- 4 Ekim 2013
- 2.594
- 4.882
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.441
3 kez geldi , düşük yaptıktan sonra yapılıyor test. Neden varmış gibi düşündünüz yaygın bişey değil ayrıca pıhtılaşma si olup ilaçsız doğum yapan da var benim gibi ilaç kullanıp dusuk yapan da var Allah ne zaman ol derse o zaman olacak evham yapmayın.mesela dr bana bisuru olumsuz şey söyledi ama ben bebeğimi doğuracağıma ve sağlıklı olacağına inanıyorum. İnandığım şeyi yaşayacağım Allahın izniyleHanımlar bu pıhtılaşma sorunu nedeni ile düşük yapabilme ihtimali var ya. Başınıza geldimi Allah korusun. Onunla alakalı test ne zmn yapılıyor
İçeri ittikten sonra 15 dk uzan dedi benim de sabah yaptığım ise gidene kadar çamaşıra çıkıyordu artık alarm kurup yapip bi yarım saat daha uyuyacağımKızlar progestan kullananlar vajinadan kullanınca saatler sonra bile beyaz beyaz akiyor my sizde de doktor akmasin ileriye it dedi ana çok zor içince de çok uyku ve baş dönmesi yapıyor bende o yüzden nası yapıyorsunuz siz
Ben varım canım 27 ocak sat benim ama bebisim daha 5 haftalik gibi yavaş yavaş sindire sindire büyüyor . Üzülme büyüsün yeter ilerde yetişir akranlarinaKızlar tahmini son adetini ze göre bebeğin büyüklüğü ile ultrason tarihiniz tutuyo mu benim tutmadı daha küçük çıktı ultrasonda ya böyle olan var mı aranızda
Ayy sağol canım benimOlur canım günde 1 kaşe yoğurt yemeğe çalış şifa olsun kuzucuga
En azından yoğurt yesem olurmu kızlar süt içemiyorum yoğurdu da sade yiyemiyorum karnabahar la falan anca
Evt cnm ben yasayana kadar bulantiyi bu kadar olacagını tahmin etmemistim ama baya baya mahfediyo insanı Allah yardımcımız olsun 27 sinde kontrole gidicem bakalim ne yapıyomus bizim bebis :)
Merhabalar bende kasım annesi olucam ikinci bebegim olucak kısmet olursa ilk çocuğum daha 1 bucuk yaşında süpriz bebek oldu bu bizim için ama mutluyuz şu anda hernekadar gecenin 4 unde abimizle ugrasmayi daha bitirememis olsakta..
Rabbim hepimize kolay bir hamilelik nasip etsin insallah
Aaaa öyle mi bize hiçbir şey demedi hamile filan diye. Aynen benim de kefir maya var. Ben çok seviyorum eşim çok sevmiyor benim ama ben de yaptığım herşeye katıyorum yoğurt çorbasına cacigq poğaça ya öyle içmezsem böyle yediririm diyorum
Ama bibyerdede iyi olmuş ben 3 buçuk haftalıkken öğrendim şimdi yok kese yok kalp atışı bekle dur. Sağlıcakla büyüsün de civcivim bekleriz napalim
Kızlar tahmini son adetini ze göre bebeğin büyüklüğü ile ultrason tarihiniz tutuyo mu benim tutmadı daha küçük çıktı ultrasonda ya böyle olan var mı aranızda
Kızlar bana sabah bulantısını ayrıntılı anlatırmısınız.
Benim sabahları ağzımda boğazımda iğrenç tat ve birikinti oluyor onu çıkarmak için uğraşırken öğürüyorum bu mu bulantı , çok cahilim.
Kızlar tahmini son adetini ze göre bebeğin büyüklüğü ile ultrason tarihiniz tutuyo mu benim tutmadı daha küçük çıktı ultrasonda ya böyle olan var mı aranızda
benimki sata göre 5 gün ilerde gidiyor olabiliyor o kuzeniminde geriden geliyordu...
canim ben daha 5 haftayim ama benimde canim hep tatli seyler cekiyor boyle giderse 30 kilo alicam kendimi durduramiyorum bi dee ye eksiyi cikar ayseyi ye tatliyi cikar atli yemisler :) kiz erkek farketmez yeter ki saglikli olsunlar