2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Mide bulantım olmadı bugun kasık agrımda panikledim resmen bide üstüne gittim karnında ölenlerin yasadıklarını okudum :KK43: iyice psikolojimi bozdum :KK43: kontrole 1 ay var ve ben iyice panikledim aferin bana :KK43:

Mide bulantım olmadı bugun kasık agrımda panikledim resmen bide üstüne gittim karnında ölenlerin yasadıklarını okudum :KK43: iyice psikolojimi bozdum :KK43: kontrole 1 ay var ve ben iyice panikledim aferin bana :KK43:

Canım ben de hergün hisstmiyorum. Okuma öyle şeyler canım. Hatta hamileliğin boyunca hiç kötü şeyler okuma dinleme. Sonuçta nasip neyse o. Her şey güzel olacak:KK50:

Canım 6 ya gelmişsin bende 6+3 üm. 7. haftadan sonra bakalım garanti olsun demişti doktor bana kalp atışı için. Ama bu hafta bitimine doğru duyulabilir diye tahmin ediyorum.

bende garanti olsun diye 7. haftamı bekledim. üstten baktı doktor 7 haftalıktı gördük bebişimi ve kalp atışını duyduk çok şükür gidebilirsiniz

bende garanti olsun diye 7. haftamı bekledim. üstten baktı doktor 7 haftalıktı gördük bebişimi ve kalp atışını duyduk çok şükür gidebilirsiniz
merhaba, gözün aydın, bende 7+2 de duydum kalp atışlarını, içim rahatladı

Hafta sonu kusmaktan mahvoldum. Bugün de işe gidemedim. Ağzımda hep bi pas tadı var. Çubuk kraker, beyaz leblebi yiyorum fayda etmedi. Allah yardımcımız olsun hepimizin

Bak arkadaşım inan bende seninle aynı durumdayım. Kesemin çevresinde az da olsa hala kanama varmış ve internette doktorların yazdikkatini okuyorum. Gebeligin başlangıcında kanaması olan gebeler in %50 si düşükle sonuçlanıyormuş. İnan bende okudum ilay uyudu ve ben bu süreyi uyumak yerine bu saçma şeyleri okuyarak geçirdim. Evet bebeğimizi kaybetme ihtimalimiz var ama kaybetmeme ihtimalimiz de var . Dusuklerin en fazlası ilk 8 haftada oluyormuş. Neyse ki benim ilk 8 haftam 1-2 gün içinde bitiyor. Sonra düşük ihtimali yavaş yavaş azaliyormus. Doğamıza inanalım ve güvenelim umarım bebeğimiz sağlıklıdır ve bizimle yaşar. Eğer sagliksizsa onu orada tutmanın hiç bir anlamı yok zaten. Ben cumartesi yeniden doktora gidiyorum. İstersen sende en yakın zamanda doktora git bebeğini gör ve derin nefes al. O sürece kadar da mümkünse hiç birşey okuma. Ben öyle yapacağım çünkü. Kitaplarıma gomulecegim böylelikle radrasyon dan da uzak durmuş olurum herşey bebeklerimizin sağlığı için[/QUOTE]

Merhaba kizlar oncelikle hamişleri tebrik ederim:anneadayı::anneadayı::KK200::anne:
bende bugun 6+1 gunluk hamileyim gecen hafta 5+2 de miniğimin kesesini gorduk carsamba gunu yani 6+3 olucam kalp atişi icin gidicem insallah onuda gorucez... bu arada 3 gundur hafif hafif mide bulantilarim basladi bisey yersem iyi eger 2 saat icinde hic bisey yemezsem.mide bulantim basliyo tekrar sizde durumlar nasil...
Ben de ayni sizin gibiyim.. tuzlu seyler icimi bastiriyor.. kusma isteğim yok ama için icin bulaniyorum..

Kizlar hamilelik belirtileri kesilince panik olmak sizi psikolojik olarak yipratir.. bunlar normal seyler. Daha once kotu tecrubeleri olanlari anliyorum ama surekli karamsar dusunmek bence iyi degil. Hele hamilelikte. Olumlu dusunun olumlu şeyler olsun.. toparlanalim artık grupca.. ve tadini cikaralim şu gunlerin..

