2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kuzum senin değerlerin benden daha yüksek aynı haftadayiz kafama takılıyor :KK43: ben de cuma gidecegim kese görmeye insaALLAH sen de ben de goruruz kesemizi:dua::dua:
Okuduğum kadarı ile böle 3 .4 kat artınca çoğula da işaretmiş. Bence seninkiler de norma. Dr bana dedi ki 109 dan 220 440 880 diye artacak dedi. Benimkisi 109 332 şeklinde arttı. Bugün tahlil verecem. Bakalım nolacak. Ben dün dayanamadım verdim 16 sında 332 idi 17 sinde 568 oldu hesabım gereği bugün 800 küsürlerde yada olması gerek. Bakalm artık. Sanırsam 3000 4000 civarıda kese görünüyor öle okudum yani

günaydın kızlar musmutlu haftasonları:KK200:
sabah berbat uyandım ve iş yerinde gelince dayanamadım istifra ettim yine:KK43:berbat bir şey ama sonrasında çok rahatlıyor insan. Allahtan gün boyu sürmüyor gün boyu sürenlere Allah sabır versin. bulantıları başlamayanlar hiç endişelenmeyin ve bol bol dua edin hamileliğiniz böyle sürsün inşallah

Günaydın arkadaşlar,
Bulantı zor olsa da hastalıktan olmadığını bilmek bir o kadar güzel. Kızımda 6.haftamda başladı 12. haftanın sonunda bitmişti. Bakalım bu nasıl olacak. Her hamilelik farklı oluyor. Bu arada keseyi görmeye ne zaman gittiniz?

Canimmm kesinlikle çok doğru benim hala lekelenmem var biliyorsunuz ve kendime söz verdim araştırma yapmicam diye ama dedigin gibi burda da görünce bende kendimde bişeyler arıyorum ister istemez stres oluyoruz hatta ben doktorundan duyduğum her güzel şeyi burda paylaşmaya çalışıyorum ki benim gibi olanlara güzel şeyler düşünürdursun diye sanirim bu hassas donemlerimizi en azından birbirimize moral vererek geçirelim ki yaşadıklarımızı daha da zorlastirmayalim
Lekenmem dun ogleden sonra itibariyle kesildi cok sukur. Gunde bir 200mg progestana devam ediyorum. Ancak simdi yazilanlari okudukca ya kalbi durduysa ya durursa endisesi yasiyorum. Cogumuz uzun yoldan geliyoruz. Kayiplarimiz var. Ama bunlar ozelde ayrintili paylasilsa daha iyi olur diye dusunuyorum. Ben takilip kuruyorum cunku kendi adima...

Günaydın arkadaşlar herkese güzel bir haftasonu dilerim. Benim mide bulantım gece daha çok oluyor nedense bu gece de 2 kez kustum malesef şimdi daha iyiyim ne yapalım katlanacağız meleklerimiz için :)

Günaydın arkadaşlar herkese güzel bir haftasonu dilerim. Benim mide bulantım gece daha çok oluyor nedense bu gece de 2 kez kustum malesef şimdi daha iyiyim ne yapalım katlanacağız meleklerimiz için :)
Ne zaman baslamisti bulantiniz? Benim yok sayilir da. Mutlaka olmaliymis gibi geliyor...

Günaydın arkadaşlar,
Bulantı zor olsa da hastalıktan olmadığını bilmek bir o kadar güzel. Kızımda 6.haftamda başladı 12. haftanın sonunda bitmişti. Bakalım bu nasıl olacak. Her hamilelik farklı oluyor. Bu arada keseyi görmeye ne zaman gittiniz?

CANIM BENİM SAT 9 ŞUBAT DOKTOR PERŞEMBE GÜNÜ yani 6. haftamın ilk günü çağırdı görücem nasipse

Dün gittim doktora minik boncuğumuzu karnımdan görebildik şükürler olsun. darısı görmek için sabırsızlananlara :)
aslında bir şeyim yok ama her ihtimale karşı progestan verdi doktor. düşmesin diye. öyle bir devirdeyiz ki biyolojimiz müsait olmasına rağmen çocuk tutmuyor vücutlarımız. yeyip içtiklerimiz teknoloji vs. bizim evlatlarımız için her şey daha zor olacak. Allah onların da şimdiden yardımcısı olsun.

Arkadaslar coraspin ile bebe aspirini ayni mi acaba? Drum bebe aspirini verdi de. Daha onceki tedavimde de coraspin icmistim. Ayniysa bebe aspirini alana kadar evdeki coraspinden iceyim diyorum. Var mi bir bilgisi olan acaba?

Arkadaslar coraspin ile bebe aspirini ayni mi acaba? Drum bebe aspirini verdi de. Daha onceki tedavimde de coraspin icmistim. Ayniysa bebe aspirini alana kadar evdeki coraspinden iceyim diyorum. Var mi bir bilgisi olan acaba?
BEN ECZANEDE ÇALIŞIYORUM CANIM Birebir aynı bebe asprini mide de eriyor coraspin bağırsakta çözülüyor bi farkı yok yani

benim gittiğim hastane de de sanırım 1600-2000 tl arasındaymış

çok iyimiş canım 2 gün kalma ve refakat pakete dahilmiş

X