• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
burası çok sakinleşmiş.
kızlar oğlum aşırı terliyor hep sırılsıklam ve buz gibi. bu bize mi özel sizin bebeklerinizde de böyle bir durum var mı ?

Kuzlar selam nasılsınız? Taşınma telaşı falan giremedim bi türlübenim kuz emekliylr bir yere tutunup kalkmaya çalılıyor ama hala kalkamıyor yattığı yerden oturur pozisyona geçiyor

burası çok sakinleşmiş.
kızlar oğlum aşırı terliyor hep sırılsıklam ve buz gibi. bu bize mi özel sizin bebeklerinizde de böyle bir durum var mı ?
Canım terleyince buz gibi olur zaten terlediği içindir her yeri mi terliyor? Kuyafet seçimine dikkat ettinmi? Yastık kullanıyorsan o da çok terletir. Bir de erkekler kuzlara göre daha çok terler

Hanimlar benim oglum 20 eylul dogumlu kilosu falan iyi ama boyu uzamiyor 64cm .doktor gecen ay bisey demedi ama bakiyorum 8 aylik bebegin boyu genelde 70cm uzerinde cok kafama takiyorum.:KK70:baska bi doktora gidicem de sizin bebekleriniz boylari ne civarda?
Canım her çocuğun gelişimi farklıdır sıkıntı yapma

Merhabalar,

Ekim annesi olacağım inşallah bebek arabası araştırmasındayız. Siz tecrübeli annelere sormak istedim.

Casual Quantum alan ve kullanan var mı? Memnun musunuz?

Merhabalar,

Ekim annesi olacağım inşallah bebek arabası araştırmasındayız. Siz tecrübeli annelere sormak istedim.

Casual Quantum alan ve kullanan var mı? Memnun musunuz?
Kullanimi kolay baston travel sistem alin.chicco lite way ya da casual vista...ben kanz fernanda travel sist aldim.bagaj iptal.bayagi da agir.kesinlikle kullanim kolayligi onemli

Kullanimi kolay baston travel sistem alin.chicco lite way ya da casual vista...ben kanz fernanda travel sist aldim.bagaj iptal.bayagi da agir.kesinlikle kullanim kolayligi onemli
Teşekkürler bu tarzda çok yorum alınca vazgeçtim bi süredir liteway plus mı olsa vista mı olsa diye düşünüyorum :) İkisinden birini alacağım sanırım.

Back
X