- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 32
-
- Konu Sahibi floransa17
- #1.801
Heyecanli bir hafta bizi bekliyor kalbimiz bu heyecana dayanir ins hepimizin yüzü güler gercekten cok heyecanli cokBugun zeyneptanem in gunu. Yarin senin canim. Carsamba sewils88 bak herbirinize gun ayarladik hergun biriniz mutlu edin bizi insallah. Persembe fenaaa yanliz 6 kisi filan. Allahim insallahhhh hepimizin yuzunu guldursun
Heyecanli bir hafta bizi bekliyor kalbimiz bu heyecana dayanir ins hepimizin yüzü güler gercekten cok heyecanli cok
İste bazi doktorlar jeli yeterli görüyorlar cnm ins hic de ihtiyac duymazsinJel verdi. Bide kan civiltici igne
şuan nasılım anlatamam bu beklemek beni öldürücek allahimmmmm
Ay cnm anliyorum seni anlamazmiyim ya ay az kaldi 4 e vallahi beni bile nasil heyecan basti ins cok güzel bir sonuc cikacakşuan nasılım anlatamam bu beklemek beni öldürücek allahimmmmm
Zeyneptanemm tahmün edebiliyorum kalbin yerinden çıkacak gibi, ara ara nefesin kesilecek gibi oluyordur.
Ay cnm anliyorum seni anlamazmiyim ya ay az kaldi 4 e vallahi beni bile nasil heyecan basti ins cok güzel bir sonuc cikacak
Hangi igne den günlük kaç doz kullandın cnm ?Insallah kuzucum ya. cok tesekkur ederim
Zeyneptanemm valla acaip heycanli bir bekleyiş
Belki erken cikmistir bi sorsana
Soyle labaratuardakilere KK daki kizlar catliycak bi bakin su teste falan de :))
Allah allah bana da o jeli sürünce 15 dk fln hareketli olmalisin diye özellikle söylediler cnm :) acaba hangisi dogru :) :)R rune dedigin sey crinone jel se
Ben kremi iceri gonderdikten sonra uzaniyorum
10 dakika yeter dediler ama ben daha uzun yatiyorum
Yine de ayaga kalktigimda hep akip gidiyo
Gun icinde de hep akiyo umarim bunu hesaba katmislardir :))
Hemen ayaga kalkma diye hemsire ozellikle soyledi bana yoksa akip gider dedi
Kizlarr bugün 5.günüm artık normal aktivite hayatıma geçmiş bulunmaktayım bugün güzelce Evimin islerini yaptım tabiki dikkatli bir sekilde.. Henüz dışarı çıkmıştım yarın da dışarı çıkmaya baslicam yarın 6.günüm oluyor belki idrar testi yapabilirim dediğim gibi cuma kan testim olucak ama herzaman kan testinden önce idrar testi yapmaktan yanayım 5.gün embriyo su olduğu için tuttuysa eğer muhtemel hafif çizgi çıkabilir çıkamasa bile daha erken di zaten diyip moralimi çok bozmicam herseyin hayırlısı olsun hakkimizdaaa :))
kız yok onlar arasın zaten gerginim yeterince. Hem arasınlar dicem ömürümden omur gitti 10 yıl attım yeminle..
bence de haket olması gerek yoksa emilmez.Allah allah bana da o jeli sürünce 15 dk fln hareketli olmalisin diye özellikle söylediler cnm :) acaba hangisi dogru :) :)
canım biz bile heyecan yaptık. seni düşünemiyorum:))
iiiiiiiiinşallaaaaaaaaaaaaaaaaahvallahi çok heyecanlı canım bu heyecanıma deysin sonuç insallah
Güzel haberler verelim inşallahBen varım canım benim de test günüm 2 ekim . Progestan aynı şekilde mahvetti beni . Ne uykum kaldı ne birşey . Perşembe transfer oldum ben . Cuma dan beri de kıvranıyorum