- 18 Ağustos 2016
- 1.050
- 1.204
Selam. Bizde iyiyim hamdolsun. 5 gün sonra 20 aylık olacağız.bizim kız derdini anlatacak kadar konuşuyor artık. Teyzenin kızının adını duyunca Beril nerdeee diye sorabiliyor. Herşeyin adını söylüyor biliyor. Ben supriz bir şekilde hamile oldugumu öğrendim. Eylülde nasipse kardeşi olacak kızımın. Şuan cinsiyeti belli değil. Bi bakıma iyi oldu diyorum oyuncaklarla oynamayı arkadaş ıstiyor hep belki arkadaş olurlar birbirlerine çok şükür kıskançlık huyu yok ama olabilir de tabi. Kendimi kızımı aldatmış gibi hissediyorum onu üzmek istemiyorum kıskanmasın istiyorum ama bakalim. Bizim ki tuvalete hazır gibi ama bem hazır değilim daha galiba. Istemiyor kaka yapınca bezini anne bak diyo çıkartmamı istiyor ama. Yaza doğru alistircam nasipse. Biraz tembellik var buaralar. Bizden böyle. :)Merhaba arkadaşlar.
Nasılsınız ?
Ne kadar hızlı geçiyor zaman değil mi ?
Bugün 20 aylık oldu kızım.
O kadar çok şey varki yazmak istediğim sizlere..
Belki bir gün paylaşırım..
Herkez iyidir inşallah.
Bu arada ikinci çocuk düşünen ya da
hamile olanınız var mi ?
Herkeze sevgiler..
İknci istiyoruz ama tup bebek oldugu icin emzrme donemi bitince anca tedavi nasp bakalmMerhaba arkadaşlar.
Nasılsınız ?
Herkez iyidir inşallah.
hamile olanınız var mi ?
Herkeze sevgiler..
Hayrli olsun canm ne guzel birlkte buyurler belki biraz zor olur ama guzel olurSelam. Bizde iyiyim hamdolsun. 5 gün sonra 20 aylık olacağız.bizim kız derdini anlatacak kadar konuşuyor artık. Teyzenin kızının adını duyunca Beril nerdeee diye sorabiliyor. Herşeyin adını söylüyor biliyor. Ben supriz bir şekilde hamile oldugumu öğrendim. Eylülde nasipse kardeşi olacak kızımın. Şuan cinsiyeti belli değil. Bi bakıma iyi oldu diyorum oyuncaklarla oynamayı arkadaş ıstiyor hep belki arkadaş olurlar birbirlerine çok şükür kıskançlık huyu yok ama olabilir de tabi. Kendimi kızımı aldatmış gibi hissediyorum onu üzmek istemiyorum kıskanmasın istiyorum ama bakalim. Bizim ki tuvalete hazır gibi ama bem hazır değilim daha galiba. Istemiyor kaka yapınca bezini anne bak diyo çıkartmamı istiyor ama. Yaza doğru alistircam nasipse. Biraz tembellik var buaralar. Bizden böyle. :)
Merhabamerhaba haziran anneleri ben 2019 mayıs annesi :) size bir sorum olucaktı.
beni bilgilendirirseniz sevinirim
- acaba haziran ayında doğan bebeğinizle ağustos ayında tatile çıkan oldu mu?
- ne gibi zorlukları oldu? pişman mı oldunuz yoksa iyi ki gitmişim mi dediniz?
- nelere dikkat edilmesi gerekli?
- güneş kremi 6 aylıktan küçük bebeklere sürülmüyormuş güneşten nasıl korudunuz?
- tüm gün deniz kum güneş yaparken bebeğinizin yanınızda durmasında bi sakınca oldu mu yoksa odada mı geçirdiniz günü hep?
- denize ne kadar soktunuz?
- denizden çıkınca ne yaptınız?
Şunlarıda ekliyimmerhaba haziran anneleri ben 2019 mayıs annesi :) size bir sorum olucaktı.
- güneş kremi 6 aylıktan küçük bebeklere sürülmüyormuş güneşten nasıl korudunuz?
- tüm gün deniz kum güneş yaparken bebeğinizin yanınızda durmasında bi sakınca oldu mu yoksa odada mı geçirdiniz günü hep?
Geçmişolsun.Bizde hastayız burun akıntısı öksürük keyfi iyi ama
Doktor geniz eti sıkıntısı oldugunu söyledi yaşayan var mı?
Merhaba arkadaşlar.
Nasılsınız ?
Herkez iyidir inşallah.
hamile olanınız var mi ?
Herkeze sevgiler..
Ooo maşallah.sağlikla büyütün.hayirli olsun.Ben bir tane daha dogurdum bile :) kizim 43 gunluk oldu .
merhaba haziran anneleri ben 2019 mayıs annesi :) size bir sorum olucaktı.
Benimkiler de kesin var geniz eti resmen horluyorlar napmak lazım?Bizde hastayız burun akıntısı öksürük keyfi iyi ama
Doktor geniz eti sıkıntısı oldugunu söyledi yaşayan var mı?
Merhaba.5.6.2017 de doğum yaptım eylülün ilk haftası tatile gittim. çokkk rahattı. mama vermiyordum. sadece emip uyuyordu. ilk zamanlar hayatım çok fazla değişikliğe uğrayıp sınırlanınca o tatil beni çok iyi hissettirmişti. denize soktum güneş kremi mustela sürdüm. hani plajların loca kısımları oluyor ya. beş günün üç gününü o kısımlarda geçirdik. bebekle emzirirken daha konforlu oldu. ıslakken emzirmek zor oldu evet ama bolca çıtçıtlı zıbın ve müslin örtü (ki bunlar hacim olarak da yer tutmayan basit malzemeler) işimi gördü. denizden çıkardıktan sonra pet şişelerde güneşte beklettiğimiz ılık sularla yıkadık. ki yıkamayın faydalı deniz suyu diyen de çok da biz yine de mikrop kapar falan gibi boş evhamlarla yıkadık. külot bezle soktuk, çıplak soktuk, mayoyla soktukçok şapşaldı suda. ama biz eşim ve bebeğimle tek gittiğimiz için denize havuza hiç birlikte giremedik. yanınızda bakım verebilecek başka biri daha olursa sizden iyisi yok. akşam eğlencelerine katılamadım. o zamanlar uyku saati çok sabitti bozmak da istemedim. bebek arabasını plaja havuz kenarına vs hep götürdüm çünkü çok sık uykuları geliyor. şezlong üzerleri konforlu olmazdı. şapka çok önemli. önden bağlamalı birşey daha iyi oluyor. çok güneşte tutmuyorsunuz zaten ama çok evhamlı bir tipseniz mustelanın güneş sonrası kremi de çok güzel. olur da yandığını hissederseniz sürüp rahatlatırsınız. aklıma gelenleri yazdım umarım faydasını görürsünüz.