- Konu Sahibi angel5angel
- #41.881
Masallah kuzuma neler atlattı miniğim Rabbım en güzel günleri mi göstersin insallah sizeKaan iyi canim fizik tedaviye kontrollere gidip geliyoruz. Insallah zamanla daha iyi olacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah kuzuma neler atlattı miniğim Rabbım en güzel günleri mi göstersin insallah sizeKaan iyi canim fizik tedaviye kontrollere gidip geliyoruz. Insallah zamanla daha iyi olacak.
diş sürecinde bizimde öyle oluyo önceki dişte öyle oldu geçen hafta yine öyleydi bu hafta daha iyi maşallah. meme reddide oldu geçen hafta sen pes etme teklif et ama zorlama birde duşa birlikte girebilirsen iyi oluyor. ben birde şarkı söylüyorum falan. bu sabahda üst dişin birinin beyazladığını farkettim mesela geçen hafta ondan huysuz diye düşünüyorum. birde atak haftasındadır belki
Evet canım ben çok kilo aldım. Anne Oğlum 8. ayı bitti ek gida daha tadımlık aliyor. Yemek yemiyor. Biberon almiyor. Kaşık mamasi sabah aksam yiyor . Anne sütü ağirlikli besleniyor. Biraktim bir kac gün ilacı sutum azaldi . Yemek yemediği için tekrar başladım. Su iç bol bol. Kalorisiz beslen.
su içiyorum zaten ağız kuruluğu yapıyor ilaç bende canım. kalorisiz beslenmekte çok zorEvet canım ben çok kilo aldım. Anne Oğlum 8. ayı bitti ek gida daha tadımlık aliyor. Yemek yemiyor. Biberon almiyor. Kaşık mamasi sabah aksam yiyor . Anne sütü ağirlikli besleniyor. Biraktim bir kac gün ilacı sutum azaldi . Yemek yemediği için tekrar başladım. Su iç bol bol. Kalorisiz beslen.
Canım benim bebeğim 4 eylül doğumlu. Benimki de desteksiz oturamiyor. Dönüyor. Dr muayenesinde bir sorun olmadığini soyledi. Biraz da ehli keyf benimki. Cok da oturur vaziyette koyamadım . Abisi rahat birakmiyor. Mama sandalyesinde degilde. Yastıkla destekleyerek oturt . Zamanla olur yazdığın gibi her çocuğun gelişimi farklı. Büyük oğlum çok erken desteksiz oturdu. Çok yaramaz, yorgunluk medir bilmez bunlarda etki etkiliyor sanırimMerhaba benim kizimda 25 eylul dogumlu..4 aylikken dis cikardi..
Gelisimi kilosu boyu gayet iyi..anne sutu sadece 3.5 ay aldi.
Fakat hala tam olarak oturamiyor.desteksiz yani...10 sn oturuyor sonra duauyor..emeklene cabalarina girdi..rahat yuvarlaniyor.evet her bebegin gelisimi farkli fakat kafama takmaya basladim..sizin bebekleriniz tam olarak oturabiliyormu
Merhaba canım. Bende çok takıyodum çünkü oğlum şurda bir haftadır oturmaya başladı. O da ben oturtursam kendi yatar pozisyondan oturmaya geçemiyo. Bi ara çok takmıştım int. Bakıp egzersiz hareketleri yaptırdım belki ondan belki kendi artık istediğinden bilmiyorum oturuyo yeni. Yuvarlanarak her yere gidiyo. Emekleme pozisyonunu net alıyo ama ileri gitmeyi beceremiyo geri gidiyo. Bi yere tutunup kalkamıyo da henüz. Bizimde gelişim biraz geri kaldı ama yapacak bişi yok. Bu arada 18 eylül doğumlu.Merhaba benim kizimda 25 eylul dogumlu..4 aylikken dis cikardi..
Gelisimi kilosu boyu gayet iyi..anne sutu sadece 3.5 ay aldi.
Fakat hala tam olarak oturamiyor.desteksiz yani...10 sn oturuyor sonra duauyor..emeklene cabalarina girdi..rahat yuvarlaniyor.evet her bebegin gelisimi farkli fakat kafama takmaya basladim..sizin bebekleriniz tam olarak oturabiliyormu
Bizimde gelişimi iyi ek gıda olarak pek te bişey yediremiyorum oruç tutuyorum bence ay olarak baya büyüdüler bahanesiyle ek gıda çoğalır diye umuyorum bendeKızım 3eylül doğumlu durum belirtmek gerekirse şükür boyu kilosu yerinde oturuyor kendi başına nadir düşüyor emeklemiyor daha çok ayakta durup yürümek istiyor ek gıda doktor tavsiyesiyle 4. Ayda başladık su an taneli herseyı yiyor çiğniyor 4tane dişi var şimdilik sanırım yeniler geliyor cok huzursuz sürekli emmek istiyor bu aralar malum ramazan çok zor geliyor tutan var mı yanlış mı yapıyorum ayrıca sizin bebeklerinizin gelişimi nasıl?
aynen sürekli emzirince cok zorlanıyorum artık onuda normal yemeklere gecırdım bizimle yiyorBizimde gelişimi iyi ek gıda olarak pek te bişey yediremiyorum oruç tutuyorum bence ay olarak baya büyüdüler bahanesiyle ek gıda çoğalır diye umuyorum bende
Hanimlar benim oglum 20 eylul dogumlu kilosu falan iyi ama boyu uzamiyor 64cm .doktor gecen ay bisey demedi ama bakiyorum 8 aylik bebegin boyu genelde 70cm uzerinde cok kafama takiyorum.baska bi doktora gidicem de sizin bebekleriniz boylari ne civarda?
Ben de oruc tutuyorum sanirim ekstra susuyorum emzirdigim icin ama dayandigim yere kadar devam ederim ayilip bayilmadigim surece zor da olsa tutacagim insallah.Kızım 3eylül doğumlu durum belirtmek gerekirse şükür boyu kilosu yerinde oturuyor kendi başına nadir düşüyor emeklemiyor daha çok ayakta durup yürümek istiyor ek gıda doktor tavsiyesiyle 4. Ayda başladık su an taneli herseyı yiyor çiğniyor 4tane dişi var şimdilik sanırım yeniler geliyor cok huzursuz sürekli emmek istiyor bu aralar malum ramazan çok zor geliyor tutan var mı yanlış mı yapıyorum ayrıca sizin bebeklerinizin gelişimi nasıl?
evet emdikçe susuyorum sabah susamış kalkıyorum resmen ama dayanma gucu veriyor cok şükür tuttuğum yere kadarBen de oruc tutuyorum sanirim ekstra susuyorum emzirdigim icin ama dayandigim yere kadar devam ederim ayilip bayilmadigim surece zor da olsa tutacagim insallah.
Ben ilk bebeğimi ramazanda ögrenmiştim yani 1 aylık daha yeni gelişiyordu oruç tuttum çok şükür fazlası var eksiği yokBide oruç tutuyorum 23 haftalık bebek için zararlımıdr
Bende gecen yil 23 haftalikken tuttum bitirdim cok sukur.Simdi de emziriyorum tutuyorum cok sukur bi sikintimiz olmadi.Bide oruç tutuyorum 23 haftalık bebek için zararlımıdr