2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Tabi diğer belirtilerimde var sık idrara çıkıyorm sürekli bişyler yemek istiyorm batım günüme 4 gün var ama her ay 1 hafta öncesi sancm başlardı şimdi arada sıra kasıklarıma batmalar oluyo göğüs uçlarm da dokunnca acı var
 
Merhaba kizlar az önce uye oldum konuyu gorunce dayanamadim. hepinize saglikla kucaginiza almayi nasip etsin allahim insallah. Bende 14+5 im suan. Medipole gidiyorum ama doktorum cok icime sinmedigi icin degistirmek istiyorum. Yine medipol koşuyolu veya acibadem hastanesi acibademde onerebileceginiz doktor varmi acaba?
 
Şimdi gidicem sonucu netten gördüm sabahı zor ettim
Merhaba canim öncelikle sakin ol benimde beta değerim 160li bir değer ben telefonda dr görüştüm onemli olan beta,pap ve ense kalınlığının toplanarak elde edilmis oranları önemlidir dedi yanı Down yada trisomi 13-18 1/1000 gibi sonuca bakmamı söyledi ama benim yine aklıma takıldı internette bişey bulamadım sadece mayıs grubu annelerinde böyle bir konu geçmiş gruptaki arkadaşta beta yüksekliğinin annede tansiyon yüksekliğine sebep olabileceğine dair bi bilgi bulmuş (kesin degil tabi ) sen en güzeli dr sor bende bir sonraki randevumda tekrar sorucam bende
 
Biri bişey desin öldüm ya ağlamaktannn


canım günaydın,

merak etme içini ferah tut. o değer free beta hcg değeri. hatta bir inanışa göre bu değer 50 altında ise bebeğin cinsiyeti erkek üzeri ise cinsiyet kız derler. ama doğru bir inanış olduğunu düşünmüyorum. internete yaz free beta hcg cinsiyet yaz ne değerler göreceksin :) değerlendirme yaparken doktorlar buna bakarak değil kombine risk, ikili test değeri, yaş riski, trisomy gibi krediterleri ve ense kalınlığına bakıp değerlendiriyorlar. cut off değeri altında ise sorun olacağını sanmıyorum. Korkma yani. Allah gönlümüze göre versin evlatlarımızla sınamasın..
 

ben decavit kullanıyorum. elevit için içinde domuz jeletini kullanıldığı söyleniyor. firmanında bi yalanlaması yok. mühadili varken riske girmeye gerek yok bence.

merhaba arkadaşlar.. bende 14+2 haftalık hamileyim... son bir kaç gündür belimde ağrı var.. ağır iş yapmıyorum, kendime de dikkat ediyorum.. sizlerde de aynı sorunu yaşayan var mı?

evet yorulunca benimde belim çok ağrıyor. uzun süre ayakta falan kalırsam kopucak gibi oluyor. bunlar normal zaten bundan sonra. kendimizi çok yormayıp bol bol dinlenmemiz gerekiyor.
kizlar bugunlerde canim fast food istiyor.aslinda 2 aydir istiyor.bir kere yesem nefsimi koreltsemmi.yoksa 9 ay disimi sikayimmi

bence ye canım öyle bi kereden bireşy olmaz. 9 ay beklenir mi canın çekerken. benim bulantım geçsin istediğim çok şey var ama şimdi korkuyorum daha yemeye.


ben eşime net söylüyorum şu an hiç misafir ağırlayamam diyeç hani biri çaya gelmek ister falan o zaman eşime hazır şeyler aldırıyorum. zaten normal zamanda iş çocuk ev beni yoruyor ki birde hiç kimse kusura bakmasın misafir falan ağırlayamam. hele yemekli misafir hiç giremem.

ama senin durumun farklı dışardan gelen bi misafirin var onu görmeye falan geliyorlarsa o zaman mecbur kalırsın evet. ama böyle yapan eşlere çok kızıyorum (bu benimki de olsa) onun annesi rahat etsin diye bi anne adayını böyle yoramaz kimse. annesine kıyamazsa kalkar kendi yapar herşeyi.
 
Alakasız bi konu ama paylaşmazsam çatlıycam gebelik şüpem vardı ve duramadm çamaşır suyuyla yaptm ve köpürdü. 2.nci hamişliğimide böyle öğrenmşdim denermsnz sizde yada denrdimz mi hiç
Canim idrarın içindeki asittendir o :)) Hiç Duymadım öle bişi bilmiyom yani varsada
 

Bence kan testi yaptırmalısın, hem adet gününede az kalmıs, kanda cıkar diye düşünüyorum. Çamaşır suyuyla falan kafanı karıstırma derim.
 
Canım Allah Gönlüne göre versin. İnşaallah vardır.Gebesindir.Benimde adetime yakın göğüslerim ağrır ama şişmezdi.karnım ağrımazdı gebelik belirtim kasık ağrısı ve göğüslerim balon gibi olmuştu ben öle bildim.Bencede git kan testi yaptır
 
Kızlar takviue ilac olarak bahsettiklerinizden hic birini dr vermedi bana imom diye bi ilac verdi duyan var mı?

Bana da imom verdi. Bir de osteocare verdi. Kanın normal şimdilik dedi. Kanla ilgili takviye almadım.
Bilmiyorum da kahvaltıdan önce her sabah aç karna bir kaşık keçiboynuzu pekmezi yiyorum. İnşallah fayda ediyordur
 
Kızlar Boğazım çok ağrıyo çözüm önerilerinizi bekliyorum çok korkuyorum enfeksiyon ateş olcam diye tuzlu suyla gargara yaptım sabah şimdide adaçayıyla yapcam. başka ne yapabilirim.
 
Kan tahll
Canim idrarın içindeki asittendir o :)) Hiç Duymadım öle bişi bilmiyom yani varsada
2.nci gebeliğimde de bu şeklde öğrenp sonra test yapmşdm aynı sonucu aldm kanama başlaynca yaptm yine köpürmemişdi ve bi kaç kişiyede yaptrdm köpürmedi
 
Bence kan testi yaptırmalısın, hem adet gününede az kalmıs, kanda cıkar diye düşünüyorum. Çamaşır suyuyla falan kafanı karıstırma derim.
Kan tahlilide yapcam tabi ama bugn geçdi artk normal testle deniycm.
 
Kan tahlilide yapcam tabi ama bugn geçdi artk normal testle deniycm.

Cnm adetin günü geçmediyse net bişey öğrenemezsin idrar testinde, yanıltmasın seni.
Ben adetime 1 hafta kala kanda çıkmıştı.
Bugün niye geçti, geçmedi gün daha yeni başlıyo, güzel başlangıçlar olsun inşallah.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…