- 28 Mayıs 2017
- 1.590
- 2.415
- 42
- Konu Sahibi floransa17
- #2.061
Yok canım transferden sonra daha çok oluyo ben oğlumda 16 gun hastanede yattım hele tutarsa dahada şişiyosun4.günüm canım.yatarken dönemiyorum bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım transferden sonra daha çok oluyo ben oğlumda 16 gun hastanede yattım hele tutarsa dahada şişiyosun4.günüm canım.yatarken dönemiyorum bile
Canım iki gündür sağlık sigortası araştırıyorum netten ama bişey anlamadim.guvencemiz emekli sandığı. Gittigigimiz kurum özel olunca araştırmaya basladim.senin yazını görüncede sormak istedim.tamamlayici sağlık sigortasimi oluyor bu yoksa sağlık sigortasimi. Sen hangisini kullanıyosun. Avantajları vs. Sigortacımizi aradım dün oda iyice aklımı karıştırdı anlamadım bişeyCanim normalde sezeryan 16 bin ama benim acibadem sen sigortam var 8 bine iniyor . normal dogumu bilmiyorum aka asagi yukari ayni fiyatlardir. Mesela sigortam sayesinde tüp doktorumun 300 lira olan muayne ücreti 150 liraya düsüyor ama benim asil gittigim doktorumun klinigi var oraya gidiyorum ben hamilelik süresince onunda muaynesi 140 lira ve istedigin hastanede dogum yaptiriyor bend pembe mavi yi dusunuyorum nasipse . yine sigortam pembe mavide de gecerli oldugu icin ordan da indirim aliyorum . ve bu sen sigorta hamileyken de yapiliyor ve yatarak tedavilerde de tamamen ücretsiz olarak kullaniyorsun cnm . ve yıllık ücreti de 820 lira gibi bisey kredi kartina 8 taksit de yapiyorlar . Bende sigortaci gibi anlattim ama cok faydasini gördüm ondan anlatiyorum cnm :)
hakkında hayırlısı tatlım doktorun cuma mı test yap dedi? normalde kaç gün sonra test istiyolar?Kizlarr bugün 5.günüm artık normal aktivite hayatıma geçmiş bulunmaktayım bugün güzelce Evimin islerini yaptım tabiki dikkatli bir sekilde.. Henüz dışarı çıkmıştım yarın da dışarı çıkmaya baslicam yarın 6.günüm oluyor belki idrar testi yapabilirim dediğim gibi cuma kan testim olucak ama herzaman kan testinden önce idrar testi yapmaktan yanayım 5.gün embriyo su olduğu için tuttuysa eğer muhtemel hafif çizgi çıkabilir çıkamasa bile daha erken di zaten diyip moralimi çok bozmicam herseyin hayırlısı olsun hakkimizdaaa :))
Yok canım 12 ci günüm cuma günü kan vermemi istedi doktor ağrım falan hepsi geçti sadece göğüslerimde hafif sızı var oda progestandanCanım senın 3.gunmuydu
YOk cnm embrıyon 3.gunmu 5.gunmuYok canım 12 ci günüm cuma günü kan vermemi istedi doktor ağrım falan hepsi geçti sadece göğüslerimde hafif sızı var oda progestandan
5.ci gün blastis dedikleri 5 bb kallitesi en süper kalite 5 aa oluyor benimki 5 bb idi ne bilim canım benim işim tamamen allaha kaldı era testim temiz cd56 testim temiz genetikten embriyolar sağlıklı hepsine bin şükür yinede çok korkuyorumYOk cnm embrıyon 3.gunmu 5.gunmu
Benımkıde dondurulmus 5.gun blast dün negatıf çıktıya cuma esas tahlıl günüm sana 12 gun sonra dedıler sanırım test günü bana 11.gun dedıler umıtlanımı hıc bılmıyorum 4 günde değer yukselırmıkı5.ci gün blastis dedikleri 5 bb kallitesi en süper kalite 5 aa oluyor benimki 5 bb idi ne bilim canım benim işim tamamen allaha kaldı era testim temiz cd56 testim temiz genetikten embriyolar sağlıklı hepsine bin şükür yinede çok korkuyorum
Belkide sende bebissss tutundu bile annesi. Ondan oyle sakinlestin. Kuruntu yapma moralimizi bozma. Ben inaniyorum sende o. Hissiyatim bu yonde insallah yanilmamTransfer sonucuna son 3 gün bu gün 12 ci gün tüm belirtiler gitti hiç bir şey hisetmiyorum galiba ya tutunamadı yada düştü
