Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mide bulantım olmadı bugun kasık agrımda panikledim resmen bide üstüne gittim karnında ölenlerin yasadıklarını okudum iyice psikolojimi bozdum kontrole 1 ay var ve ben iyice panikledim aferin bana
Canım 6 ya gelmişsin bende 6+3 üm. 7. haftadan sonra bakalım garanti olsun demişti doktor bana kalp atışı için. Ama bu hafta bitimine doğru duyulabilir diye tahmin ediyorum.
Benim doktor kontrolüm 31 Ekimde 8+3 olacağız. İnşallah duyulmuş olur o zamanbende garanti olsun diye 7. haftamı bekledim. üstten baktı doktor 7 haftalıktı gördük bebişimi ve kalp atışını duyduk çok şükür gidebilirsiniz
Benim doktor kontrolüm 31 Ekimde 8+3 olacağız. İnşallah duyulmuş olur o zaman
merhaba, gözün aydın, bende 7+2 de duydum kalp atışlarını, içim rahatladıbende garanti olsun diye 7. haftamı bekledim. üstten baktı doktor 7 haftalıktı gördük bebişimi ve kalp atışını duyduk çok şükür gidebilirsiniz
Bak arkadaşım inan bende seninle aynı durumdayım. Kesemin çevresinde az da olsa hala kanama varmış ve internette doktorların yazdikkatini okuyorum. Gebeligin başlangıcında kanaması olan gebeler in %50 si düşükle sonuçlanıyormuş. İnan bende okudum ilay uyudu ve ben bu süreyi uyumak yerine bu saçma şeyleri okuyarak geçirdim. Evet bebeğimizi kaybetme ihtimalimiz var ama kaybetmeme ihtimalimiz de var . Dusuklerin en fazlası ilk 8 haftada oluyormuş. Neyse ki benim ilk 8 haftam 1-2 gün içinde bitiyor. Sonra düşük ihtimali yavaş yavaş azaliyormus. Doğamıza inanalım ve güvenelim umarım bebeğimiz sağlıklıdır ve bizimle yaşar. Eğer sagliksizsa onu orada tutmanın hiç bir anlamı yok zaten. Ben cumartesi yeniden doktora gidiyorum. İstersen sende en yakın zamanda doktora git bebeğini gör ve derin nefes al. O sürece kadar da mümkünse hiç birşey okuma. Ben öyle yapacağım çünkü. Kitaplarıma gomulecegim böylelikle radrasyon dan da uzak durmuş olurum herşey bebeklerimizin sağlığı için[/QUOTE]Mide bulantım olmadı bugun kasık agrımda panikledim resmen bide üstüne gittim karnında ölenlerin yasadıklarını okudum iyice psikolojimi bozdum kontrole 1 ay var ve ben iyice panikledim aferin bana
Hatay
Ben de ayni sizin gibiyim.. tuzlu seyler icimi bastiriyor.. kusma isteğim yok ama için icin bulaniyorum..Merhaba kizlar oncelikle hamişleri tebrik ederim
bende bugun 6+1 gunluk hamileyim gecen hafta 5+2 de miniğimin kesesini gorduk carsamba gunu yani 6+3 olucam kalp atişi icin gidicem insallah onuda gorucez... bu arada 3 gundur hafif hafif mide bulantilarim basladi bisey yersem iyi eger 2 saat icinde hic bisey yemezsem.mide bulantim basliyo tekrar sizde durumlar nasil...
Liste icin bilgilerini ozelden gönderirsen sevinirim. Bir kaç güne ekleme yapacağım listeye
Bunu bilmek çoKKK ama çokk iyi oldu. Senin kaç hartalıkken kalp atışı duyulmuştu. Ben 5+5 de keseyi gördüm. Bugün 6+0
Hafta sonu kusmaktan mahvoldum. Bugün de işe gidemedim. Ağzımda hep bi pas tadı var. Çubuk kraker, beyaz leblebi yiyorum fayda etmedi. Allah yardımcımız olsun hepimizin
Erken dollenme olmustur canimSelamlar
Bugün doktor kontrolüm vardı. Keseyi görmek için gittim göründü de zaten çok şükür. Fakat bişey sormak istiyorum belki bileniniz vardır. Benim sat 16 Eylül yani şu anda 4+3 olmalıyım ama kese daha büyük çıktı 5+1 görünüyor. Sebebi ne olabilir bilemedim. Doktora da sormak aklıma gelmedi.
ahh ben bugün işte iki kez çıkardım tuvalete zor atıyorum kendimi milletin içinde olacak diye aklım çıkıyor. ama olsun şükrediyorum o sağlıklı olsun da ben razıyım mide bulantısına da kusmaya da.Hafta sonu kusmaktan mahvoldum. Bugün de işe gidemedim. Ağzımda hep bi pas tadı var. Çubuk kraker, beyaz leblebi yiyorum fayda etmedi. Allah yardımcımız olsun hepimizin
[/QUOTE]Bak arkadaşım inan bende seninle aynı durumdayım. Kesemin çevresinde az da olsa hala kanama varmış ve internette doktorların yazdikkatini okuyorum. Gebeligin başlangıcında kanaması olan gebeler in %50 si düşükle sonuçlanıyormuş. İnan bende okudum ilay uyudu ve ben bu süreyi uyumak yerine bu saçma şeyleri okuyarak geçirdim. Evet bebeğimizi kaybetme ihtimalimiz var ama kaybetmeme ihtimalimiz de var . Dusuklerin en fazlası ilk 8 haftada oluyormuş. Neyse ki benim ilk 8 haftam 1-2 gün içinde bitiyor. Sonra düşük ihtimali yavaş yavaş azaliyormus. Doğamıza inanalım ve güvenelim umarım bebeğimiz sağlıklıdır ve bizimle yaşar. Eğer sagliksizsa onu orada tutmanın hiç bir anlamı yok zaten. Ben cumartesi yeniden doktora gidiyorum. İstersen sende en yakın zamanda doktora git bebeğini gör ve derin nefes al. O sürece kadar da mümkünse hiç birşey okuma. Ben öyle yapacağım çünkü. Kitaplarıma gomulecegim böylelikle radrasyon dan da uzak durmuş olurum herşey bebeklerimizin sağlığı için