2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Bıde ben ogluma ek gıda baya az verıyrm ya
Bir öğün iki-üç kaşık
Yavas ılerlıyrm demıstım
7 aylık olacak bıraz artırmak lazım artık:KK12:
Canim ben de ayniyim gecen burda da yazmistim hatta acele de etmiycem cunku bizim kizin bagirsak mide daha alisamadi anliyorum. Fazlaca gaz ve kabizlik sorunumuz cikti hem de daha once hic yasamamisken. Ben 5 yasimdan beri yumurta tuketmiyorum kokusuna dayanamiyorum kahvaltida yumurta olayini babasi ise gitmeden hallediyor ama verdigi bir cimcik. Bir cimcik de peynir veriyor kahvalti o kadar. Corba olayini cok sevdi 1 fincana yakin her gun farkli bir corba iciyor. En son yogurt ve meyve puresi genelde birlikte yarim fincan iste. Yeter zaten suan yavas artiricam. Tahil kabizlik yapiyor ama corbalara az da olsa koyuyorum. Vejetaryanim ben en kotusu et olayi benim buzdolabima gram et giremezdi simdi nasil yapicaz kizim icin hic bilmiyorum.
 
Mrblar.
Kizim ilk gribini oldu.
Burnunu serum fizyolojik ile acik tutuyorum.3 kez de parasetamol verdim,dun aksamdan beri.simdi iyi gibi ama gece rahatsizligi artiyor.
Dr.a gitmedik.
İcinizde daha once grip gecirenlere sormak istiyorum; 6 yaş alti onerilmiyor A-ferin plus pediatrik surup veren dr. Oldu mu.
Kullan dinizmi

Birde konu disi ama dr. Onceleri bize ,yiyeceklerini baharatla tatlandirabilirsin demisti.
Onceki gun zerdecal karisik mercimek corbasindan 2 yemek kasigi kadar icti.salca yok.
Sonra cok pisman oldum.bir sorun yok gibi gorunuyor ama icim rahat degil.nette 2 yas alti kullanmayin yaziyorfu.
 
Avokado tek başına sevilmeyebilir ama zyagı sarımsak limon off harika oluyor tabiki biZim için ayrıca metroda 2 tl idi indirimde antalyada avokado sevmeyen yok bakalım sarp napcak
Allahim bu tip nedir oyle ya kollari yemelik tam masallah yavruna. Corabin biri cikmis yakaladim haha ben giydiriyorum bizim kiz bikmadan usanmadan cikariyor.. Kac kilo oldunuz? Haziran dogumlu dimi? Kollu onluk mantikliymis ben de kolsuz aldim. Su alt acma tek kullanimlik pamuklu seyler var ya baby me aliyorum. Onu kucagina ve yere koyuyorum faydasi oluyor yine rahat durmasa da kollar sorun ama.
25 haziran büzimki 1 yaş kilosu fazla bakalım sonra ne olcak kollu onlük giymiyo cıldırıyo

Dün balkabagını hiç agzına götürmedi bi de kaygan geldi o yuzden 4 gün balkabağı blwciler
 
canım beni ne sen sor ne ben söylim erken doğumun dezavantajımıdır bilmem 2 ay süren sarılık maceramız ı yazmıştım sonra alerjik bronşit oldu akabinde egzamatit çok hassas teni varmış ...yemek konusu başlı başına hep sıkıntı zaten daha yeni yeni emdiğini kusmuyo reflu mamaları neler denedik şimdi de ek gıda sorunumuz var zar zor iki lokma onuda hop çıkarıyo en sonda göz arkası muayenesi yaptırdım astigmat çıktı doktor tekrar muayene edecek işte böbrek kanalında da genişleme biraz küçüldü o iyiye gidiyo ...siz iyisinizdir inşallah
Oyyyyyy neler yasamissiniz siz oyle ya. Yavrum benim neler cekmis:KK43: yazdiklarinin her biri tek basina bile cok agir. Cok üzüldüm gercekten allah yardimciniz olsun ne denir baska ki:KK43:((((( sarilik bizim iki aydan da fazla sürdü gecmek bilmedi bi turlu kuvozde falan da kaldik bir gece. Neyse ki gecti en nihayetinde. Goz muayenisi neden yapildi peki?
 
Aa 6 aydan sonra saglık ocagı göz muyanesi yaptırın dedi var mı yaptıran?
 
Aa 6 aydan sonra saglık ocagı göz muyanesi yaptırın dedi var mı yaptıran?
Evet biz 5.ayında yaptırdık hipermetrop çıktı biraz. Yalnız her bebek yakın problemli doğarmış ve 1 yaşa kadar düzelirmiş. Birde damlalı muayne oldu makinayla. Tavsiyem bu şekilde yaptırın sizde. Bazı hastaneler elde bir ışıkla bakıp geçiyor ve normal diyorlar. Damlalı en sağlıklı sonuç veriyor. Şimdi 1 yaş kontrolünü bekliyoruz inşallah düzelir.
 
Kızlar
Avakado aldım bugun
Nasıl versem bılemedım :KK70:
Bı suru tarıf var
Bebısınızın sevdıgı denedıgınız bır tarıfınız var mı?
direk eline verebilirsin sevmezse tadını peynirle veriliyo bide muz a başladıysan muzlada verebilirsin
 
Evet biz 5.ayında yaptırdık hipermetrop çıktı biraz. Yalnız her bebek yakın problemli doğarmış ve 1 yaşa kadar düzelirmiş. Birde damlalı muayne oldu makinayla. Tavsiyem bu şekilde yaptırın sizde. Bazı hastaneler elde bir ışıkla bakıp geçiyor ve normal diyorlar. Damlalı en sağlıklı sonuç veriyor. Şimdi 1 yaş kontrolünü bekliyoruz inşallah düzelir.
Tum bebekler yaklasik 2,5 civari hipermetroptur cok normal. Dedigin gibi damlali muayenede goz damarlarina bakiliyor ilk 6 ayda onemli olan budur.
 
bizim çıktı 2 tane biri 4. ayda diğeri 5. ayda şimdi de ustler çıkmak üzere...göz muayenesi de ilk 6 ayda yapılması gerekiyor diye biliyorum
Hmmmm . Bize kimse bisey soylemedi yahu goz muayenesi olacaksiniz falan... bu arada disiniz hayirli olsun. 4. Ayda bile cikiyorsa bizim ki baya normal o zaman:)
 
X