- 4 Mart 2016
- 1.615
- 2.557
Inşallah canimm ...naptiniz duydunuz mu kalp atışı?İyidir herhalde canım bu ogleden sonra doktor kontrolum var. İnsallah kalp atısını duyarız bugun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canimm ...naptiniz duydunuz mu kalp atışı?İyidir herhalde canım bu ogleden sonra doktor kontrolum var. İnsallah kalp atısını duyarız bugun :)
Ohh maşallah hayırlı Olsunn.darısı başımıza insallahhh.kızlar benim beta hcg 217 çıktı doktor 2-3 haftalık hamilelik var dedi. inşallah bebeğimin kalp atışlarını duyabilirsem Haziran annesiyim bende
Evet canım duyduk cok sukur :)Inşallah canimm ...naptiniz duydunuz mu kalp atışı?
Yaaa morordekiiiim, tebrik ederim. Saglikla devam etsin insallaaaah. Kac haftalik oldu kuzucuuk ?Evet canım duyduk cok sukur :)
Cok tesekkur ederim canım, insallah sizlerin de güzel haberlerini alırım. İnan takipteyim sizi :)Yaaa morordekiiiim, tebrik ederim. Saglikla devam etsin insallaaaah. Kac haftalik oldu kuzucuuk ?
Tontise bak seeeen buyuyor annesii. Cok sukur vallahi nazar degmesin. Amin canim insallah... BATa 5 gun kaldi beklemedeyim :)Cok tesekkur ederim canım, insallah sizlerin de güzel haberlerini alırım. İnan takipteyim sizi :)
Haftası da SAT'a göre 6+6 ama ultrasonda birkac gün daha büyük gözüküyor, 7+2 gibi cıktı :)
Yaaa morordekiiiim, tebrik ederim. Saglikla devam etsin insallaaaah. Kac haftalik oldu kuzucuuk ?
Cook sukur canım.kafan rahat ilerle inşallah..Cok tesekkur ederim canım, insallah sizlerin de güzel haberlerini alırım. İnan takipteyim sizi :)
Haftası da SAT'a göre 6+6 ama ultrasonda birkac gün daha büyük gözüküyor, 7+2 gibi cıktı :)
Bak bak kalp kalbe karşı değil kalpler iç iceee..insallah canım.önce sen haber ver sonra ben..Tontise bak seeeen buyuyor annesii. Cok sukur vallahi nazar degmesin. Amin canim insallah... BATa 5 gun kaldi beklemedeyim :)
Emineeemm le haziran annesi olsak ne tatli olur :)
Tontise bak seeeen buyuyor annesii. Cok sukur vallahi nazar degmesin. Amin canim insallah... BATa 5 gun kaldi beklemedeyim :)
Emineeemm le haziran annesi olsak ne tatli olur :)
İnsallah ikinizden de güzel haberler gelir :) Sizler burda olursanız ben de gelirim valla yüzsüz yüzsüzCook sukur canım.kafan rahat ilerle inşallah..
Bizde yesimimle çabalar dururuz.başaracağız birgün.
Gel canım gel ..Inşallah burda olabiliriz bi umut burda da takılıyoruz...merak etme hamilesin diye yermeyiz seni !!!İnsallah ikinizden de güzel haberler gelir :) Sizler burda olursanız ben de gelirim valla yüzsüz yüzsüz
Teşekkür ederim canım :) Sizden şüphem yok zaten ama gene de hamile kalmak isteyenlerin konularına yazmaya korkar oldum artık :)Gel canım gel ..Inşallah burda olabiliriz bi umut burda da takılıyoruz...merak etme hamilesin diye yermeyiz seni !!!
Teşekkür ederim canım :) Sizden şüphem yok zaten ama gene de hamile kalmak isteyenlerin konularına yazmaya korkar oldum artık :)
Allahim sabir versin ayni seyi yasadim ne yazik ki... Bir an once hem psikolojik hemde fiziksel olarak toparlanip evladina kavusursun insallah.bende 25 ağustosta kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuştu...şimdi hamile kalmayı umuyorum tekrardan ...bakalım kısmet...
Canım benimmm cok sagol valla dediklerine aynen katılıyorum Orada da yazmıstım aylardır bir sürü kisi hamile kaldı aramızda, hepsine ben ayrı ayrı sevindim hele seninkine, boza'nınkine falan ne kadar sevindigimi anlatamam kendim hamile kalmıs kadar olmustum yani. Hic aklımdan kötü bi düsünce gecmediginden, kendi hamileligim sonrasında da sizle konusmak icin yazıyordum yani oraya... Ne bileyim öyle anlasılacagını.. Neyse işte, ben de bir daha yazmam deyip cektim gittim artık. Arada sizlerin güzel haberi var mı diye bakıyorum ara ara ve inan hep dua ediyorum insallah saglıklı bir sekilde güzel haberlerinizi alırsınız diye :) Biz gene bi sekilde konusuruz canım dedigin gibi, sonucta aylarca neler neler paylastıkYaaa kuzum Emineyle cok konustuk bunu cok kizdik o tavra. Ne yani simdi bunca sey paylasmisken hamile olan arkadasimiza haset mi edecegiz? Kizacak miyiz? Ya da sen oh oh ben hamileyim sen degilsin mi diyosun? Cok kizdik yani cok. Ben hamileyken bebegim iyi olsun diye en cok dua eden sizlerdiniz. Sen gel konusalim nerde olursa temiz kalpli tatlis anne
Canim beniim biz senin icini biliyoruz. Dualarin icinde cok cok cok tesekkurlerr. Insallah guzel haberler veririz bizdee.Canım benimmm cok sagol valla dediklerine aynen katılıyorum Orada da yazmıstım aylardır bir sürü kisi hamile kaldı aramızda, hepsine ben ayrı ayrı sevindim hele seninkine, boza'nınkine falan ne kadar sevindigimi anlatamam kendim hamile kalmıs kadar olmustum yani. Hic aklımdan kötü bi düsünce gecmediginden, kendi hamileligim sonrasında da sizle konusmak icin yazıyordum yani oraya... Ne bileyim öyle anlasılacagını.. Neyse işte, ben de bir daha yazmam deyip cektim gittim artık. Arada sizlerin güzel haberi var mı diye bakıyorum ara ara ve inan hep dua ediyorum insallah saglıklı bir sekilde güzel haberlerinizi alırsınız diye :) Biz gene bi sekilde konusuruz canım dedigin gibi, sonucta aylarca neler neler paylastık
Amin gülüm sağolasın.. Sanada geçmiş olsun aynı kaderi paylaşmışız canım.. Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı.. Çok zor gerçekten...Allahim sabir versin ayni seyi yasadim ne yazik ki... Bir an once hem psikolojik hemde fiziksel olarak toparlanip evladina kavusursun insallah.