2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
İyi tatiller canım, nasıl geçtiğini bizle paylaşmayı unutma :)) biz de bayramdan sona bozburuna gidicez. Hem gün sayıyorum, hem de kara kara düşünüyorum nasıl tatil olcak diye :))
Mutlaka paylaşırım canım. Bende eşime çaktırmıyorum ama biraz tırsıyorum bizim oğlan çok fena diye. Şimdilik yolu yarıladık bi sıkıntı çıkmadı :))

Kızlar bu da benim bal yanak zehroşum
Maşallah sanaaa

Bu da benim Gözdem teyzeleri.
Kara kız maşallah sana
Biz dönüşte cundayada uğrayacağız canım. Bizde öyle aniden karar verdik bi çılgınlık yapıp çıktık yola bakalım :)) biraz değişiklik iyi gelecek bence sizde gidin mutlaka
 
Benim kız kendiliğinden uyku eğitimli doğdu:)
Tüm gün 5 dk dan 3 kez kestirme, gece 22.30 sabah 05.00 arası kesintisiz uyku. Değiştirebilene aşkolsun...

Bnm ilk tosbiki 20:00 da yatirirdim uc aylikken sabah 05:3o a kadar uyurdu
Uc aylikti
Az kaldi uc aylik olcaz ama bu gec yatmak istio hep
Bizim kız da üç aylık. Gündüz ufak şekerlemeler yapıyor. Oyun halısı vs. oyunlarla yoruyorum baya. Akşam 21.00 gibi yatıyor. Sabaha kadar 3-4 saatte bir uyandırıp emziriyorum. Sadece anlamadığım gece 12 gibi altını değiştiriyorum. Sabah 5.30 gibi hala kuru oluyor. Uyandığında yapıyor çişini. Uyurken çişini tutmayı öğrenmiş olamaz demi.?
 
Şuan sallıyorum emzik veriyorum yok..meme veriyorum uyur gibi oluyo yok..kafayı yicem uyumuyor...
Ne istersek tersi oluyor. Kimimiz uyumasa diyoruz uyuyo,uyu diyoruz uyumuyo. Kucak isteme diyoruz istiyo,iste diyoruz istemiyo. :) uyuma oğlum de sakin uyuma bugün de uyur belki. Bende geçen gun uyusun diye neler yaptım beşikte salla falan uyumadi. Aldım diğer odaya götürdum uyutmicam kız seni bu aksam dedim sabaha kadar uyaniksin dedim. Mutfağa gittin geldim bi baktım oyle de derin uyuyakalmış ki yaramaz :)))
 
Çenem düştü bulamıyorum galiba dun aksamdan beri. Diceksiniz bu kızın çocuğu kaldı öyle ilgisiz diye :)) ama değil uyuyo.
 
Uyku eğitimini ben de vermek istiyorum ama bunla ilgili değişik görüşte kitap okuyorum sonra karar vercem.ama şöyle ki
Ben hep aynı koltukta emzirirm. Aynı yerde altını değiştiririm.çok ekstra bi durum olmadıkça.Doğduğundan beri aynı saatlerde emziririm sabah 7-9-11-13-15-17-19:00 en fazla yarım saat şaşar. Gece ise 4-6 saatte bir.
Akşam 7 emzirmesinden önce banyo yapar. Gece uykusuna geçmesi 21 i buluyor.
Gündüz uykularını yazıyorum hep sallamadan uyumuyor, çok az uyuyor diyr.
Ama gece öyle değil. Gece sallamadan uyuyo. Şimdi gece uykusuna sallamadan geçirmeyi deniyoruz, olcak gibi. Gece hiç göz göze gelmemeye çalışıyorum, ışık açmıyorum.
Kimsenin lafına bakmadım , burda deneyimlilerinizden kitaplardan bana uyanları uygulamaya çalıştım.
Bi rutini olduğunu öğrensin iyice, belki biz de rahat ederiz biraz diye düşünüyorum.
 
Ben de bayramdan korkuyorum ya. Çocuk baya alıştı düzenine. Annemlerdeyiz şimdi hiç problem olmadan düzeni devam etti. Ama bayramda kayınvalidemlerde olacaz ki çok kalabalık oluyor bayramda. Rutini bozulmaz inşallah. Gitmesek de olmaz. İki arada kaldım.
 

Tam anlamadım canım kayatuzunu ıslatıp odaya mı koyuyorsun? Nasıl bir faydası oluyormuş?
 

Canım öyle şeyler muhakkak olcak yani. Biz de tatile gidecez. Huyu suyu değişmesin diye şimdiden dualara başladım :))
Biraz da rahat olmak lazım, o da bende mevcut değil.
 

Benim kızım 3990 doğdu ve şuan 6kilo bile değil. İlk iki ay 800-900 civarı aldı. Ve doktor gayet iyi olduğunu söylüyor. Bence boş yere vesvese yapıyorsun. Bir kilo gayet iyi bir rakam.
 
Yok normali o zaten cnm
Gece bez degismez artik uyaninca kaka cis yapar
Gayet iyi Hersey masalah
 
Canım öyle şeyler muhakkak olcak yani. Biz de tatile gidecez. Huyu suyu değişmesin diye şimdiden dualara başladım :))
Biraz da rahat olmak lazım, o da bende mevcut değil.
Ya uyuyan çocuğu sevmek için uyandırıyorlar. Sürekli bir meyve yalatma isteği var. Ben hayır dedikçe inadına diyorlar sanki. Genel olarak strese giriyorum oraya gidince.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…