Selamlar
Bugün doktor kontrolüm vardı. Keseyi görmek için gittim göründü de zaten çok şükür. Fakat bişey sormak istiyorum belki bileniniz vardır. Benim sat 16 Eylül yani şu anda 4+3 olmalıyım ama kese daha büyük çıktı 5+1 görünüyor. Sebebi ne olabilir bilemedim. Doktora da sormak aklıma gelmedi.

Hafta sonu kusmaktan mahvoldum. Bugün de işe gidemedim. Ağzımda hep bi pas tadı var. Çubuk kraker, beyaz leblebi yiyorum fayda etmedi. Allah yardımcımız olsun hepimizin

ben de bu sabah çıkardım...midem resmen yayığa döndü..
inşallah daha da artmaz bu kusmalar
iştahım da yok acıkıyorum ama hiçbirşey yemek gelmiyor içimden

Selamlar
Bugün doktor kontrolüm vardı. Keseyi görmek için gittim göründü de zaten çok şükür. Fakat bişey sormak istiyorum belki bileniniz vardır. Benim sat 16 Eylül yani şu anda 4+3 olmalıyım ama kese daha büyük çıktı 5+1 görünüyor. Sebebi ne olabilir bilemedim. Doktora da sormak aklıma gelmedi.
Erken dollenme olmustur canim

ahh ben bugün işte iki kez çıkardım tuvalete zor atıyorum kendimi milletin içinde olacak diye aklım çıkıyor. ama olsun şükrediyorum o sağlıklı olsun da ben razıyım mide bulantısına da kusmaya da.

Merhaba Kizlar Bende Haziran Annesi Olucam Insallah Allah'in Izniyle,,, Uzun bir Beklemeden Sonra Rabbim Nasip Etti Sükürler Olsunn.. Sizlerin Bebisleride Hayirli Olsun,, Haftaya Kontrol Var Rabbim Hayirli Haberler Almayi Nasip Etsinn..

Bak arkadaşım inan bende seninle aynı durumdayım. Kesemin çevresinde az da olsa hala kanama varmış ve internette doktorların yazdikkatini okuyorum. Gebeligin başlangıcında kanaması olan gebeler in %50 si düşükle sonuçlanıyormuş. İnan bende okudum ilay uyudu ve ben bu süreyi uyumak yerine bu saçma şeyleri okuyarak geçirdim. Evet bebeğimizi kaybetme ihtimalimiz var ama kaybetmeme ihtimalimiz de var . Dusuklerin en fazlası ilk 8 haftada oluyormuş. Neyse ki benim ilk 8 haftam 1-2 gün içinde bitiyor. Sonra düşük ihtimali yavaş yavaş azaliyormus. Doğamıza inanalım ve güvenelim umarım bebeğimiz sağlıklıdır ve bizimle yaşar. Eğer sagliksizsa onu orada tutmanın hiç bir anlamı yok zaten. Ben cumartesi yeniden doktora gidiyorum. İstersen sende en yakın zamanda doktora git bebeğini gör ve derin nefes al. O sürece kadar da mümkünse hiç birşey okuma. Ben öyle yapacağım çünkü. Kitaplarıma gomulecegim böylelikle radrasyon dan da uzak durmuş olurum herşey bebeklerimizin sağlığı için
[/QUOTE]
Canım çok haklısın kendimi yıpratmaktan başka bir durum değil. Rabbim neyi hayırlı gördü hakkımızda bilemeyiz. Ben çok evhamlıyım yaşım 34 ilk gebeliğim. Eşime desem beni doktora götür diye demedik lafı kalmaz :) yine panikledin diye. Cünkü hamileligim 5. Haftasında agır idrar yolları enfeksiyonum vardı hastanede yattım doktorum dedi düşük ve canlanmama şansın yüksek 1 bucuk hafta helak oldum aglaya aglaya gittim. herkes dedi bu kadar üzüntü hem sana hem bebeğe zararlı boşunaydı yani . Bu sefer aynı şeyi yapmayacagım hakkımda hayırlısı diyecegim

X