- 20 Mayıs 2009
- 699
- 1.095
-
- Konu Sahibi floransa17
- #18.961
Geçmiş olsun arkadaşım Rabbim sabır versinSelam arkadaşlar ...
ben 8.haftamda rutin kontrole gittiğimde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ....herşey yolunda ve güzel ilerlerken neden bilmem ?bir hafta önce kalbi durmuş ben hiç birşey hisetmedim .
yarın hayırlısıyla kürtaj olucam ...
Rabbim sizlerin yüzünü güldürsün hayırlı evlatlar versin
Rabbim senin kizina Allahin safi ismiyle sifa versin insallah. Allahim yardimciniz olsunSlm kizlar nasilsiniz bizim cok duaya ihtiyacimiz var hamile arkadaslardan cok dua istiyorum kizimda dogustan yuznde simetrik bozukluk vardi gozunun biri da buyuk ve alni cokuk duzelir diye bekledik duzelmedi kafatasinda on sütur erken kapanmis doktorlar zekasal bi sorun olmaz ama dis gorunus icin ameliyat olmasi gerekiyo dediler ilerde sekil bozuklugu artarmis estetik olcak doktor arasririyoruz ilk 3 ayda kapali ameliyat sansi varmis ins iyi bi doktor buluruz biz denizlide oturuyoruz istanbulda iyi bi doktor varmis bakalim olmadi gelcez sorcaz ins en kisa zamanda kizimda kurtulur rabbim hic bir anneyi evladiyla sinamasin cok zor rabbim hepinizin bebegine once saglik versin
Amin canimRabbim senin kizina Allahin safi ismiyle sifa versin insallah. Allahim yardimciniz olsun
Caanim aktif topikte daha rahat cevsp bulursun. Sanki dymustum yaptiran. Orada etiketlym seni
Selam kızlar merhabalar görüşmeyeli nasılsınız?
Ben en son CD 56 testi yaptırdım sonucum yeni belli oldu doktorla tel de görüştük ama detay konuşamadık bu hafta için görüşmeye gidicez inş ama içim içimi yiyor doğru düzgün bişeylerde bulamadım bu konuyla ilgili
Rahimden biyopsi yapıldı bana kan testi değil sonucun 5 ten yukarı çıkmaması gerekiyormuş benim 15 çıktı rahimde bebeğin tutmasını engelleyen katil hücreler varmış. Serum tedavisi dedi ama aranızda yada çevresinde duyan var mı bu tedavi işe yarıyor mu ? Serumla hamile kalan var mı?
Bende yaptırdım bu testi 11 çıktı bende ama doktor sorun değil dedi 12 nin üstü olmatacakmis. Era testini araştırıyorum bendeSelam kızlar merhabalar görüşmeyeli nasılsınız?
Ben en son CD 56 testi yaptırdım sonucum yeni belli oldu doktorla tel de görüştük ama detay konuşamadık bu hafta için görüşmeye gidicez inş ama içim içimi yiyor doğru düzgün bişeylerde bulamadım bu konuyla ilgili
Rahimden biyopsi yapıldı bana kan testi değil sonucun 5 ten yukarı çıkmaması gerekiyormuş benim 15 çıktı rahimde bebeğin tutmasını engelleyen katil hücreler varmış. Serum tedavisi dedi ama aranızda yada çevresinde duyan var mı bu tedavi işe yarıyor mu ? Serumla hamile kalan var mı?
Selam G gulumse-hayata
Bu grupta duydum bende birisinden
Testini de yaptırmıştı serumdanda bahsetmişti ama baya oldugu için ismini hatirlayamadim
İnsallah okur cevap yazar
Daha evvelki negatiflerin sebebini bulmussunuz
İnsallah busefer olur
Dondurulurmuşunu koydurmadan önce bakildi di mi buna
Yeni tedaviye baslamiyosun
Bende yaptırdım bu testi 11 çıktı bende ama doktor sorun değil dedi 12 nin üstü olmatacakmis. Era testini araştırıyorum bende
Kanda bakıldı canın.canım sen kanda mı yaptırdın yoksa rahimden biyopsi mi yapıldı?
benim rahimden biyopsi alında doktor bana 5 den yukarı olmaması gerekiyor dedi. benim sonucum 15 çıkmış.
kanda yapılırsa referans aralığı ne önemli olan o ben onu bilmiyorum. bana era testinden bahsetmedi inş o aşamalara gelmeden olumlu sonuç alırız
Kanda bakıldı canın.
Sağol canım inşallahAnladım canım doktor ne derse onu dinlemek zorundayız malesf . Era testiyle hamile kalanlar duymuştum umarım onlardan biri de sen olursun
Görüşemedim malesef haftaiçi bir gün gelirsin demişti bende yerindedir diye aramadım ameliyata gitmiş Cem bey Çarşamba gidicem haber veririm canım saol sen nasılsın ?
Rabbim yardımcın olsun ...Hayırlı sonuçlarla dön inşallahPazartesi günü yumurta toplattım ,17 yumurta toplandı ancak şuan sadece 1 tane 2. Kalite varmış . Transfere gidiyorum tabi iptal olmazsa . Dualarınıza ihtiyacım var
Canım o kadar uğraş verdin inşallah transfer sorunsuz olur ve seninde güzel haberlerini alırızPazartesi günü yumurta toplattım ,17 yumurta toplandı ancak şuan sadece 1 tane 2. Kalite varmış . Transfere gidiyorum tabi iptal olmazsa . Dualarınıza ihtiyacım var