2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Bugun zeyneptanem in gunu. Yarin senin canim. Carsamba sewils88 bak herbirinize gun ayarladik hergun biriniz mutlu edin bizi insallah. Persembe fenaaa yanliz 6 kisi filan. Allahim insallahhhh hepimizin yuzunu guldursun
Heyecanli bir hafta bizi bekliyor kalbimiz bu heyecana dayanir ins hepimizin yüzü güler gercekten cok heyecanli cok

R rune dedigin sey crinone jel se
Ben kremi iceri gonderdikten sonra uzaniyorum
10 dakika yeter dediler ama ben daha uzun yatiyorum
Yine de ayaga kalktigimda hep akip gidiyo
Gun icinde de hep akiyo umarim bunu hesaba katmislardir :))
Hemen ayaga kalkma diye hemsire ozellikle soyledi bana yoksa akip gider dedi

Zeyneptanemm valla acaip heycanli bir bekleyiş
Belki erken cikmistir bi sorsana
Soyle labaratuardakilere KK daki kizlar catliycak bi bakin su teste falan de :))

kız yok onlar arasın zaten gerginim yeterince. Hem arasınlar dicem ömürümden omur gitti 10 yıl attım yeminle..

Allah allah bana da o jeli sürünce 15 dk fln hareketli olmalisin diye özellikle söylediler cnm :) acaba hangisi dogru :) :)

Kitakita idrarla gebelik testi mi ovulasyon testine mi bakicaksin
Ya sanki daha erken senin gönderdiğin listeye gore daha bugun fetus olusacak, yarin hamilelik hormonu salinmaya basliycak.. yani hemen idrarda çıkmasi mümkünmü
İstersen yarin ovulasyon testi al bak o daha erken ve daha belirgin cikiyo dediler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…