- 7 Ağustos 2017
- 388
- 603
-
- Konu Sahibi floransa17
- #1.781
15-20dk yürüyorsun canım yürüyünce kana karısıyor yoksa etkisini göstermiyorArkadaşlar jeli kullanan arkadaşlar daha doğrusu. Hemşirenin başı kalabalıktı ben de internetten falan bakarım dedim ama bulamadım birşey. Ben bu jeli yapyım tamam. Sonra yatıyor muyum geziyor muyum napıyorum?
Cok sükür cnm test bugün daha koyuldu yarin sabah kan testine gidicem nasipse heyecanliyim :)Tskler cnm cevabın için. Ne durumdasin bugün?
Teşekkür ederim canım15-20dk yürüyorsun canım yürüyünce kana karısıyor yoksa etkisini göstermiyor
Kızlar merhaba, ben de cumartesi transfer oldum. Test günüm 2ekim.. aynı gün test yapıcak olan varmı aranızda, umarım güzel sonuçlar alırız.
Progestan ı cumartesi transfer sonrası yaptılar ağrısı hala geçmedihaftaya 1 tane daha var kabus gibi...
Geri sayım başladı, heyecanlı günler başlıyor canımAnneveoglusu canim ciktim doktordan. Iyi buyumusler 15 en buyugu dediki yarin tekrar gel sabah. Opu yu yarin soyleyecegiz persembe yada cuma olacakmis. Yarin belli olacak. Suan 15 yumurtam var. Boyutlari 10 ile 15 arasinda. Onemli olan buyukleriymis. E2 verdim bide. Yarin sekillenir artik
Canım cok sevindim zaten ultrasonda gözükenden de daha cok cıkıyor toplamada.eminim cok güzel embriyolarin olacak allahin izniyle :)Anneveoglusu canim ciktim doktordan. Iyi buyumusler 15 en buyugu dediki yarin tekrar gel sabah. Opu yu yarin soyleyecegiz persembe yada cuma olacakmis. Yarin belli olacak. Suan 15 yumurtam var. Boyutlari 10 ile 15 arasinda. Onemli olan buyukleriymis. E2 verdim bide. Yarin sekillenir artik
Evet kuzucum insallah hepimiz saglicakla kavusuruz bebeklerimizeGeri sayım başladı, heyecanlı günler başlıyor canım
Evet cnm bana doktorum progynx igne verdi transfer günü dahil 5 gün kullanilacak sonrasinda vajinal jele devam edilecek diye ilk 5 gün igne vuruldum . ama her doktorun tedavi sekli farkli oluyor . sana hic jel falan vermedi mi doktor ?Kızlar progestan düşük önleyici mi. Bende perşembe transfer oldum ama hiç böyle şeyler kullanmadım. Doktor birsey demedi
Kuzucum guzel haberlerini bekliyoruz gerci aldik sayilir o haberi sendende, yarin onaylanacak. sagsalim saglicakla insallahCok sükür cnm test bugün daha koyuldu yarin sabah kan testine gidicem nasipse heyecanliyim :)
Kaçıncı gün embriyosuKızlar merhaba, ben de cumartesi transfer oldum. Test günüm 2ekim.. aynı gün test yapıcak olan varmı aranızda, umarım güzel sonuçlar alırız.
Progestan ı cumartesi transfer sonrası yaptılar ağrısı hala geçmedihaftaya 1 tane daha var kabus gibi...
Bugun zeyneptanem in gunu. Yarin senin canim. Carsamba sewils88 bak herbirinize gun ayarladik hergun biriniz mutlu edin bizi insallah. Persembe fenaaa yanliz 6 kisi filan. Allahim insallahhhh hepimizin yuzunu guldursunCok sükür cnm test bugün daha koyuldu yarin sabah kan testine gidicem nasipse heyecanliyim :)
Evet cnm bana doktorum progynx igne verdi transfer günü dahil 5 gün kullanilacak sonrasinda vajinal jele devam edilecek diye ilk 5 gün igne vuruldum . ama her doktorun tedavi sekli farkli oluyor . sana hic jel falan vermedi mi doktor ?
Insallah kuzucum ya. cok tesekkur ederimCanım cok sevindim zaten ultrasonda gözükenden de daha cok cıkıyor toplamada.eminim cok güzel embriyolarin olacak allahin izniyle :)
tatlım belli oldu mu?hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alirsin
progestan jeli ise bana doktor sırt üstü yere yat, uygula ve sırtüstü ayaklarınla bisiklet pedalı çevirir gibi yap, öyle bi süre yat dedi ama hareket etmen gerekiyo ki jel emilsinArkadaşlar jeli kullanan arkadaşlar daha doğrusu. Hemşirenin başı kalabalıktı ben de internetten falan bakarım dedim ama bulamadım birşey. Ben bu jeli yapyım tamam. Sonra yatıyor muyum geziyor muyum napıyorum?
Aminn canim benim allah razi olsun sira sira hepimizden alalim insallah o zaman sevincimiz tam olacakKuzucum guzel haberlerini bekliyoruz gerci aldik sayilir o haberi sendende, yarin onaylanacak. sagsalim saglicakla insallah
Valla ben iğne oluyorum ama arkadaşım iğne vurulmaktan korktuğu için ona jel vermişti doktorumuz da aynı idi ona doktorumuz jeli sürdükten 15 dakika yürümesini söylemişti.Ama herkesin doktorunun tedavisi farklı ve önemli onun için bence canım hemşiresine yazıp sorman daha doğruArkadaşlar jeli kullanan arkadaşlar daha doğrusu. Hemşirenin başı kalabalıktı ben de internetten falan bakarım dedim ama bulamadım birşey. Ben bu jeli yapyım tamam. Sonra yatıyor muyum geziyor muyum napıyorum?