinde ilki gibi olmadı hep daha hafif atlattılar
Bende ilk hamileliğimde daha kötüydüm bu dönemler şimdi sadece mide bulantısı hiç kusmadım
Bazı şeylerden tiksiniyorum sadece
Canım ben 5+2 de gittim sadece kese ve bebeği gördük kalp atışını sordum daha erken dedi 8. Hafta da gitcem o zaman görürüz dedi
Canim kalp icin erken cagirmis ben 5+2de keseyi gordum 15 gun sonrada kalp icin gel dedi 7+2 olcam sanirim
Hanımlar bu pıhtılaşma sorunu nedeni ile düşük yapabilme ihtimali var ya. Başınıza geldimi Allah korusun. Onunla alakalı test ne zmn yapılıyor
Arkadaşlar beli ağıran varmı normalde bel sorunum yok hamilelik le başladı ağrı belimin sağı daha çok ağrıyor acaba böbrek ağrısımı belmi tam cözemedim tek tarafı daha yoğun olunca sizde varmı tek benmiyim
Yok yok şekerim içini ferah tut herkeste oluyo, galiba bi süre sonra sıradanlaşıyo,kalp atisiydi bulantıydı derken ondan kimse bahsetmiyo ☺Benim kasıklarım değil sadece bel inşaAllah normal dir burda kimse yazmayınca bel ağrısı sadece benim belim ağrıyor sandım
Yaaa senindemi... Ben bilmezdim bel ağrısını böyleBen kızımın doğumunda bile sürekli iatifra ettim :)
Bugüb 6+4 canım
İlk bebeğimde kalp atışı olmadı o nedenle fazla evham yapıyorum
İlaçla düşğk artık yaptırılmıyor direkt küretaj yapıyor doktorlar senin haftan ilerde olduğu için mi böyle yaptılar acaba? Çok zor olmuş
Vajinal ultrasonu da ben istemedim haftaya tekrar bakalım diye tercih ettik ama bu 1 hafta geçmedi bir türlü inşaAllah dediğin gibi sıkıntı yoktur bebeğimde
Ben de 5+6 da gittim kese ve bebek göründü zar zor göründü ama kalp atışı için gittiğimde 6+6 olacak pazartesi
Aslında doktor kese için çağırdı da ben 5+6 olunca kalbi de görürüz diye düşündğm kızımda 6+1 ee gördük çünkü arada 2 gün var sadece 5+6 ile 6+1 haftalarının
Bugün de bitti sayılır pazartesi gelsin bakalım
Benim geldi ilk gebeliğimde öyle olmuş gen testi yaptırılıyor sonra gebelik boyunca iğne kullanıyorsun kızında kullandım şimdi de kullanıyorum çok zorlanıyorum iğnelerden
Ohoo belim kırılıyor sanki
Bebeklerimiz iyi olsun da ağrı önemli değilde ne biliyim insan endişeleniyorYok yok şekerim içini ferah tut herkeste oluyo, galiba bi süre sonra sıradanlaşıyo,kalp atisiydi bulantıydı derken ondan kimse bahsetmiyo ☺
Aynen canım önemli olan artmasıymis hayırlısıyla bebislerimiz sağlıcakla büyüsünlerde geç döllenme olsun. Benim de geç döllenme geç yumurtladim. Sat 7 şubat fakat 2 mart da çat oldu o yüzden 16 si sat sayılıyor benim
Cok gecmis olsun canim. Allah yardimcin olsun. Insallah korkulan basa gelmez. Masallah sen baya ilerdesin 7+4 olmussun. Yasin kac diyabet falan merak ettim.herkese merhaba bir haftadır burada yoktum bayağı yazılmış kaynaşılmış annemlerde kaldım sürekli tahliller kontroller diyabetli olup hamile olmak çok zormuş tsh benim yüksek çıkmıştı bi daha tahlil istediler 2 buçuk çıktı şimdilik beklicez dediler bu arada benim de bel kısmının yan tarafları ağrıyor 7+4 olduk iki hatfa sonra devlette diyabet kadın doğuma randevu aldım inşaallah sağlıklıdır bebişim şekerlerim düzensizdi düzelttiler ama ben korkuyorum bazen kalbi durabilir demişlerdi
Merhaba canjm içini ferah tut Allah'ın izni ile bebeğin de iyidir stres yapma stres de etkilerherkese merhaba bir haftadır burada yoktum bayağı yazılmış kaynaşılmış annemlerde kaldım sürekli tahliller kontroller diyabetli olup hamile olmak çok zormuş tsh benim yüksek çıkmıştı bi daha tahlil istediler 2 buçuk çıktı şimdilik beklicez dediler bu arada benim de bel kısmının yan tarafları ağrıyor 7+4 olduk iki hatfa sonra devlette diyabet kadın doğuma randevu aldım inşaallah sağlıklıdır bebişim şekerlerim düzensizdi düzelttiler ama ben korkuyorum bazen kalbi durabilir demişlerdi
Ben de aynı şeyi düşünüyodum hatta senden biraz once bende aynı şeyi sormuştum arkadaşlara ama neyseki cevaplarla içim rahatladı canım..Bebeklerimiz iyi olsun da ağrı önemli değilde ne biliyim insan endişeleniyor
Aynen benimdeBen de aynı şeyi düşünüyodum hatta senden biraz once bende aynı şeyi sormuştum arkadaşlara ama neyseki cevaplarla içim rahatladı canım..
aa mutlaka deneyeceğim sağolasın canımYemeklerden sonra biraz limon damlatılmış soda tavsiye ederim iyi geliyor.
ayy ne güzel amin inşallah hepimiz.. benim düşük riski olduğu için çarşamba günü gideceğim bende canım kontrole ve kan testi sonuclarima bakicak doktor bakalımHaftalarimiz ve bebegimizi gordugumuz tarihler ayni. Kese ve kalp atisi icin de ayni.Ben de tekrar onumuzdeki cuma gidicem. 6+5 olucak. Saglikla alalim kucagimiza insallah.
Merhaba canjm içini ferah tut Allah'ın izni ile bebeğin de iyidir stres yapma stres de etkiler
Cok gecmis olsun canim. Allah yardimcin olsun. Insallah korkulan basa gelmez. Masallah sen baya ilerdesin 7+4 olmussun. Yasin kac diyabet falan merak ettim.