- 19 Ağustos 2014
- 731
- 1.080
- 35
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.461
Aynen canim bende hastaymisim da surekli dinlenmeye ihtiyacim varmis gibi hissediyorum. Ama doktorlar surekli hamilelik hastalik degildir diyip duruyorlar. Bizi gorseler kararlarini degistirirlerSelam hanimlar nasilsiniz bakalim tatil nasil gidiyor.
Ben kendimi hamile gibi degilde hasta gibi hissediyorum ya. Cok ilginc seyler yasiyorum bunda hayirlisi bakalim.
Amiiinnn canım hep onu düşünüyorum 40 kere bismillah çekip yiyorumAyy sağol canım benim
Yendiğimiz içtiğimiz herşey yavrularımıza şifa olsun
Aaaa onu bilmiyordum bak onu da yapayımhelal olsunbende yoğurt mayalarken kefir koyuyorum yoğurun gazını alsın diye canım
Selam hanimlar nasilsiniz bakalim tatil nasil gidiyor.
Ben kendimi hamile gibi degilde hasta gibi hissediyorum ya. Cok ilginc seyler yasiyorum bunda hayirlisi bakalim.
Oyyyyy ne güzel yaaevet canım ben hiç kan tahlili bile vermedim gittik hemen keseyi gördük 7 gün sonra kalp atışını duyduk hamd olsun...
Merhaba cnm ayni dert bendede var cnm hicbisey yapmak istemiyo yemek yapmak istiyorum biraz ortalik toplayim diyorum yoruluyorum hemen ya hic alıskin degilim bem böyle hasta gibi yatmaya kalktigim zamanda basim dönüyo nefes alıslarim degisiyo
Aaaa onu bilmiyordum bak onu da yapayım
Sen kacinsi haftandasin brn 5+2 de gordum keseyi kalp atisi icin 7+2de gidicemArkadaşlar iyi pazarlarınız olsun.
Bu hafta doktora gitmeyi düşünüyorum. Kese ve içindeki bebek en erken ultrasondan kaçıncı haftada gözüküyor bilenleriniz beni bilgilendirirse çok memnun olurum. İlk bebeğimde geç gittiğim için doktora kese, bebek, kalp atışı hepsini birlikte görmüştüm:) İkinci bebeğim bildiğiniz gibi kayıpla sonuçlandı. Şimdi bu bebeğim için acele ediyorum ki doktor aspirin, düşük hapı başlatıcam demişti ama gitmişken de boş dönmek istemiyorum o yüzden bu kese ve bebek olayını sorayım dedim sizlere.
Evet canım sanırım geç döllenme olmalı sagolasin inşallah sağlıklı olur senin bebeğin deCanim dah ultrasonda gormedik ama kan degerine gore doktor geriden geliyor kalp atisini duyunca kac haftalik oldugu netlesir dedi. Bebegin saglikli olsun gerisini takma gec dollenme olmustur
İnşallah canım döllenme yle alakali bi durumus sanırım geç yumurtlama ve döllenme sonucu oluyoBen varım canım 27 ocak sat benim ama bebisim daha 5 haftalik gibi yavaş yavaş sindire sindire büyüyor . Üzülme büyüsün yeter ilerde yetişir akranlarina
Evet canım sanırım geç döllenme olmalı sagolasin inşallah sağlıklı olur senin bebeğin de
salı günü doktora gidersem 5+1 olucam o zaman. En olmadı bir iki gün daha erteleyip haftasonuna gideyim o zaman.Sen kacinsi haftandasin brn 5+2 de gordum keseyi kalp atisi icin 7+2de gidicem
salı günü doktora gidersem 5+1 olucam o zaman. En olmadı bir iki gün daha erteleyip haftasonuna gideyim o zaman.
Tamam kuzumşimdi yediğimiz herşey gaz yapıyor kefir koyunca etkilemez yoğurt canım yap tavsiye ederim