- 13 Ocak 2017
- 337
- 520
- 23
- 35
- Konu Sahibi angel5angel
- #41.821
yani mama da alsa biberondan içiyor yaa benimki bırakmadı emmeyi inşallah seninki de bırakmazCanım işte benim sıkıntım sağacak sütüm yok mama alabilir sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani mama da alsa biberondan içiyor yaa benimki bırakmadı emmeyi inşallah seninki de bırakmazCanım işte benim sıkıntım sağacak sütüm yok mama alabilir sadece
Tesekkurler tavsiyelerin icin canim :)Valla viz tüm alakartları kullandık doldu falan demediler özellikle yunan mutfağını ve uzak doğu mutfağını deneyin bir de yine rezervasyonla kır kahvaltısı var alakart ona da gidin mutlaka
Bizimki biberon da almıyor bardakla deneyeceğim artık peki uzun süre süt içmeden sadece mama içti mi? Brn biraz ondan korkuyorum neredeyse tüm gün süt içmeyecekyani mama da alsa biberondan içiyor yaa benimki bırakmadı emmeyi inşallah seninki de bırakmaz
Canım sen işe başladın mı yada ne zaman başlayacaksın. Bebiş kaç aylık olucak başladığın zaman.Bizimki biberon da almıyor bardakla deneyeceğim artık peki uzun süre süt içmeden sadece mama içti mi? Brn biraz ondan korkuyorum neredeyse tüm gün süt içmeyecek
Sadece su veriyorum. Meyve suyu vermeyi düşünmüyorum canım.ne zamandan beridir kullanıyorusn canım ?
sadece su mu verıyorsun onunla yoksa doğal meyve suları falan yapıyor musun ?
Başlamadım canım eylülde başlayacağım kosmetse 1 yaşını doldurmuş olacak yeniCanım sen işe başladın mı yada ne zaman başlayacaksın. Bebiş kaç aylık olucak başladığın zaman.
yaa genelde 2-3 biberon süt 2-3 biberon mama yiyor akşama kadar o şekildeBizimki biberon da almıyor bardakla deneyeceğim artık peki uzun süre süt içmeden sadece mama içti mi? Brn biraz ondan korkuyorum neredeyse tüm gün süt içmeyecek
İşte benimki sadece mama alacak haftada 1 gün acaba emmeyi bırakır mı ondan çekiniyorum.yaa genelde 2-3 biberon süt 2-3 biberon mama yiyor akşama kadar o şekilde
Rekolac ve motilium u birakip Çemen ve maya tabletine gectim sutum azaldi. Bunlarda sut yapiyordur ama recolak ve motilium daha cok sutumu arttirmisti. Kusmalari artti ozellikle anne sutunden sonra. Hangisiyle devam etsem diye arastirirken motiliumun kusmayi onledigini okudum. Reflulu bebeklere surubunuda veriyorlarmis. Kusmalari artinca Tekrar rekolac ve motiliuma gectim.
günaydın yorumları okurken paylaşımınızı gördümde motilium süt arttırıcı mı internete baktım bulamadm eczaneden reçetesiz falanmı alını yor. meme reddini kısmen yendim gibi kızıma şarkı söyleyerek ikna ediyorum günde bikaç defa inşallah artar. ama sütüm baya azaldı artık arttırırmı sizce. bebeğime yan etkisi yoksa bana olanlar umrumda değil![]()
Sorduğun için sağol canım inek sütü alerjisinden dolayı diyete devam çok immün yetersizlik yokmuş korkulduğu gibi sizin ek gıda serüveni nasılKızlar nasılsınız.? Herkes iyidir inş bebişlerin annelerin sağlığı yerindedir. Çok şükür Kaan çıkmış evine Rabbim sağlığını daim etsin tamamen iyileşsin inş kuzucuk. @passionete çoook geçmiş olsun.
Ek gıdaya geçince burası bi sessizleşti.
İnş herkesin bebişi güzel güzel alıyordur ek gıdayı. Yarasın şifa olsun kuzulara.
seyyav alerjiniz nasıl oldu son gittiğiniz Dr ne dedi.
@07mawish07 canım sizin alerji durumunuz ve meme reddiniz nasıl oldu iyileşti mi.
@minikhikayem ablan ve baban nasıl oldu.
