Ben hic oyle bir niyette degilim ya iyiyiz simdilik emzirmeyr devam. Guzel bir duygu ya emzirmek zor olur birakmak onlar icin oldugu kadar bizim icin de :)Kızlar nasılsınız bebişler nasıl
Oğlumu sütten kestimrahatladım ama çok mutsuzum
Evet canım zor oldu benim için oğlum çok aglamadi ama artık kesmezsem gece çok uyaniyordu gündüz de 15 dk bir istiyordu şimdi olmasa iki üç ay sonra yine kesecektim ama ne bileyim mutsuzum yine deBen hic oyle bir niyette degilim ya iyiyiz simdilik emzirmeyr devam. Guzel bir duygu ya emzirmek zor olur birakmak onlar icin oldugu kadar bizim icin de :)
Cok sık emiyorsa kesmek düşünülebilir tabi canim ya. Birkaç gün geçtikten sonra alışırsın sen de biraz daha geçer mutsuzlugun merak etme:)Evet canım zor oldu benim için oğlum çok aglamadi ama artık kesmezsem gece çok uyaniyordu gündüz de 15 dk bir istiyordu şimdi olmasa iki üç ay sonra yine kesecektim ama ne bileyim mutsuzum yine de
Hamilelikte emzirme artık birçok doktor tarafından desteklenen bir şey bence emzirmeye devam edin sadece siz beslenmenize daha dikkat edin ki vitaminsiz kalmayın. Hayırlı olsun bu arada minnak:)Selam kızlar bende bayagı dır girmiyordum herkesler iyimi? Bende ki sürpriz 2.geliyordoktorum emzirmeyi bırakmamı istedi ama emin olamıyorum yavas tan süt bitti diyip gündüz 3 e indirdi ancak ama gece 4 5 defa kalkıyor nasıl bir yol izlemem lazım önerisi olan var mı? Devam sütü yada formulle mi devam etmek gerekiyor
Meraba canım eğer gece uyandığı zaman emzirmeden uyutursan bi süre sonra gece uyanmanın artık gereksiz olduğunu anlayıp uyanmaları bırakacaktır ( benim derdim memeyi bıraktırmak değil gece uyanmalarını bıraktırmaktı ve öyle yaptım, işe yaradı)Gün içinde de sadece uyumadan önce emzirirsen böylece emzirmeyi azaltmış olursun, böylece bıraktırmak daha kolay olabilirSelam kızlar bende bayagı dır girmiyordum herkesler iyimi? Bende ki sürpriz 2.geliyordoktorum emzirmeyi bırakmamı istedi ama emin olamıyorum yavas tan süt bitti diyip gündüz 3 e indirdi ancak ama gece 4 5 defa kalkıyor nasıl bir yol izlemem lazım önerisi olan var mı? Devam sütü yada formulle mi devam etmek gerekiyor
Evet öyle aslında bende çok istiyorum emzirmeye devam etmeyi ama ilkinde ciğer geliştirici ve progestan kullanınca tedbir amaçlı bırakmamı önerdiHamilelikte emzirme artık birçok doktor tarafından desteklenen bir şey bence emzirmeye devam edin sadece siz beslenmenize daha dikkat edin ki vitaminsiz kalmayın. Hayırlı olsun bu arada minnak:)
Tamam deneyeyim inşallah basarabilirim ilk zorlar muhtemelen teşekkür ederimMeraba canım eğer gece uyandığı zaman emzirmeden uyutursan bi süre sonra gece uyanmanın artık gereksiz olduğunu anlayıp uyanmaları bırakacaktır ( benim derdim memeyi bıraktırmak değil gece uyanmalarını bıraktırmaktı ve öyle yaptım, işe yaradı)Gün içinde de sadece uyumadan önce emzirirsen böylece emzirmeyi azaltmış olursun, böylece bıraktırmak daha kolay olabilir
Tabi tabi baya zorlucak. Gece uyanıp emzirilmeyince ağlama krizlerine gircek ama senin kararlı olduğunu ve emzirmediğini görünce yavaş yavaş yelkenleri suya indircek. Dene ve gece uyanmadan uyumanın keyfini çıkarTamam deneyeyim inşallah basarabilirim ilk zorlar muhtemelen teşekkür ederim
Kimler varmış burdaKızlarcımmmmmmmm......... Merhabaaaaaaaaa
Kızlarcımmmmmmmm......... Merhabaaaaaaaaa
Ooo kızlar nasılsınız bebişler nasılKimler varmış burda
Bebişler çok iyi anneler pertOoo kızlar nasılsınız bebişler nasıl
Aynen bizde :) emzirmeyi bıraktık tuvalet eğitimi beceremedimBebişler çok iyi anneler pertsizler nasılsınız anlatın hele
Erkekler geç alışır diye duydum bende biz başarılı olamadık iki ay koş koca iki ay hiç bir yol katedemedik erkenmi başladım yoksa oğluma zormu geliyor anlamadım tutuyor tutabildigi yere kadar sonra bırakıyor donuna ben götürüncede canı isterse yapıyor yoksa yapmıyor daha fazla delirmemek adına ara verdim birazkızlar tuvalet alıştırma calistirmalarina başlayanlar var mi ve nasıl gidiyor? benim prensese de artık başlasam mi diyorum, kızlar biraz daha geç alışır diyor büyüklerimiz ondan başlamadım sizler ne durumdasınız?