2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Benim oğlanın doktoru alerji doktoru ayrıca. Kakada kan yoksa yapıyorum dedi.
 

Canım bir de dukan diye face de grup vardı o zaman herkes tarif paylaşıyordu. Kitabında da tarifler vardı sonra Canan karatay çıktı dukan bozuldu.
Benim de dukan denemişliğim var. Kısa sürede hedefe ulaştırıyor.
Hatta benden sonra çok kişi aşka geldi başladı ama dediğin gibi tam anlamıyla uyabilen olmadı.
''Dukancı lolitalar malikanesi '' diye bi grup vardı facebookta. Yaratıcı tarifler ve motivasyon doluydu grup. Hala var mı bilmiyorum.
Diyete başlayacak olursam tekrar dukan düşünüyorum. Ama başlayacak olursam tabi
Niyeyse şu an hiç o kafada diilim, iştahımın maaşallahı var, ne bulsam silip süpürüyorum.
Sonuç : hamile kaldığım kiloya 8 var

Bende bakımlı lohusa olurum, salmam diyodum.
Nerdee.. 2-3 kıyafetle dönüp duruyorum giysilerim olmadığı için. Tabi saçlar sıcaktan hep topuz, ama sıcaktan yanii ; ben paspal olduğumdan diil.


Uyku eğitimi hakkında bilgi nerden alabiliriz?
Eren Kaya nın Uyku Kitabı var , çok öneri aldım hakkında. Bugün yarın alıcam inşallah.
Birde Beşer Yapım Bakım Onarım diye hem blog hem face grubu var. Takip etmek isterseniz her türlü konuda (özellikle çocuk) güzel sohbetler dönüyo.
Alerjikler için de ''allerji ile yaşam platformu'' var yine face de. Tabi bunlar daha çok motivasyon sağlıyor,özellikle alerji başlığındaki grup. Aynı durumu yaşayan yüzlerce insan var


Ekledğin linke ulaşamadım, bi kurcukliim bakalım
 
Kizlar bi sorum var..bebisim 59 gunluk..suan izmirde tatildeyim..evdeykeb gunde 1 kez kaka yapan cocuk burda gunde 10 kez yapiyor..gaz ile karisik partikullu ama ishal olmayan kivamda yapior..burasi sicak diye saat basi memede..demem o ki acaba cok besledigim icin mi yoksa baska bir sebebi olabilr mi?
 
Drlar kaka sayısına bakıyor, günde 4-5 normal diye biliyorum ama 10 sanki çok gibi. Arayıp sor istersen dr a
 
Kızlar merhaba
Bu omzunda uyutanlar, öyle yerine koyuyom uyuyo diyenler dizilerde filmlerde arkadaşlar, yok öyle bişey ben inanmıyorum dermişim
valla omzuma alıyom aşağıdan bacaklarla bi ittiriyo oyun yapıyo.
Yatağa koyuyorum, agu gıı hee hüü. Hiç susmuyor artık. Konuşmaya başlayınca yanmışım ben. Şimdiden böyleyse:))
 
Bizimki de öyleydi , bi süredir yarım kundak yapıp kollarını bağlıyorum. Yine uyanıyor ama hafif bi irkilmeyle tekrar uykuya dalıyor.
 
Bizde yok hiç öyle bişi . Bi bakıyosun donuk bakmaya başlamış bi kal gelmiş , sonra cart diye salıyor , cıvık cıvık afedersin.
 

Senin beslenmen değişti mi? Çok meyve yada komposto gibi bağırsak çalıştıracak şeyler yemiş olabilir misin?
 
beatrices eylül ayında ücretsiz izin alacağıma üstüme söyleyeceğim. Mali müşavire rapor parası vermek için bildirmeyin işe döndüğünde bildirin gibi birşey söylemeleri mümkün mü?
 
Alerji ile yaşam platformundan meğer sen de bahsetmişsin,anca okudum:))
 
O hesaplamaya göre Benim bebeğim ortalamanın altında kilosu Şimdi tulum giydirdim içine iki tane girer birde 1-3 aylık bedeni boy iyi ama kilosu az içim içimi yiyor günde 1 kez mama veriyorum az mı veriyorum bu ay sanki kilo aldı ama 1 kilo aldı günde 1 kez kaka yapıyor ne yapacağımı bilemiyorum göğüslerim dolu dolu olması 5 saati buluyor gündüz yumuşak çünkü sık emiyor sütüm azaldı gibi hissediyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…