- 27 Aralık 2015
- 267
- 247
Allahın izniyle geçecek bu günler canim.. İyi şeyler düşün iyi olsun inşallah.
Dualarımız seninle
İnşAllah :) hamile kalmak zormuş, hamilelik daha da zor :) Rabbim herkesin evlatlarını korusun. Hepinize iyi gecele
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahın izniyle geçecek bu günler canim.. İyi şeyler düşün iyi olsun inşallah.
Dualarımız seninle
İyi geceler canımİnşAllah :) hamile kalmak zormuş, hamilelik daha da zor :) Rabbim herkesin evlatlarını korusun. Hepinize iyi gecele
Benimde iki kere farklı zamanlarda geldi hatta kese etrafında da kanamam vardı progestan ve bol dinlenmeyle geçti şükürler olsun ilaçlarınızı ihmal etmeyin caninizida sıkmayın geçmiş olsun
Bana Olmadi Alakasi varmidir Bilmiyorum ama ben vajinal kullaniyorum,,Hap olarak Yutunca Bu belirtiler gözükebiliyormus,,Sen nasil kullaniyorsun??Progestanı ilk doz aldım aşırı başdönmem oldu bulantım oldu 1 saatte kendime ancak geldim sizede böyle şeyler oldu mu
Merhaba arkadaşım ama 5+4 Ken bebeği görememek bence çok normal. Benim bebeğim 6+6 olduğumuzda gözüktü. 6+2 yken hala yoktu ortada. Benimde kanamam oldu ve minimal de olsa kesenin çevresinde hala.mevcut. Eğer bebeğin sağlıklı ise bu evreyi atlatıyor ama sagliksizsa ne yaparsan yap dusuyormus. Doktorum böyle söylemişti o zamanlar. Umarım bebeğin sağlıklidir. Bu durumda dinlenmekten başka yapabilecek hiç bir şeyin yok arkadaşım. Geçmiş olsunArkadaşlar 5. haftada bende kahverengi lekeler gelmeye başladı. Cumartesi gecesi doktora 5+4ken acilden doktora girdim, kesede bebek gözükmediği için bu lekeler düşük tehlikesi olabilir dedi. Tabi bende moral sıfır. İlaç falan da vermedi. Pazar günü yani dün doktorumu aradım, progesteron 100 mg al günde 3 kere dedi ve yemek wc dışında yataktan kalkma dedi. Akıntım falan azaldı ama kesilmedi. Unutmadan bir de ; MAnisadaki doktorum Decavit vermişti, İStanbuldaki doktorum Pregnio Fol verdi, onu değiştirince başladı, tesadüf mü bilmiyorum. KAsıklarım da ağrıyor korkuyorum. Acile gittiğimde yolksac kesenin içinde gözüktü, doktorum bebek haftaya ancak görünür dedi. Bu tarz bişey yaşayanınız var mı?
Insallah lekelenmeden birsey olmaz canim. Imkan bulursan yarin beta degerine de baktir. Kese hemen dolmuyor normalde zaten.Sabir ve dua ile duzelecek insallah..Arkadaşlar 5. haftada bende kahverengi lekeler gelmeye başladı. Cumartesi gecesi doktora 5+4ken acilden doktora girdim, kesede bebek gözükmediği için bu lekeler düşük tehlikesi olabilir dedi. Tabi bende moral sıfır. İlaç falan da vermedi. Pazar günü yani dün doktorumu aradım, progesteron 100 mg al günde 3 kere dedi ve yemek wc dışında yataktan kalkma dedi. Akıntım falan azaldı ama kesilmedi. Unutmadan bir de ; MAnisadaki doktorum Decavit vermişti, İStanbuldaki doktorum Pregnio Fol verdi, onu değiştirince başladı, tesadüf mü bilmiyorum. KAsıklarım da ağrıyor korkuyorum. Acile gittiğimde yolksac kesenin içinde gözüktü, doktorum bebek haftaya ancak görünür dedi. Bu tarz bişey yaşayanınız var mı?
arkadaşlar bende dün doktora gittim geç döllenme dedi..su an 5+4 günlük hamileyim sat 16 eylül olarak ayarladı.doktor ..10 gün sonra kalp atışı için gideceğim bu hamilelik takvimini nasıl yapıyorsunuz ben yapamadım ugraştımda....bide dogumum 13 haziran sezaryan oldugu için doktor günde verdi
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım.arkadaşlar bende dün doktora gittim geç döllenme dedi..su an 5+4 günlük hamileyim sat 16 eylül olarak ayarladı.doktor ..10 gün sonra kalp atışı için gideceğim bu hamilelik takvimini nasıl yapıyorsunuz ben yapamadım ugraştımda....bide dogumum 13 haziran sezaryan oldugu için doktor günde verdi
2 gün sonra ölçtürdüm 3900 çıktı kese göründü tek benim inş sıkıntı yokturcanım bende ikiz annesi olacağım kısmetse... benim bat'a 1 varken 704 çıkmıştı hatta acildeki doktor nekadar yüksek çıkmış demişti... hayırlısı olur inş ama kötü şeyler getirme aklına :)
Bende usuttugum icin ihlamuru sordum bisey olmaz dedi canim yinede sende bi danis istersenMerhaba. Bişe sorucaktım. Dün akşamdan beri üşüme sonra ateş var. Bir bardak ııhlamur içsem bi zararı olur mu acaba?
Çok kötü oldum . Bi bardak içiyorum şimdi allah koruun bebeğimi. Hiç halim kalmadı biraz beni kendime getirir inşallah . Teşekkür ederim bilgi içinBende usuttugum icin ihlamuru sordum bisey olmaz dedi canim yinede sende bi danis istersen
ben varım canım...
zaten toz alerjisi olan biriyim o tetikliyor..
saçlarım nemli uyursam artıyor
bir de bu süreçte burun etlerim daha şiş ve hassas ...hamilelikte oluyormuş...
ne zaman geçer bilmiyorum ama bunun için ilaç kullanmak istemiyorum açıkçası...