2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Arkadaşlar beli ağıran varmı normalde bel sorunum yok hamilelik le başladı ağrı belimin sağı daha çok ağrıyor acaba böbrek ağrısımı belmi tam cözemedim tek tarafı daha yoğun olunca sizde varmı tek benmiyim

bende karından ultrasonla 4+2 de keseyi görmüştüm 5+6 da kalp atışını dinletti ama vajinal ultrason yoluyla dinletti tabi karından için erken sanırım dediğin gibi canim
Haftalarimiz ve bebegimizi gordugumuz tarihler ayni. Kese ve kalp atisi icin de ayni.Ben de tekrar onumuzdeki cuma gidicem. 6+5 olucak. Saglikla alalim kucagimiza insallah.

Bende de var arkadaşım, belim yanlarım ozellikle de kasiklarım ağrıyo.. Soylenene göre normalmiş canim.. Hatta bugün ayıptır söylemesi tam bacak birleşme noktasına sanki sürekli parmak basiliyo gibi hissediyorum..

Benim kasıklarım değil sadece bel inşaAllah normal dir burda kimse yazmayınca bel ağrısı sadece benim belim ağrıyor sandım

Ben kızımın doğumunda bile sürekli iatifra ettim :)
Bugüb 6+4 canım

İlk bebeğimde kalp atışı olmadı o nedenle fazla evham yapıyorum

İlaçla düşğk artık yaptırılmıyor direkt küretaj yapıyor doktorlar senin haftan ilerde olduğu için mi böyle yaptılar acaba? Çok zor olmuş

Karından yapılan ultrasonda kalp atışı en erken 7. hafta gibi gorunebiliyor. Kalp atışını görebilmeniz o için henüz erken. Vajinal ultrasonda belki gorebilirdiniz. Ben bi sıkıntı olduğunu dusunmuyorum.

Vajinal ultrasonu da ben istemedim haftaya tekrar bakalım diye tercih ettik ama bu 1 hafta geçmedi bir türlü inşaAllah dediğin gibi sıkıntı yoktur bebeğimde

Ben de 5+6 da gittim kese ve bebek göründü zar zor göründü ama kalp atışı için gittiğimde 6+6 olacak pazartesi

Canim kalp icin erken cagirmis ben 5+2de keseyi gordum 15 gun sonrada kalp icin gel dedi 7+2 olcam sanirim

Aslında doktor kese için çağırdı da ben 5+6 olunca kalbi de görürüz diye düşündğm kızımda 6+1 ee gördük çünkü arada 2 gün var sadece 5+6 ile 6+1 haftalarının
Bugün de bitti sayılır pazartesi gelsin bakalım

Hanımlar bu pıhtılaşma sorunu nedeni ile düşük yapabilme ihtimali var ya. Başınıza geldimi Allah korusun. Onunla alakalı test ne zmn yapılıyor

Benim geldi ilk gebeliğimde öyle olmuş gen testi yaptırılıyor sonra gebelik boyunca iğne kullanıyorsun kızında kullandım şimdi de kullanıyorum çok zorlanıyorum iğnelerden

Ohoo belim kırılıyor sanki

Yaaa senindemi... Ben bilmezdim bel ağrısını böyle

Insallah canim. Sen catladigi gunu biliyorsun ben onu bilmiyorum. Doktorum Kalp atisini duyunca kac haftalik oldugunu netlestiririz dedi bakalim

herkese merhaba bir haftadır burada yoktum bayağı yazılmış kaynaşılmış annemlerde kaldım sürekli tahliller kontroller diyabetli olup hamile olmak çok zormuş tsh benim yüksek çıkmıştı bi daha tahlil istediler 2 buçuk çıktı şimdilik beklicez dediler bu arada benim de bel kısmının yan tarafları ağrıyor 7+4 olduk iki hatfa sonra devlette diyabet kadın doğuma randevu aldım inşaallah sağlıklıdır bebişim şekerlerim düzensizdi düzelttiler ama ben korkuyorum bazen kalbi durabilir demişlerdi

Cok gecmis olsun canim. Allah yardimcin olsun. Insallah korkulan basa gelmez. Masallah sen baya ilerdesin 7+4 olmussun. Yasin kac diyabet falan merak ettim.

Merhaba canjm içini ferah tut Allah'ın izni ile bebeğin de iyidir stres yapma stres de etkiler

Yemeklerden sonra biraz limon damlatılmış soda tavsiye ederim iyi geliyor.
aa mutlaka deneyeceğim sağolasın canım

Haftalarimiz ve bebegimizi gordugumuz tarihler ayni. Kese ve kalp atisi icin de ayni.Ben de tekrar onumuzdeki cuma gidicem. 6+5 olucak. Saglikla alalim kucagimiza insallah.
ayy ne güzel amin inşallah hepimiz.. benim düşük riski olduğu için çarşamba günü gideceğim bende canım kontrole ve kan testi sonuclarima bakicak doktor bakalım

Kızlar progestan kullananlar vajinadan kullanınca saatler sonra bile beyaz beyaz akiyor my sizde de doktor akmasin ileriye it dedi ana çok zor içince de çok uyku ve baş dönmesi yapıyor bende o yüzden nası yapıyorsunuz siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…