- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
bol bol muhabet eder sonuna güzel varırız inşallah canım.Ayni zamanda ikiz gebe kalmisiz ikimiz de :))) ay ne güzel tesadüf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bol bol muhabet eder sonuna güzel varırız inşallah canım.Ayni zamanda ikiz gebe kalmisiz ikimiz de :))) ay ne güzel tesadüf
çok sevindim görünce benAy çok sasirmissinizdir herhalde masallah
evet canım tek yumurta ikizi inanılmaz geliyor kulağıma hala maşallahNe kadar güzel haberler geldi bugün Allahım tamamına erdirir inşallah hayırlı uğurlu olsun meleklerin canım tek yumurta ikizi mi olacaklar inşallah ay ne güzel aynı ya
Oda degisik taktikmissBen bulantimi nasil yendim biliyor musun? Baktım ne yesem bulanıyor ve gerçekten kötü oluyorum. Sonra düşündüm ee yesemde yemesem de bulanıyor. Bende inat ettim bulantımla :) dedim zaten yiyince bile bulamıyorsun bari yemek yiyim de bulanmaya devam et sen dedim. Ve yemek yedikçe bulantılarım azaldı. Şimdi hiç mi bulanmiyor tabi bulanıyor ama eskiye nazaran %50 gibi bir azalma oldu kesinlikle. Yiyince de yemeyince de bulamıyorsa bence yemeye devam et. Ama yemekleri ayır mesela ben hala ceviz yiyemiyorum kefir içemiyorum. Böyle hafif şeyler yağsız ve kokusuz şeyler yemeye çalışıyorum. En çok yediğim şey mesela çorba. İnanılmaz iyi geliyor mideme
Hos geldin yeni anne :)) hamilelik testi derken idrar ve genis kan tahlili mi hastaneleler ilk gidiste yapiyor ona gore hastalik varsa ilac veriyorgünaydınnnnn ben de geldim :) :) dün önce idrar testinte sonra acilde yaptırdığım kan testinde hamile olduğumu öğrendim.hcgm 1768 çıktı inş sağlıkla kavuşuruz. 1 tane 3.5 yaşında kızım var ikinci süpriz oldu :) hamilelik testini nerden yapıyorum.
ha yok daha doktota gitmedim idrarda hamilelik çıkınca acile gittim hcg testi yaptırdım sadece ordada hamileleik çıktı yarın gidicem kasığıma kramp giriyor arada bi vitamin eksikliği var heraldeHos geldin yeni anne :)) hamilelik testi derken idrar ve genis kan tahlili mi hastaneleler ilk gidiste yapiyor ona gore hastalik varsa ilac veriyor
Bnm doktorum hic konusmadi doguma kadar:)merhaba kızlar inşallah bende haziran annesi olacağım, allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin :) birde bişey merak ediyorum, normal doğum mu yoksa sezeryan mı olacağı şimdiden belli olmaz ama ücretini yada izleyeceğiniz yolu konuştunuz mu doktorunuzla. kimi arkadaşlarıma doktoru en başından normal doğum yaptıramam sezaryan yaparım falan dedi kızda kabul etti, ama ben olursa normal doğum istiyorum bunu da doktorla konuşsam şimdiden erken mi olur
Gecmis olsun hic bir fikrim yokGunaydin kizlar ben tup bebek yontemiyle hamile kaldim progestan fitil ve kan sulandirici igne kullaniyorum halen.. bi de hap vardi onu kestigimden beri inanilmaz gece terlemesi yasiyorum sabaha kadar bikac kez kan ter icinde uyaniyorum sac diplerim boynum ve gogus aram sirilsiklam olarak.. boyle bi durum yasayan var mi aranizda?? Cok endiseliyim
Ay evet onlar cok rahatBen hamile kulodu giymeye çoktan basaldım bunar çok daha rahat. Biraz daha külot almam lazım ama. Bir de benine göğüsler baya şişti. Birde meme uçlarında beyaz beyaz seyler birikti süt gibi. Belki emzirmeye yeni bıraktığımizdandir bilmiyorum dedim önemsemedim
Sagol canim insallah bi terslik yoktur yarin kese gormeye gidicem murtlaka sorucam ama gercekten kafam karisti insallah bi sorun yokturGecmis olsun hic bir fikrim yok
Endise etme bence
Muayene olacagin zaman dr a sorarsin
Ya da muayene tairihini one cek
Insallah yoktur Allahim korusun bebisiniSagol canim insallah bi terslik yoktur yarin kese gormeye gidicem murtlaka sorucam ama gercekten kafam karisti insallah bi sorun yoktur
İkizleeriniz hayırlı olsun çok güzel bi duygudur eminimevet canım tek yumurta ikizi inanılmaz geliyor kulağıma hala maşallah
Sizinde hayırlı olsun ne güzel herşeyden iki tane olacak.Ayni zamanda ikiz gebe kalmisiz ikimiz de :))) ay ne güzel tesadüf
haklısın bende de var birazcık bu durum, tahammül sınırım çok azaldıKızlar merhaba , ya ben çok sulugöz oldum hamilelikten yani olup olmayacak her seye gözüm doluyor ve eşime çok sinir olmaya başladım. Ay dövesim geliyo resmen bazen aşırı gıcık oluyorum ya o da beni sinir etmek için elinden geleni yapıyo
çok güzel ama bir o kadar da endişeli bir durum. tek kese ikizi oldukça riskliymiş iyi bir perinatalog bulmam gerekecek.İkizleeriniz hayırlı olsun çok güzel bi duygudur eminim