2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Ayy alıntıların nereye gittiğini. Kaka sorunu için yazmıştım, alıntıların cikmiyor. Neyse böyle yazayım.

Oğlum 4 gün sonunda kaka yapmamıştı. Zeytinyağı vermiştim. Ertesi gün 9 gibi yaptı. Yani 5.gun. ama bu kez daha koyu kıvamlı idi. Normal mı bu? Sonraları kabızlığa dönmez inş diye umut ediyorum.
Ama KV uzun süre yapmayınca kilo almak için yapmazmis dedi. Yahu zayıf olsun ama oğlum böyle huzursuz ve kokulu olmasın. Son iki günün tamamı aşırı kokulu bol bol gaz ve ikinma ile geçti. Tabi akabinde bağırıyordu. Ev ahalisi aha yaptı aha yaptı diye heyecanla beklerken , ben yine gaz bombalarının birini attığını biliyordum. O gece koca salonu tek başına kokutmustu yavrum
 
3.ay için sağlık ocağı sadece izlem var dedi.asi tarihini 3.ayda gelince yazılan dedi
 
Hatunlar bnm oğlan 12 haziran doğumlu. Bana göre 12 Eylül de 3 aylık. Ama bu kadın 4 dedi. Hamilelikteki ay hesabına benzediği şimdi.3 aylık değil mi ya?
 

Benim kızım hep öyle yapıyor 4. Yada 5.gun yapıyor ve çok yapıyor
Yaklaşık 2 aydır bu böyle doktor biriktirip yapıyor dedi
3 gün normal 4. Ve 5.gun çok huzursuz yapınca rahatliyor
Kilo alımını etkilediğini zannetmiyorum çünkü benim kızım kilo alımı aylık 600-700 Gr ancak
 
Kızlar bayram bize yaramadı eşimin ailesini ziyareti geldik. Bebişlerden birinin ateşi çok yükseldi burda bir sürü kişi kucağa aldı çünkü Allah bilir noldu ne bulaştı, iki gündür calpol kullanıyoruz. Demin uyandı ölçtüm 40.7 kulaktan. Hemen soydum, calpol verdim ıslak bezle kasıklarını koltukaltlarını sildim. Alnında bir bez yatıyor. Yarın eve dönüyoruz bütün gün arabada olacağız. Bebişim iyileşir biran önce inşallah.
 
Hatunlar bnm oğlan 12 haziran doğumlu. Bana göre 12 Eylül de 3 aylık. Ama bu kadın 4 dedi. Hamilelikteki ay hesabına benzediği şimdi.3 aylık değil mi ya?
Benimkiler 12 Mayıs. Bir ay büyükler. Sorana 3,5 aylıklar diyorum. 12 eylülde 4 bitecek, 5 ten gün alacaklar bence. O zaman sorana 4 aylık diyeceğim.
 
Geçmiş olsun canım
 
Ya cok merak ediyorum hiç mi onların cocukları elini emmemiş yada tükürügü akmamış.öyle bi söylüyolarki sanki tek benim bebege özgü bunlar ve aynı zamanda büyük problemmiş gibi.
Aynen ya onlar gencken hic sinir olmamislarmi onlara akil verenlere ben anlamiyorum gercekten ilgilenmeye korkuyorum cocugumla cok alistriy
 
Hanımlar merhaba,
Temmuz annesiyim.
Bebeğimin hırıltısı var ve arada bir öksürüyo cumartesiden beri. Burnuna serum suyu koyuyorum geçiyor. Öksürüğü normal öyle çok değil. Üşütmüş kısacası bence ve bende üşüttüm.

Sorum şu;
dün bebeğim kakası sarı ve yeşil karışıktı. Bu sabahta sadece yeşildi. Ne olabilir. Sanki bir ara burdan okumuştum yeşil kaka süt alerjisi gibi bişeyler tam hatırlamıyorum. Doğrusu nedir? Yarın doktora gidicem. Bebeğim 58 günlük. Süt alerjisi olsa şimdiye çıkar mıydı? Kilo alımı güzeldi şimdiye kadar en son 11 gün önce kilosuna baktık güzeldi kilo alımı.
 

Merhaba,
Mama kullanıyor musunuz yoksa sadece anne sütü ile mi besleniyor?
Benim kızımda da düzensizdi kaka olayı, mamayı azalttık 1/4 oranında ortalama düzene girdi ve her gün rahat rahat yapmaya başladı... belki siz de bir deneyebilirsiniz
Gerçi benim bir tezim daha var. Rota virüsü aşısını olduktan sonra da bir düzene girmiş olabilir diye düşünüyorum
Ayrıca bir insanın kaka yapmasına bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmezdi...
 

Benim de yuksek yaa daha doktora gitmedim bosuna mi korkuyorum acaba.
 
Cevabın için teşekkür ederim. Sadece anne sütü alıyor bebeğim. Endişeliyim
 
Canım sen yada bebek üşüttügünde de kaka yeşil olabiliyor.yada bebek çok sık beslendiginde.benim kızıma doktor süt alerjisi dediginde kızımın kakası köpük seklindeydi.seninkinin alerji oldugunu sanmıyorum
 
gecmis olsun canım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…