- 21 Ağustos 2010
- 266
- 80
Sağol canim ne güzel aynı dusunuyoruz.cok geçmiş olsun zor bir dönem atlatmissin. Insallah bende yarın hayırlı haberler alırım. Sağlık problemi olduğu sürece yapacak birsey yok... ama elimizden geldiğince doğal sürece uymak istiyorum. ilkinde bilmiyordum ama bunda bende aşıları yaptirmayacagim. Bizim ilacimiz zencefil bal zerdecal polendir kışın. ama inan çok zor bizim ülkemizde. geçen okulda çocuğa florur yaptirmiyorum diye öğretmen çocuğa kızmış.. nasil baş edicez bakalım sistemle. karnimizdakilerde daha küçücük elimizden geldigince kimyasaldan korumaliyiz diye dusunuyorum. sen daha bilinçli buyutmussun çocuğunu ne güzelNe güzel. Bende senn gibi düşünüyorum. Ama ben hiç ultrasona girmeyeceğim kesinlikle giremem dedim sonra pat birden akıntı başladı ve düşük tehlikesi nedeniyle doktor sürekli görmek istedi beni. Bu sekilde yeniden tipin kollarına düşmek zorunda kaldım. Ama çok şükür toparladım. Şuan Kesemin çevresinde az da olsa hala kanamam var ama artık önemli değilmiş o kanama.
Bende bir daha kontrole 10. Haftada gitmek istiyorum. Mecburum çünkü yeni bir doktor deneyeceğim. Denemesi 13. Hafra da giderdim. Dogali benimsediğin için hayat felsefeni sevdim bende mümkün mertebe ilaçtan uzak durarak hayatımı sürdürüyorum. Mesela ilaya hiç aşı yaptırmadık. Daha yeni yeni karmalari yaptıracağız ve o kadar başka aşı yaptirmayacagiz.