Hayatım bırak 4 günde yükseliri doktorlar burdada görmüşsündür 12 gün baktıklarında bile çoğu hasradan 2 gün sonra tekrar bakın derler ve 2 katı artış beklerler canım bebeğin tutunmuşsa ki inşallahhhh tutunmuştur değerin muhakak yükselirBenımkıde dondurulmus 5.gun blast dün negatıf çıktıya cuma esas tahlıl günüm sana 12 gun sonra dedıler sanırım test günü bana 11.gun dedıler umıtlanımı hıc bılmıyorum 4 günde değer yukselırmıkı
Ayy inşallah canım allah sesini duysun canımBelkide sende bebissss tutundu bile annesi. Ondan oyle sakinlestin. Kuruntu yapma moralimizi bozma. Ben inaniyorum sende o. Hissiyatim bu yonde insallah yanilmam
İnş. Canım cuma ikimizde hayırlı haberler alalım inşHayatım bırak 4 günde yükseliri doktorlar burdada görmüşsündür 12 gün baktıklarında bile çoğu hasradan 2 gün sonra tekrar bakın derler ve 2 katı artış beklerler canım bebeğin tutunmuşsa ki inşallahhhh tutunmuştur değerin muhakak yükselir
İnşallah canım aminnnİnş. Canım cuma ikimizde hayırlı haberler alalım inş
Transfer olan arkadaşlar sorum size...
Hep sırt üstü mu yatiyOrsunuz.?+????
Ben dün transfer oldum Ama yan yatarım ben. Yan da yattım.
Arkadaşlar jeli kullanan arkadaşlar daha doğrusu. Hemşirenin başı kalabalıktı ben de internetten falan bakarım dedim ama bulamadım birşey. Ben bu jeli yapyım tamam. Sonra yatıyor muyum geziyor muyum napıyorum?
@rune dedigin sey crinone jel se
Ben kremi iceri gonderdikten sonra uzaniyorum
10 dakika yeter dediler ama ben daha uzun yatiyorum
Yine de ayaga kalktigimda hep akip gidiyo
Gun icinde de hep akiyo umarim bunu hesaba katmislardir :))
Hemen ayaga kalkma diye hemsire ozellikle soyledi bana yoksa akip gider dedi
Kizlar nane konusu açılmışken ne yemeMEli onlari konusalim isterseniz ben bildiklerimi yazayım
Bu arada corbaya konan o kadar naneden bisey olmaz canim ama baska yeme, tadimliktan birsey olmaz.
Sari üzüm (yaş üzüm)
İncir(kuru veya taze )
Dut
Kereviz
Şalgam
Mısır
Konserve yiyecekler
Aşırı tuz
Turşu
Sirke
Nane
Maydanoz
Adacayi
Arpa ürünleri
Havuç
Kivircik salata
Rezene
Bal kabagi
HAmur isi yagli börek vs
Kızartmalar
Çiğ yumurta
Çiğ et
Canim doktorum kan testi için 2 ekimde test günü verdi ama ben 29 unda yapıcam çünkü önceki transferim de 5.gün du doktorum 9.günde yap olduysa çıkar dedi yapmıştım negatif olmuştu yani 5.gün transferler için boşuna 12 gün bekleti yolar 9.gün Allah nasip ettiyse çıkıyor .. yani bu cuma yapıcam Allahın izni ilehakkında hayırlısı tatlım doktorun cuma mı test yap dedi? normalde kaç gün sonra test istiyolar?
Kızlar bende verdım sonuç çıktı ne yazıkkı hamile degılım inş sizler hayırlı haber alırsınız
Senin umutsuz olman için hiçbir nedenin yok çok şükür. Seni kötü etkileyebilecek tek şey stres. Olacak de. Pozitif bak.5.ci gün blastis dedikleri 5 bb kallitesi en süper kalite 5 aa oluyor benimki 5 bb idi ne bilim canım benim işim tamamen allaha kaldı era testim temiz cd56 testim temiz genetikten embriyolar sağlıklı hepsine bin şükür yinede çok korkuyorum
Merhaba herkese. Bu süreçte olan tüm arkadaşlarıma sabır bol dua ve hayırlısıyla hamilelik diliyorum . Bugün transferi olan biri olarak aranıza katıldım. 3.gün embriyosu 8 hücreli blombasikt tek embriyo transferi oldu 31 yaşındayım 3 yıllı k evliyiz 7 ekim kan tahlili vericem hakkımızda hayırlısı