- 9 Temmuz 2008
- 1.855
- 2.529
- 658
- Konu Sahibi angel5angel
- #41.901
Trukidbabay yada trukiddailyMerhaba, bebislerinize hangi güneş kremlerini kullanıyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Trukidbabay yada trukiddailyMerhaba, bebislerinize hangi güneş kremlerini kullanıyorsunuz?
Trukid baby kullanıyorum canımMerhaba, bebislerinize hangi güneş kremlerini kullanıyorsunuz?
Canım terleyince buz gibi olur zaten terlediği içindir her yeri mi terliyor? Kuyafet seçimine dikkat ettinmi? Yastık kullanıyorsan o da çok terletir. Bir de erkekler kuzlara göre daha çok terlerburası çok sakinleşmiş.
kızlar oğlum aşırı terliyor hep sırılsıklam ve buz gibi. bu bize mi özel sizin bebeklerinizde de böyle bir durum var mı ?
Canım her çocuğun gelişimi farklıdır sıkıntı yapmaHanimlar benim oglum 20 eylul dogumlu kilosu falan iyi ama boyu uzamiyor 64cm .doktor gecen ay bisey demedi ama bakiyorum 8 aylik bebegin boyu genelde 70cm uzerinde cok kafama takiyorum.baska bi doktora gidicem de sizin bebekleriniz boylari ne civarda?
Ek gıda benimki de sevmedi ya hele yumurtayı öğürüyor resmenBizimde gelişimi iyi ek gıda olarak pek te bişey yediremiyorum oruç tutuyorum bence ay olarak baya büyüdüler bahanesiyle ek gıda çoğalır diye umuyorum bende
kırmızı rengini aldım memnunum canım cok rahatMerhabalar,
Ekim annesi olacağım inşallah bebek arabası araştırmasındayız. Siz tecrübeli annelere sormak istedim.
Casual Quantum alan ve kullanan var mı? Memnun musunuz?
Kullanimi kolay baston travel sistem alin.chicco lite way ya da casual vista...ben kanz fernanda travel sist aldim.bagaj iptal.bayagi da agir.kesinlikle kullanim kolayligi onemliMerhabalar,
Ekim annesi olacağım inşallah bebek arabası araştırmasındayız. Siz tecrübeli annelere sormak istedim.
Casual Quantum alan ve kullanan var mı? Memnun musunuz?
Teşekkürler bu tarzda çok yorum alınca vazgeçtim bi süredir liteway plus mı olsa vista mı olsa diye düşünüyorum :) İkisinden birini alacağım sanırım.Kullanimi kolay baston travel sistem alin.chicco lite way ya da casual vista...ben kanz fernanda travel sist aldim.bagaj iptal.bayagi da agir.kesinlikle kullanim kolayligi onemli
Bu topik noldu böyle kimse kalmamış kızlar Kaan bebek noldu?
çokk şükür korka korka sordum walla çok sevndim Allah tüm kuzuları bağışlasın esirgesin inşallhpassionete Kaanimiz coooook daha iyi teyzesi
passionete Kaanimiz coooook daha iyi teyzesi
kizlar isim degisikligi mi yapildi bende eylul annesiyim ama sizi ilk defa gordümçokk şükür korka korka sordum walla çok sevndim Allah tüm kuzuları bağışlasın esirgesin inşallh
Yok cnm ben 2 ekim annesyim nadiren burda da yazıyodm :)kizlar isim degisikligi mi yapildi bende eylul annesiyim ama sizi ilk defa gordüm
Kaan çok iyi toparliyor. Hatırlayıp sorduğun icin cok saolpassionete Kaanimiz coooook daha iyi teyzesi