Aklıma gelenleri yazdım sordum kızlar. Herkes iyidir inş bebişler yaramazlıklara başladı mı?
Duzenli bir sekilde her emmeden sonra sagman lazim gelmiyor diye pes etme benimde sutum az ama gun icinde sagarak cogaltiyorum bu bir iki gunde olacak birsey degilKızlar ya bi de bişey soracağım size ben önümüzdeki yıl işe başlsmayı düşünüyorum haftada 1 gün nöbet olacak yani 8. -4 okulda olacağom ve sütüm sağacak kadar yok yani sağınca gelmiyor acaba emmeyi bırakır mı çok uzun bi süre ememeyecek okulla ev arası da uzak
Canım o zaman 1 yaşına girmiş olucak ya ek gıdayı da biraz fazla almaya başlıcak şimdiye göre. Nöbet gününde sabah akşam emmiş olur. Hem belki o zamana kadar biberon almaya başlar ve sütün bir iki öğün daha alacak şekilde artar inş. Olmadı bardak yada fincanla falan içmeye alışır. Şimdiye göre daha iyi anlayacak bişeyleri o zaman. Ondan diyorum.İşte benimki sadece mama alacak haftada 1 gün acaba emmeyi bırakır mı ondan çekiniyorum.
Beğendiğini yiyor beğenmediğini ağzına almıyor. Ev yoğurdu yapıyorum pek yemiyor kendini silkeliyor. :) bnde ayran olarak verdim o zaman sevdi. Meyveleri cam rendeden geçirip öyle verdim baştan, istemedi öyle kendi elinde yiyecekmiş. :)Sorduğun için sağol canım inek sütü alerjisinden dolayı diyete devam çok immün yetersizlik yokmuş korkulduğu gibi sizin ek gıda serüveni nasıl
Cnm arkadasim bir yaşa kadar kullandi. Gunde dort defa bir tablet kullandi. Altısaatte bir tablet yani. Bende ayni sekilde 7 aydir kullaniyorum. Bir yasa kadar devam edeceğim. Benimkide biberon emzik almiyor. Ek gidada cok yemiyor. Memeye duşkûn @NehirAsyaMerhaba
Bende meme reddi yasayan ve motilium kullananlardanim duzeldimi sizin bebekM Mismommy yeniden merhaba arkadasiniza doktor 2 aydan 1 yasa ne sekilde kullanmasini soyledi acaba ben ilaci kestigim anda sutum azaliyo o olmadan doyuramiyorum bebegi biberonda almadigi icin mamada veremiyorum cok caresiz durumdayim ben ya
![]()
Cnm arkadasim bir yaşa kadar kullandi. Gunde dort defa bir tablet kullandi. Altısaatte bir tablet yani. Bende ayni sekilde 7 aydir kullaniyorum. Bir yasa kadar devam edeceğim. Benimkide biberon emzik almiyor. Ek gidada cok yemiyor. Memeye duşkûn @NehirAsya
Cnm her ilacin yan etkusi vardir. Ben tavsiye de edemem. Biz sorun yaşamadık ama. Bazilari oneriyor bazilari onermiyor. Duruma gore kullananda var kullanmayanda. Kesinlikle yasak kullanilmayacak bir ilac olmadigi icin kullaniyorum.Devamli kullanimda skinti olmuyo yani dimi perişan durumdayim benimki bide meme reddinde aglaya aglaya anca verebiliyorum napcagimi sasirdim bi yandan korkuyorum uzun sureli kullanmaya 1.5 aydir kullaniyorum ama doktor dedigine gore bi bildigi vardır col tsk ederim
Muhakkak oyle sonucta bir ilac kullanim suresi hakkinda kafam karisikti aklima sizin yazdığınız gelince sormak istedim kisa kullanimi asmayin yaziyorduda hep doktor ne sekilde onerdi diye merak ettim :)Cnm her ilacin yan etkusi vardir. Ben tavsiye de edemem. Biz sorun yaşamadık ama. Bazilari oneriyor bazilari onermiyor. Duruma gore kullananda var kullanmayanda. Kesinlikle yasak kullanilmayacak bir ilac olmadigi icin kullaniyorum.
Kesinlikle yaptiracagim, ilk dozu 9. Ayda olacak.Arkadaşlar menenjit alışı yaptıran veya yaptıracak olan var mı ne düşünüyorsunuz.