- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.401
Geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah bebeğin için stres yapma canım yiyecek ekmeği varsa hiç bişey engel olmaz merak etme sağlıklı hamilelik dilerim canım senin ve bebeğin içinamin inşaallah yaşım 26 ama ben 25 yaşında diyabet oldum cnm...
canm bana doktorum corasprın 100 lük verdi onu kullanıyorum.Arkadaslar coraspin ile bebe aspirini ayni mi acaba? Drum bebe aspirini verdi de. Daha onceki tedavimde de coraspin icmistim. Ayniysa bebe aspirini alana kadar evdeki coraspinden iceyim diyorum. Var mi bir bilgisi olan acaba?
amin inşaallah yaşım 26 ama ben 25 yaşında diyabet oldum cnm...
Geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah bebeğin için stres yapma canım yiyecek ekmeği varsa hiç bişey engel olmaz merak etme sağlıklı hamilelik dilerim canım senin ve bebeğin için
Amin canım inşallahamin inşaallah herkesin sağlıklı gider
Daha gencmissin canim bu yasta bu hastalik. Derdi veren rabbim dermanida verir. Stres yapma kendine sen. Ilk bebegin mi olacak insallah
Aha iste tamda bundan bahsediyorum diyorum ki çok yedim esim diyor yoo normal yedin sonra birden acıkıyorum eşim diyor ne çabukValla sanki tam da beni anlatmissin canim sabahları bulantim oluyor ve yemekten sonra falan sanki çok yemişim de midem patlicak gibi bı ağrı oluyor karnimda çok rahatsız edici
Aynen aynen ben de cagreyi onda buldum birşeyler atıştırmak gerekiyor illa tuzsuz çiğ badem tavsiye ederim kızlar yanmaya bulantı ağrıya birebir . Bide çok yemiş gibi hissederseniz sade maden suyu da iyi geliyor hatta içine de bir kac damla limonbende de ayni oluyor bugün sık sık yemek yedim mideyi boş bırakmayınca sanki daha iyi oldu gibi tabii yemek dediysem hep yemek degil ara öğün badem ceviz sut yoğurt falan
Aha iste tamda bundan bahsediyorum diyorum ki çok yedim esim diyor yoo normal yedin sonra birden acıkıyorum eşim diyor ne çabuk
Şuanlik çıkarma yok ama ilk gebeligim de 3 ayda 3 kilo vermiştim. Amaaaannn civcivim sağlıklı olsun ben razıyımCanım ben de öyleydim folik asiti bırakınca ağrı çok azaldı ama bulantı devam tabi..hiç boş bırakmıyorum mideyi çıkarsam da tekrar bişeyler yiyorum yoksa daha kötü oluyor.
4+3 canım benim çok garip ben hala inanamıyorum hamile olduğumu öğrenmeden başlamıştı mide yanmasi tanı bu kadar çok değildikaç haftalıksın canım bende de aynısı oluyordu 5 ve 6ncı haftalarımda şimdi ağrı kesildi ama acıkıyorum
Aynen aynen ben de cagreyi onda buldum birşeyler atıştırmak gerekiyor illa tuzsuz çiğ badem tavsiye ederim kızlar yanmaya bulantı ağrıya birebir . Bide çok yemiş gibi hissederseniz sade maden suyu da iyi geliyor hatta içine de bir kac damla limon
Evet canım ama döllenme ne gün oldu onu bilmiyorum içerisi ayrı bir dünya neler oluyor bitiyor bilemiyoruzInsallah canim. Sen catladigi gunu biliyorsun ben onu bilmiyorum. Doktorum Kalp atisini duyunca kac haftalik oldugunu netlestiririz dedi bakalim
4+3 canım benim çok garip ben hala inanamıyorum hamile olduğumu öğrenmeden başlamıştı mide yanmasi tanı bu kadar çok değildi
Aynen ben de öyle yapıyorum canım sütü hazır mı alıyorsunuz? ? Ben sütü burda tanıdığımız var ondan alıyorum yoğurdumu kefirimi kendim mayaliyorum hergün tüketmeye çalışıyorum şifa olsun civcivimeben 3 ana 3 ara öğün şeklinde yiyorum ve midem rahatlıyor cevizi sabah kahvaltıda emenizi tavsiye ederim aralarda yoğurt süt tercih edin derim diyetisyenim günde 3 su bardağı yoğurt süt veya kefir tüket dedi ara öğünlerde..
6 haftalik Ken hamile olduğunu mu öğrendinben kalp atışını duyana kadar mide bulantılarım çok lmasına rağmen inanmamıştım cnm :) ben 6 haftalıkken öğrendim benimde mide yanmam çok fazlaydı şişkinlik ama şimdi geçti çok şükür
Aynen ben de öyle yapıyorum canım sütü hazır mı alıyorsunuz? ? Ben sütü burda tanıdığımız var ondan alıyorum yoğurdumu kefirimi kendim mayaliyorum hergün tüketmeye çalışıyorum şifa olsun civcivime
evet canım şeker olunca herşeyi şekere bağlıyordum süpriz oldu bize beklentimiz yoktu6 haftalik Ken hamile olduğunu mu öğrendin