2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar merhaba, ben de cumartesi transfer oldum. Test günüm 2ekim.. aynı gün test yapıcak olan varmı aranızda, umarım güzel sonuçlar alırız.
Progestan ı cumartesi transfer sonrası yaptılar ağrısı hala geçmedi haftaya 1 tane daha var kabus gibi...

15-20dk yürüyorsun canım yürüyünce kana karısıyor yoksa etkisini göstermiyor

Ben varım canım benim de test günüm 2 ekim . Progestan aynı şekilde mahvetti beni . Ne uykum kaldı ne birşey . Perşembe transfer oldum ben . Cuma dan beri de kıvranıyorum

Geri sayım başladı, heyecanlı günler başlıyor canım

Canım cok sevindim zaten ultrasonda gözükenden de daha cok cıkıyor toplamada.eminim cok güzel embriyolarin olacak allahin izniyle :)

Kızlar progestan düşük önleyici mi. Bende perşembe transfer oldum ama hiç böyle şeyler kullanmadım. Doktor birsey demedi
Evet cnm bana doktorum progynx igne verdi transfer günü dahil 5 gün kullanilacak sonrasinda vajinal jele devam edilecek diye ilk 5 gün igne vuruldum . ama her doktorun tedavi sekli farkli oluyor . sana hic jel falan vermedi mi doktor ?

Kaçıncı gün embriyosu

Cok sükür cnm test bugün daha koyuldu yarin sabah kan testine gidicem nasipse heyecanliyim :)
Bugun zeyneptanem in gunu. Yarin senin canim. Carsamba sewils88 bak herbirinize gun ayarladik hergun biriniz mutlu edin bizi insallah. Persembe fenaaa yanliz 6 kisi filan. Allahim insallahhhh hepimizin yuzunu guldursun

Evet cnm bana doktorum progynx igne verdi transfer günü dahil 5 gün kullanilacak sonrasinda vajinal jele devam edilecek diye ilk 5 gün igne vuruldum . ama her doktorun tedavi sekli farkli oluyor . sana hic jel falan vermedi mi doktor ?

Jel verdi. Bide kan civiltici igne

progestan jeli ise bana doktor sırt üstü yere yat, uygula ve sırtüstü ayaklarınla bisiklet pedalı çevirir gibi yap, öyle bi süre yat dedi ama hareket etmen gerekiyo ki jel emilsin

Kizlarr bugün 5.günüm artık normal aktivite hayatıma geçmiş bulunmaktayım bugün güzelce Evimin islerini yaptım tabiki dikkatli bir sekilde.. Henüz dışarı çıkmıştım yarın da dışarı çıkmaya baslicam yarın 6.günüm oluyor belki idrar testi yapabilirim dediğim gibi cuma kan testim olucak ama herzaman kan testinden önce idrar testi yapmaktan yanayım 5.gün embriyo su olduğu için tuttuysa eğer muhtemel hafif çizgi çıkabilir çıkamasa bile daha erken di zaten diyip moralimi çok bozmicam herseyin hayırlısı olsun hakkimizdaaa :))

Valla ben iğne oluyorum ama arkadaşım iğne vurulmaktan korktuğu için ona jel vermişti doktorumuz da aynı idi ona doktorumuz jeli sürdükten 15 dakika yürümesini söylemişti.Ama herkesin doktorunun tedavisi farklı ve önemli onun için bence canım hemşiresine yazıp sorman daha doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…