2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Geçmiş olsun arkadaşım Rabbim sabır versin

Rabbim senin kizina Allahin safi ismiyle sifa versin insallah. Allahim yardimciniz olsun

Selam kızlar merhabalar görüşmeyeli nasılsınız?
Ben en son CD 56 testi yaptırdım sonucum yeni belli oldu doktorla tel de görüştük ama detay konuşamadık bu hafta için görüşmeye gidicez inş ama içim içimi yiyor doğru düzgün bişeylerde bulamadım bu konuyla ilgili

Rahimden biyopsi yapıldı bana kan testi değil sonucun 5 ten yukarı çıkmaması gerekiyormuş benim 15 çıktı rahimde bebeğin tutmasını engelleyen katil hücreler varmış. Serum tedavisi dedi ama aranızda yada çevresinde duyan var mı bu tedavi işe yarıyor mu ? Serumla hamile kalan var mı?

Selam G gulumse-hayata
Bu grupta duydum bende birisinden
Testini de yaptırmıştı serumdanda bahsetmişti ama baya oldugu için ismini hatirlayamadim
İnsallah okur cevap yazar
Daha evvelki negatiflerin sebebini bulmussunuz
İnsallah busefer olur
Dondurulurmuşunu koydurmadan önce bakildi di mi buna
Yeni tedaviye baslamiyosun

Bende yaptırdım bu testi 11 çıktı bende ama doktor sorun değil dedi 12 nin üstü olmatacakmis. Era testini araştırıyorum bende

inş bu sefer olur canım dediğin gibi hiç değilse sebebini öğrendik çaresi de varmış inş bana da faydası olur.
son kalan bir embriyom var canım ondan önce yapıldı test yarın nasipse doktorla görüşmeye gidicem bakalım umut vaad eden açıklamalar yapacak mı beklemedeyim bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

Bende yaptırdım bu testi 11 çıktı bende ama doktor sorun değil dedi 12 nin üstü olmatacakmis. Era testini araştırıyorum bende

canım sen kanda mı yaptırdın yoksa rahimden biyopsi mi yapıldı?
benim rahimden biyopsi alında doktor bana 5 den yukarı olmaması gerekiyor dedi. benim sonucum 15 çıkmış.
kanda yapılırsa referans aralığı ne önemli olan o ben onu bilmiyorum. bana era testinden bahsetmedi inş o aşamalara gelmeden olumlu sonuç alırız

Kanda bakıldı canın.

Pazartesi günü yumurta toplattım ,17 yumurta toplandı ancak şuan sadece 1 tane 2. Kalite varmış . Transfere gidiyorum tabi iptal olmazsa . Dualarınıza ihtiyacım var
Canım o kadar uğraş verdin inşallah transfer sorunsuz olur ve seninde güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…