2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
İnsallah hayırlısıyla görürsün canim keseyi gördükten sonra insan bu sefer kalp atışını bekliyor güzel duygular bunlar insallah iyi haberlerle gelirsin
insallah bu kadar heyecanlıyken insan ne yapacagını bilemiyor endiseden sevinemiorum bile sizce 407 hch iyi mi adetim gectikten 3 gun sonra 407 cikti kanda

Alttan gordum nokta seklinde 5+0 sonra 5+3 de gorduk kocaman olmustu 3 gunde alttan bakilacaksa hic su icme tuvalete gonderiyorlar net görmek icin usten bakilacaksa 1 litre su iciriliyor idrar torbası rahmi sikıstırıp rahmi usten gormek icin
o zaman ben bol bol su icip gideyim insallah görürüm bebegimi

insallah bu kadar heyecanlıyken insan ne yapacagını bilemiyor endiseden sevinemiorum bile sizce 407 hch iyi mi adetim gectikten 3 gun sonra 407 cikti kanda
Betaya takılma canim benim ilk beta değerim 77 idi iki gün sonra 187 uc gün sonra 991 idi beta sürekli artsın yeter dedu doktorum rahat ol stres yapma insallah da keseyi göreceksin

Bende Sakarya'da yasıyorum doktor ve hastane araştırıyorum da o yuzden sordum canim
adatıpta öznur eren var ben son 3 ay ona gitmek istiyorum ama son 3 aya kadar arastirma hastanesinde sedat umur var ona gitmeyi planlıyorum bakalım nasipse cunku her ay özele gidemeyecegim devlettede dogum yapmak istemiyorum bende baya bir arastirdim

adatıpta öznur eren var ben kesinlikle son aylarımda ina gitmek istiyorum ama son aya kadar arastirma hastanesinde sedat umur var ona gitmeyi planlıyorum bakalım nasipse
Ben oznur Eren'e gittim gecen hafta keseyi gördük haftaya gel kalp atışı icin dedi. Araştırma da Nermin hanım var zor randevu alınıyor ama ona da gitmeyi istiyorum

adatıpta öznur eren var ben son 3 ay ona gitmek istiyorum ama son 3 aya kadar arastirma hastanesinde sedat umur var ona gitmeyi planlıyorum bakalım nasipse cunku her ay özele gidemeyecegim devlettede dogum yapmak istemiyorum bende baya bir arastirdim
Adatipta indirim var bende yüzde elli indirim var çalışanlara bende ondan faydalanıyorum sendikacılara ve bazı kurumda çalışanlara aklında olsun canim.

Ben oznur Eren'e gittim gecen hafta keseyi gördük haftaya gel kalp atışı icin dedi. Araştırma da Nermin hanım var zor randevu alınıyor ama ona da gitmeyi istiyorum
arastırmada bayan doktor dan memnun hic duymadım bu nermin hanım nasıl erkek doktorada gitmek istemiuorum eger nermin hanim iyiyse ona gideyim

arastırmada bayan doktor dan memnun hic duymadım bu nermin hanım nasıl erkek doktorada gitmek istemiuorum eger nermin hanim iyiyse ona gideyim
Nermin hanım doçent kendisi tek kelimeyle mukemmel o yuzden çok zor randevu alınıyor ben gecen hafta randevu aldım 29 Mart'a verdiler bence bir kez gitsen vazgeçmezsin ondan

Dr.um bu cuma kese ile kalp atışının görülebileceğini söyledi ve kontrole çğırdı. Sizce gözükür mü ki ? Son adet tarihim 15 şubat

Dr.um bu cuma kese ile kalp atışının görülebileceğini söyledi ve kontrole çğırdı. Sizce gözükür mü ki ? Son adet tarihim 15 şubat
Kuzum senin değerlerin benden daha yüksek aynı haftadayiz kafama takılıyor :KK43: ben de cuma gidecegim kese görmeye insaALLAH sen de ben de goruruz kesemizi:dua::dua:

Günaydın güzel annisler :anneadayı::anneadayı: tam okuyamadım hepsini ama size katılıyorum. Benim bir kaybım var ve illa ki şuan felaket kaybetme korkum var bol bol okuyorum dua ediyorum hep kendime telkin veriyorum.
Evet tecrubelrerimiz den yaşadıklarımızdan konuşalım ama hassas dönemdeyiz hepimiz birbirimize güzel şeylerden pozitif düşüncelerden bahsedefim bizi birbirimizden başka en iyi kimse anlamaz. Ben elimden geldigince burda isim isim dua etmeye çalışıyorum.
Bir birimize dua edelim bizim birbirimize yaptığımız dua kendimızınkinden daha makbul.
Belki gün gelir burda çok güzel dostluklar kurar çok güzel günler geçiririz :KK200::KK200::KK68::KK68: pozitif pozitif günlerimiz olsun insaallah:KK68::KK68:

X