2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Gecmis olsun canim az kaldi saglikla gelsin minis

Oy masallah size erken gelcek demek paşamız doktorum hem sezeryan hem normal dogum yaptiriyomus onun fikri tup oldugu icin bide pgt filan cok emek sarfettik sezeryan ol riske atmayalım normal dogumda baş sıkışması oluyo dedi bana bıraktı ama ben bi aksilik çıkmassa normal istiyorum herseyin normali guzel gecen gun forumda biri yazmiski doktoeum sezeryan onerdi tup bebeklerde ilki normal olursa rahim yoruldugu icin 2. Bebek icin Transferde embriyonun tutma olasılıği azaliyo yazmıs bu kafamı kurcaladi bi sorcam doktoruma cunku benim geride pgtden gelen 1 embriyom var tutmassa tekrar tedavi olmam maddi acidan cok zor bu dogru mu acaba dogruysa riske atmam cunku

Forumlarda hersey yaziyor malesef
Kendi fikrimi söyliyeyim bence tüp bebek kiymetli gebelik o yüzden çoğunluk sezaryen oluyor ve diger embriyolarini insalar koydurup 2. Cocuklarini yapiyor
Doktora sormak lazim ama etrafta duyduğum örneklerden rahim yorulma çok da olabilcekmis gibi gelmedi
Öğrenirsen bize de haber ver
Bu kadar emek verdin sezeryan o kadar da kötü degil bence

Tamam canım bende inanmadım ama kafama takıldı bi sorcam bakalım

Selam kızlar bende hiç belirti yok ,belirti aramıyorumda zaten günümün gelmesini bekliyorum sadece.
tugken canım nasılsın seni merak ettim doğum yaptın mı yada günü belli mi?
Cok iyiyim canim sukur bugun kontrol vardi
Cati muayenesi yapti 1cm acilma olmus. 150 lerde kasilmalar cikti ama sifir hissediyorum cok guzel dedi dr.um cati muayesinde cok rahattim. Darisi basina insallah. Cok cok guzel gebelik yasayip agrisiz dogum nasip etsin rabbim. .
Insallah belirtiler bende hic olmamisti. Aramamak oyuzden en iyisi.

İnş canım benim . Yaa ne güzel o zaman büyük olasılık normal Doğum olur ve vaktide yakın sanırım Rabbim yardımcın olsun sağlıklı doğumlar diliyorum bir avazda inş

İnş canım benim . Yaa ne güzel o zaman büyük olasılık normal Doğum olur ve vaktide yakın sanırım Rabbim yardımcın olsun sağlıklı doğumlar diliyorum bir avazda inş
Aminnn allqh razi olsun
Insallah seninde pozitif haberini alalim. saglikla en guzel hamillleligi nasip etsin rabbim sana saglikla kucagina almayida

Selam kızlar bende hiç belirti yok ,belirti aramıyorumda zaten günümün gelmesini bekliyorum sadece.
tugken canım nasılsın seni merak ettim doğum yaptın mı yada günü belli mi?

G gulumse-hayata belirti olmuyor pek degil hic olmuyor hatta
O yuzden belirti arayip strese girme
5. Gün embriyosuysa 9. Gün test yapabilirisn kaçıncı gün test istediler

G gulumse-hayata belirti olmuyor pek degil hic olmuyor hatta
O yuzden belirti arayip strese girme
5. Gün embriyosuysa 9. Gün test yapabilirisn kaçıncı gün test istediler

Cuma günü 11. Günüm oluyor canım ozman yap dediler ben öncekilerde 8. Gün yapmıştım negatifti doğruda çıkmıştı aslında ama bu sefer tam zamanında yapmak istiyorum 5. Gün embriyosu bu arada .. ara ara kasıklarımda ağrı olmaya başladı bugün hayırlısı artık

Sen nasılsın canım kaç haftalık oldun ?

Selam G gulumse-hayata
Cumaya birsey kalmadi
Bekliyoruz :)
Benim 12 oldu , haftaya genetik sonucum çıkacak o zman kabullenicem artik

Canim nasilsin? Idrar yaptinmi? Gozler sende yarini heyecanla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…